בטן ../images/Emo58.gif
הנה ההמשך: בתור וושינגטון, ג´יימי שואל את פריס אם היא רוצה לצאת איתו, אבל פריס לא מבינה את זה. רורי איכשהו מסבירה לה את מה שקרה עכשיו ופריס מבינה (דהה שהיא מבינה). רורי עוזרת לפריס להתכונן. רורי קיבלה כמה מכתבים מדין כשהיא הייתה בDC, אבל זה נראה שרוב המכתבים ש
היא כתבה היו ל.. לא אחר מ
ג´ס - אבל אף אחד מהם לא גמור, או מי שגמור- לא נשלח. היא עזבה לוושינגטון בלי להגיד שומדבר לג´ס. לורליי מתעלמת מכריסטופר (הוא משאיר הודעה במכונה שהבנות מחקו.) בפסטיבל (אני חושבת שבפסטיבל), נראה שרורי מחפשת מישהו. לורליי שמה
לזה והיא שואלת את רורי את מי היא מחפשת. רורי רואה את ג´ס מתמזמז עם הנערה החדשה. היא מתעצבנת ולורליי מתחילה לכעוס עליה. לורליי באמת מודאגת מרורי על הדרך שבה היא מתייחסת אל דין יותר מהעובדה שהיא נישקה את ג´ס. לא מובן נכון? כי אין לי מושג איך לתרגם את זה.. לורליי אומרת לרורי שאם רורי בחרה בג´ס אז בסדר, לורליי תצטרך לחיות עם זה, אבל רורי היא זאת שתחליט מה יקרה. כמובן שהשיחה הזאת עולה רק אחרי שרורי רואה את ג´ס עם שאנן (רואים לה שאנן?), אז רורי אומרת שהיא תתן לדין את תשומת
ה וget over Jess. דין מגיע בדיוק בזמן שהיא אומרת את זה (אני חושבת). דין לא שומע את השיחה של רורי ולורליי. דין עדיין לא יודע על הנשיקה של רורי וג´ס. לורליי ולוק סופסוף משלימים. אמילי וריצ´רד גם בפרק הזה. הם לא כל-כך שמחים מהמצב של לורליי וכריסטופר, והם רבים בגלל זה. ריצ´רד אומר שכריסטופר בסך-הכל עושה את הדבר הנכון עם שרי, כמו שהוא ניסה לעשות עם לורליי ורורי. אמילי חושבת שכריס צריך להיות עם המשפחה הראשונה שלו, אבל ריצ´רד אומר שלורליי לא רצתה בזה והיא גם לא רוצה.