מיני-מיני-

• פותח הנושא yodan
  • פורסם בתאריך

yodan

New member
מיני-מיני-../images/Emo58.gif

שמות הפרקים הראשונים בעונה הבאה (תרגומים באדיבות בבילון): Vortex (מערבולת) Redux (חוזר, נשנה, שב לתחיה) - פרק זה הופק במהלך צילומי העונה הראשונה, ורוב הסיכויים שישודר אחרי שידור Vortex. תקציר - מיד. Heat (צריך לתרגם את זה?) Duplicity (כפילות, רמאות, צביעות) Red (לא יודע מה זה אומר...) Nocturne (יצירה שקטה לפסנתר, חיזיון לילי, נוקטורן) Vortex ישודר ב-24 בספטמבר בארה"ב, ואחריו השאר. רוצים לשמוע משהו מוזר? לפי מה שאני יודע, Vortex אמור להיות משודר ב-24 לספטמבר, ואחריו אמור להיות משודר Redux, אבל אז צריך להיות משודר Heat ב-30 לספטמבר. זה לא מסתדר לי כי - 1. 24 ו-30 הם לא אותו יום (אחד שלישי ואחד שני). 2. איפה נכנס פה Redux? יכול להיות שהוא ישודר כפרק כפול, יחד עם Vortex? או סתם מתישהו בין Vortex ל-Heat? בכל מקרה, ב-7 לאוקטובר (שני) ישודר Duplicity, ב-14 Red, ב-21 Nocturne. לפחות לפי מה שאני יודע. תקציר (רק ל-Redux) אני תכף רושם, בשרשור להודעה הזו.

yodan

New member
../images/Emo58.gifהמשך

ב-Redux, שכאמור צולם יחד עם העונה הראשונה, אביה של מרת´ה, וויליאם, מגיע לסמולוויל אחרי שנים שהוא לא היה שם בגלל סכסוך עם ג´ונתן, וקלארק רוצה להתקרב אליו (בעצם, הוא סבא שלו!) ולהכיר אותו יותר, אבל יש לו בעיות עם זה "תודות" למשפחתו.

mishmesh

New member
בערך ../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה, נוקטורן זה גם אפל בלטינית.

007bg

New member
אפילו שלפי הבבילון (התרגומים

נלקחו משם...) זה באמת התרגום, למיטב ידיעתי, נוקטרון זה גם בן תערובת דור רביעי(נין).

למעלה