מיני סקר:

anna the best

New member
מיני סקר:

איזה שפות אתם יודעים? ומאיפה? ובאיזה רמה? אני יודעת רוסית (כי אני רוסיה) עברית (כי אני ישראלייה) אנגלית כי למדתי בבצפר (לא שהצלחתי לקלוט משו...) ערבית גם אני לומדת בבצפר, ואת זה אני דווקא כן יודעת וספרדית, מטלנובלות הכי טוב אני יודעת עברית והשאר ככה ככה. ואתם?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה לך D:

איזה שפות אתם יודעים?עברית, אנגלית, ספרדית ומאיפה? עברית- מן הסתם XD כי אני חיה פה אנגלית-מהבצפר, סדרות,שירים ספרדית-טלנובלות XD ואני יודעת די טוב ובאיזה רמה? עברית-מעולה אנגלית-מעולה ספרדית- די טוב

עונה ^^''../images/Emo219.gif

איזה שפות אתם יודעים?אנגלית,עברית,איטלקית צולעת,צרפתית צולעת,גרמנית צולעת,ערבית צולעת ומאיפה?אנגלית-טלוויזיה,תוכניות,בי"ס,הדיוידי של מכ"ר XD,עברית-
,איטלקית-הטיול באיטליה והשיחון,צרפתית-הטיול בצרפת והשיחון,גרמנית-הטיול בגרמניה והשיחון,ערבית-אמא שלי למדה בבי"ס ערבית ובאיזה רמה?אנגלית-מצויין,עברית-לא יודעת,אני די גרועה בלשון P: וכל השאר גרוע XD

sweet shir

New member
עונה. :]

עברית - מצוין, כי.. ובכן כי אני גרה פה מיום היוולדי. XD אנגלית - גם כן טוב מאוד, כי...... לודעת למען האמת. הרוב זה מתוכניות טלויזיה שראיתי בכיתה א'.
ו....... נורא אהבתי את השפה.. חחח ויוצא שעכשיו אני בדוברי אנגלית . ^__^ כנראה שיש לי תפיסה טובה או משהו.
ספרדית - בערך, מטלויזיה. ערבית - באופן עלוב לחלוטין, כי אנחנו לומדים בביצפר.

דנטל

New member
שפות

איזה שפות אתם יודעים? עברית, אנגלית ומאיפה? מלחיות בארץ, בית ספר, טלויזיה, שירים ובאיזה רמה? עברית הרבה מעל הממוצע (ולצערי הממוצע בארץ מביש), אנגלית טוב מאוד חוץ מזה, יודעת לקרוא בעוד לא מעט שפות, אבל לא מבינה את רוב מה שאני קוראת. יודעת מלים מלא מעט שפות, אבל לא מסוגלת ליצור מהן משפט.

Miss Menta

New member
עונה. ../images/Emo109.gif

איזה שפות אתם יודעים? עברית, רוסית, אנגלית, פולנית, ספרדית, ערבית. ומאיפה? עברית כי אני גרה פה D:, רוסית כי אני חצי רוסיה, אנגלית מהבצפר ושיעורים פרטיים מכיתה א', פולנית כי אני חצי פולניה XD, ספרית מהטלנובלות, ערבית מהבצפר. ובאיזה רמה? עברית מעולה, רוסית גם טוב מאוד, אנגלית מעולה, פולנית אני מבינה הכל אבל מדברת פחות, ספרדית אני מבינה הרבה, ערבית אני די גרועה. שונאת.

עונהה

איזה שפות אתם יודעים? אנגלית עברית ומאיפה? מהלימודים ומהבית ובאיזה רמה? עברית מצוין אנגלית לע משו אני יודעת רוסית (כי אני רוסיה) אע עברית (כי אני ישראלייה) אע XB אנגלית כי למדתי בבצפר (לא שהצלחתי לקלוט משו...) אעXB ערבית גם אני לומדת בבצפר, ואת זה אני דווקא כן יודעת אע וספרדית, מטלנובלות כנ"ל הכי טוב אני יודעת עברית והשאר ככה ככה. ואתם? כנ"ל

עונה לך :)

איזה שפות אתם יודעים?עברית ,ספרדית אנגלית ומאיפה?מהורים שלי :) ובאיזה רמה?בה טובה

../images/Emo170.gif../images/Emo117.gifאני ^^

איזה שפות אתם יודעים
אני יודעת- עברית, אנגלית, ערבית חלק, רומנית ממש טיפה, ספרדית לא שוטף אבל יודעת בערך... וכמובן שכמעט בכל שפה כמה מילים XD ומאיפה
עברית זה ברור
, אנגלית- זה ברור גם, בצפר
, ערבית- בצפר
, רומנית- סבתא שלי ז"ל
ואמא שלי היו מדברות רומנית, אז לימדו אותי^^, ספרדית- טלוויזיהXD ובאיזה רמה
כתבתי.

אספיר85

New member
אני../images/Emo54.gif

אני יודעת עברית שפת אם, אנגלית וערבית מבית הספר ברמה הכי גבוהה

למעלה