מיני סקופ

מיני סקופ

לכל מי שלא יודע, את הקבוצה הרשמית של האח הגדול בפייסבוק מנהל מישהו מטעם הפקת התוכנית. היום בצהריים שלחתי לו הודעה ולה צירפתי סירטון מיוטוב של שי מתאם הצבעות... זהו נוסח ההודעה: "כמחווה של רצון טוב, החלטתי להאיר את עינכם http://www.youtube.com/watch?v=c1OU7zEeu70&feature=related לא נורא, זה בטח קרה בהפסקת צהריים ולא שמתם לב, גם דן מנו שרד תוכנית שלמה בזכות הפסקות צהריים של ההפקה... ובנימה יותר רצינית, הרסתם את הפורמט בהגנה על מתמודד שאפילו לא ראוי לכך.... " התגובה שקיבלתי: צודק יהיה בסדר אתה תראה בקרוב! מה נראה לכם זה אומר

נועה21

New member
כל הכבוד על היוזמה. מקווה שזה יעזור

למרות שברגע שהם הענישו את עינב ואשר הם גרמו לעצמם בעיה כיוון שמאז מחפשים אותם וגם מוצאים אותם.. ד"א הקטע עם ההפסקת צהרים ממש מצחיק

היום שי עף הדחה של ההפקה/או ההצבעות שלנו

ככה מרגיש לי. פשוט כמו שהחליטו להעניש את עינב ואשר והתאים להם,נראה לי שמתאים להם היום הקטע עם שי. פשוט ככה ניתוח מצב כלל והלך רוח של הצופים, קודם ביקשם עונש קיבלתם עונש עכשיו מבקשים צדק תקבלו צדק. משהו כזה.....

shlomitgueta

New member
יש לי הרגשה שהיום

לא נצטרך להצביע בכלל וההפקה פשוט מתכוונת לזרוק דייר בשל חריגה מהנהלים השאלה היא אם זה יהיה שי רנין או צבר

shy6

New member
יש להם את כל הסיבות להעיף אותו

מלבד זה שהוא עבר על כמעט כל חוק אפשרי,אתמול הוא גם איים שאם ארז טל מזכיר בשידור חי את מה שהוא עשה ללאון, הוא יפרק את כל הבית.

יNOT

New member
../images/Emo9.gif זה אומר שהכל מתוכנן עד הפרט הקטן ביותר...

ולכן אין לך מה לדאוג, כי הם מודעים לזה. (בכל זאת הם רואים פי 4 חומר ממה שאתה רואה
) זה פשוט ייקרה מתי שהם ייבחרו. (חבל על הכסף שלך ב SMSים
) תיהנה מהתוכנית כמו שהיא , או שתיגש לקוסם ותסביר לו שבאמת המטבע לא יצאה מהאוזן שלך , אלא הייתה ביד שלו כל הזמן

MissPop

New member
נראה לי ששי יהיה על הגריל היום וגם רנין...../images/Emo3.gif

כמו שאמרתי בפוסטים קודמים שלי

ישר כח באמת

מגיע לצבר המתיפיף הזה לעוף כבר נמאס ממנו השאלה אם את דוברת אמת בלי להעליב אני פשוט לא רוצה להשלות את עצמי

babylon4

New member
נחכה ונראה

נחכה ונראה מה יהיה. ואני לא בטוח שיעשו משהו. אבל משהו מתבשל היום, כי באתר שלנו יש כתב שקיבל טיפ שכנראה שעוד היום מתמודד חדש ייכנס לבית. אם זה נכון או לא נראה היום בערב. אגב, יש שמועה חזקה שהחזן מועמד להכנס לבית (למרות שלדעתי זה לא נכון). אתם מוזמנים לקרוא בכתבה.

Ron613

New member
נראה לי שעבדו עליך..

איך בדיוק הגעת למסקנה שזה קשור לההפקה?

babylon4

New member
שי נקרא אל חדר האח הגדול כרגע

אולי מודיעים לו על עונש או משהו בסגנון ואולי איכשהו עדיין הכל קשור?

ליאורי13

New member
אני מאוד רוצה להאמין שהסורר יבוא על עונשו

כמה זה "בקרוב" ? מאוד אשמח שאכן זה מישהו מההפקה שענה לך וברצינות אני סקפטית לגבי "תולי חתלתולי" לא נראה לי שהוא יודח בקרוב

למעלה