מיני-סקר

BabyBlue

New member
אני חושבת שגם אני

אוהבת יותר את החלק שאחרי המיזוג כי זה יותר מעניין... יותר תככים יותר מזימות

Boran

New member
מיני-סקר

איזה חלק בהישרדות אתם אישית יותר אוהבים? לפני המיזוג, כשיש שתי קבוצות, או אחרי המיזוג, כשכל אחד לעצמו? אני אישית יותר אוהב את החלק אחרי המיזוג, כשכל אחד לעצמו

Optimus_Prime

New member
ברור שאחרי

ואומר לך גם מדוע, כיוון שאז המשחק מתחיל לעניין ולרתק הרבה יותר. :OOOOOOOOOOOOO

Outlast

New member
אני לא בטוחה...

אבל נראה לי שדווקא לפני האיחוד- אני אוהבת את התחרויות בין השבטים (למרות שזה נורא אכזרי ששבט אחד זוכה במשהו [אוכל בעיקר] והשני בכלום, אבל That´s life), אני אוהבת את היריבויות ואני אוהבת שיש הרבה משתתפים... בכלל, אני אוהבת את ההתחלתיות בכל דבר, תמיד ההתחלה הכי נחמדה. נכון שאחרי האיחוד כאילו יש יותר עניין כי יותר מתקרבים לסוף, אבל סה"כ אני אוהבת את כל התהליך של התכנית יותר מאת הסוף שלה, וזאת אחת הסיבות בגללן לא כ"כ אכפת לי לדעת מי הזוכה...

HoNeY14

New member
אני אוהבת את...../images/Emo118.gif

אחרי המיזוג כי יש פרסים יותר שווים
ויותר תככים

shira245

New member
גם אני!!!!!!

כל מה שקורה לפני המזימות החברויות..... זה הרבה יותר נחמד. מה שאני הכי אוהבת אחרי האיחוד התחרויות הפרס!!!

מילאן

New member
את שניהם

בחלק הראשון לומדים את השורדים והאופי שלהן, בחלק השני אתם כבר מכירים את השורדיםאתם מזדהים איתם יותר וכנראה לכן אתם נהנים יותר מהחלק השני.

נורא קשה לי להחליט

אני נורא אוהבת את החלק שלפני המיזוג, כשלא מכירים אחד את השני ומתגבשות קבוצות וחברויות... אבל אחרי המיזוג אנחנו כבר מכירים את הדמויות, מקווים שמישהו יעזוב ושמישהו ישאר... זה ממש מגניב!

למעלה