מה רע בתמנון שלי?
ג גיטרה עם אדמת New member 5/9/05 #28 כלום.. הוא פשוט...../images/Emo168.gif נראה קצת צרפתי.. אז אולי אני שונא אותו מדיעות קדומות.
A adar cahlon New member 5/9/05 #29 ../images/Emo12.gif צרפתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif
A adar cahlon New member 5/9/05 #32 לא ענית לי../images/Emo70.gif איך קוראים לך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
S sahlavarod New member 4/9/05 #9 ../images/Emo51.gif זה יהיה נהדר לפתיחת שיעור ולהתחלה לקטנים , אך להמשך אני מחפשת סודוקו 6X6 לפני כחודש (בפתיחה של הפורום) העלו כאן אתר שבו היה מאגר גם של מיני סודוקו , אך היום אני משום מה לא מוצאת אותו. שוב המון תודה
../images/Emo51.gif זה יהיה נהדר לפתיחת שיעור ולהתחלה לקטנים , אך להמשך אני מחפשת סודוקו 6X6 לפני כחודש (בפתיחה של הפורום) העלו כאן אתר שבו היה מאגר גם של מיני סודוקו , אך היום אני משום מה לא מוצאת אותו. שוב המון תודה
A adar cahlon New member 4/9/05 #11 לא זכור לי שראיתי אתר של סודוקו 6X6 את חושבת שהרגיל יהיה להם קשה..
N Nonki New member 5/9/05 #27 ../images/Emo110.gif כנראה לזה היא התכוונה כל הכבוד וסליחה על הטעות, מקווה שתמצאי גם את הלוחות שאני הכנתי שימושיים.
../images/Emo110.gif כנראה לזה היא התכוונה כל הכבוד וסליחה על הטעות, מקווה שתמצאי גם את הלוחות שאני הכנתי שימושיים.