מיני סקר...

adi u

New member
מיני סקר...../images/Emo163.gif

שאלה שחלפה לי בראש... תגידי מה יש לכם יותר..דיסקים מקורים או צרובים(צרובים לא דווקא שקניתם סתם שצרבתם לבד)
אני באופ]ן אישי הדיסק המקורי היחיד שיש לי הוא של מייקל ג'קסון...גם הוא נקנה שהייתי בת 9...
כן פעם הייתי פריקית של מייקל ג'קסון אז מה איתכם? נ.ב. אני רואה שיש אנשים חדשים שפספסתי את הצתרפותם לפורום..אז בהזדמנות זה שלום לכווווולם

הרוב אצלי הם...

צרובים!!! שיש לי איזה חמישים כאלו..! יש לי 25 מקוריים, של כל מיני זמרים, ולהקות.. וגם אוספים.. אוהבת -

adi u

New member
דרור....

עדיף שתלך לבדוק במראה מה מצב האף שלך נראה לי הוא צמח בכמה אינצ'ים

aYaLoLy

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

ת'אמת.. יש לי רק 3 צרובים P:! כן כן.. אני מבזבזת כסף על איכות
הצרוסבים שלי הם : שיקגו, באסטד (מהתקופה שעוד שמעתי אותם..) ו..... סאבלימינל
... אם הוא שרד את אילת ( מי שזוכר P:)

Drorrrrrr

New member
דווקא איבר אחר גדל...

הממממממ דווקא אני לא משקר
אני אוהב מוסיקה ויש לי קרוב ל-150 דיסקים מקוריים אכן

crazy4tc

New member
...

יש לי 2 צרובים ו3 מקוריים שאני באמת שומעת... כל השאר זה קאזה... שזה בערך אותו דבר כמו לצרוב *מרגישה אשמה* אבל יש לי רשימה ממש ארוכה של דיסקים שאני רוצה לקנות
אה ואני כן מאמינה לדרור

aYaLoLy

New member
אימרו לי נא..../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

5 דיסקים (צרובים או לא) - שלעולם לא הייתם מוותרים עליהם

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

I've Been Expecting You של רובי נמרוד והבודדים- רשימת שיקלר שומקום- אביב גפן Coldplay- A Rush Of Blood To The Head Camino Palmero- The Calling לאו דווקא לפי הסדר הזה

aYaLoLy

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

היהודים - מציאות נפרדת היהודים היהודים - פחד מוות CAMINO PALMERO פאנקייק - חלושס

crazy4tc

New member
אמממממ...

וואי קשה... האמת שיש לי רק 3 דיסקי שאני באמת שומעות (כל השאר במחשב) והם: camino palmero-the calling bounce-bon jovi crush-bon jovi

PunkPrincess

New member
לי יש מלא דיסקים צרובים ומשהו כמו 5

מקוריים
ואלה הדיסקים שבחיים לא הייתי מוותרת עליהם: LINKIN PARK-METEORA LINKIN PARK-HYBIRD THEORY 12 STONES EVANESCENCE-FALLEN METALLICA-THE BLACK ALBUM יש כמה להקות שאני אוהבת לפני ד'ה קולינג אבל בכל מקרה אני ממש אוהבת את המוזיקה שלהם..

GaLgOl

New member
אמ.....

רוב הדיסקים שלי מקוריים אני לא סובלת שצורבים דיסקים זה מרגיז אותי יש לי רק דיסק אחד צרוב!!! אני בחיים לא יוותר על: tori amos-little earthquke tori amos- boys fpr pele אוונסנס הדיסק של דה קולינג ברור!!!!! ושל kate bush

:)

אני חלשה בשמות של דיסקים.. אז - הדיסק של אוונסנס (דיסק שאאווה!), הדיסק של דה קולינג, הדיסק "קאליפורניקיישן" של רד הוט, הדיסק "ביי דה וויי" של רד הוט, ו..... זהו! אלו הדיסקים שלא הייתי מוותרת עליהם בחיים! אוהבת -

crazy4tc

New member
עוד שאלה ../images/Emo13.gif

בכמה הייתם מוכרים את קאמינו אם בכלל?? במקרה ולא הייתה אפשרות שתקנו או תצרבו מחדש..... אה ועוד משהו- למי פה יש את קאמינו צרוב ולמי מקורי?

GaLgOl

New member
הסברתי שאני שונאת צרובים

אז ברור שיש לי אותו מקורי! וזה הדיסק הראשון שקניתי בחיי!!!!!!!!!! ועכשיו יש לי 55 דיסקים !!!!!!

למעלה