מיני ישראל

Sפיידי

New member
אף אחד

לא השווה את התאומים למגדלי עזריאלי לא ולא אבל אם תשאל מישהו מהארץ מזה מגדלי עזריאלי ואיפה הם נמצאים כולם יידעו לענות לך וזה הופך את זה לסמל מצליח של ת"א למשל חוץ מזה שאותו ואת הסיטי גייט רואים כשמגיעים לת"א מכל מקום אז תיירים שמגיעים ישר רואים את מגדלי עזריאלי מאיילון אז בעצם מסתכלים על זה כסמל לדעתי עריאלי הוא כן סמל של ת"א תסכימו או לא

oren*

New member
אני מצטער ערן אבל איבדתי את הסבלנות

בתגובה להודעות שלך, אתה פוגע באנשים שאמורים להיות חברים וזה סתם חבל. להוציא אותך להורג? מי רמז על דבר כזה בכלל? את ליאור השווית לדיקטטור, אולי אתה רוצה לכתוב שאני נאצי? ההשוואה בין התאומים לניו יורק היא בדיוק כמו ההשוואה בין מרכז עזריאלי לתל אביב, כדאי שתפסיק לחפש משמעויות במקומות שלא תמצא אותן. ובנוגע לתגובה 4 - מה זה אכפת לי מה קיים בעולם? מיני-ישראל עוסק במבנים בישראל לא במבנים בעולם. שים לב שאתה היחיד שתוקף, כבר אמרו לך שאין בעיה שיקומו גם מבנים מיוחדים בבאר שבע, אתה מתעקש להמשיך לכתוב שעזריאלי הוא "מיזם פרטי מכוער למדי" - בעיה שלך. מיזם פרטי מכוער למדי שמתנשא לגובה של יותר מ-40 קומות בשלושה בניינים בצורות גיאומטריות, אם זה היה נבנה בכל עיר אחרת בעולם היינו מזילים ריר כמו כלבים מיוחמים.

fireman

New member
מי דיבר על באר שבע בכלל

בבאר שבע יש בניינים מכוערים גם כן מה זה קשור לנושא?! למה אתה וחלק נכבד מהפורום חושבים שיש לי רגשי נחיתות מסויימים? מבחינתי באר שבע בכלל לא צריכה להופיע שם בכלל אם אתה כבר מעלה את זה עזריאלי לדעתי מכוער - נקודה! אתה מוזמן לחלוק על זה גם עד סוף היום וגם עד מחר, אתה לא יכול להכריח אותי לחשוב שהוא יפה.

fireman

New member
אתה איבדת את הסבלנות?!

מה אני אגיד?! אני פוגע באנשים? קראו לי קשקשן לפחות ב10 הודעות. קראו לי דיקטטור פעמים השתמשו בביטויים גזענים כאילו שמי שהשם משפחה שלו לוי הוא שלוך שגר בשכונת פחונים ברהט ולא יודע להתנהג קראו לי טמפרמנט מנסים להכריח אותי כבר ב20 תגובות שאני טועה ועזריאלי לא מכוער האא וקראו לי גם דביל פעמיים הכנסתם את העיר באר שבע בכל פעם שלא היה לכם משהו חכם להגיד כאילו שיש לי משהו נגד תל אביב צ-א-ו מזה! עזריאלי מכוער לדעתי! אתם מוזמנים להעלות עשן ולהתפוצץ מעצבים על זה גם עד השנה הבאה, אם הוא היה נבנה בדימונה גם הייתי חושב שהוא מכוער וגם אם הוא היה נבנה בכפר שמריהו הייתי חושב שהוא מכוער אז דיי כבר! ומה בסה"כ שאלתי מלכתחילה???????? למה בסקר אין אפשרות של "אף אחד מהבניינים"? צלבתם אותי, העלבתם אותי, השפלתם אותי, ניסיתם להכריח אותי להיות אתכם באותו קו מחשבה ועומרי הדביל הזה שממשיך להכנס באיזה שם בדוי ממשיך לשפוך דלק למדורה או שזה בעצם הליצן הזה ששלח אותנו לשאול את אמא שלו אם הוא באמת בן 32 עשו לי טובה!!!!!!!!!!!!!!! תסתכלו על זה מהצד ותגידו לי איך זה נראה

oren*

New member
צלבתם? העלבתם? השפלתם?

מדוע לדבר ברבים כשתמיד עמדתי לצידך בכל מתקפה? קראתי לך דביל? קראתי לך קשקשן? קראתי לך דיקטטור? אני מראש אמרתי שהשפה בה אתה וליאור מדברים ביניכם לא מקובלת עלי (בפורום פומבי לפחות), שלא לדבר על ההתקפות המגוחכות של עומרי בעשרות כינויים. אין בסקר אפשרות של "אף אחד מהבניינים" כי יוצאים מנקודת הנחה שחשוב שיהיה גורד שחקים כחלק מהסממנים של עיר מרכזית בישראל ומעניין לדעת איזה מגורדי השחקים המרכזיים בישראל צריך להופיע שם. אם אתה לא חושב שצריך להופיע שם גורד שחקים מהרשימה, אז אל תצביע בסקר ותכתוב בפורום שלדעתך צריך לבחור אובייקט אחר שהוא לא גורד שחקים כמו תחנת כיבוי אש/מלון באילת. אנחנו בפורום גורדי שחקים ולכן השאלה מתעסקת רק בגורדי שחקים (ולכן ההשוואה בין עזריאלי ובין מכללה טכנולוגית בבאר שבע פסולה מיסודה, למרות שהיא יכולה להיות מבנה ארכיטקטוני זוכה פרס נובל היא לא גורד שחקים) באותו אופן בפורום "דתיים" יעשו סקר איזה קבר של צדיקים צריך להופיע במיני-ישראל, ואף אחד שם לא יוכל להצביע "אף אחד מהקברים" בטענה שבמקום קבר צריך להכניס גורד שחקים.

DerBleistift

New member
לערן!!!

קיבלתי בברכה את הצעתו של אורן. בשל התקרית האחרונה... לא אשתמש יותר בשפה ה"לא מכובדת" כלפיך. אם זו התוצאה של ההומור הזה בפורום, עדיף להשאיר אותו לשיחות פרטיות. אנא נהג כמוני ע"מ להמנע ממצבים מביכים כאלה בעתיד. אתה יודע שאין לא שום רצון לריב איתך על שטויות כאלה, וחבל שחברות טובה תהרס בשביל קקה של תינוקות. יאללה... בוא נשמור על שפה ראויה בפורום, יש?
ובוא נשאיר את הריב המטופש הזה מאחורנו.

fireman

New member
אני לא מתכוון להמשיך להתעסק בויכוח

הזה בגלל חוסר זמן וכוח אבל להגיב על דבר אחד אני חייב: "אם אתה לא חושב שצריך להופיע שם גורד שחקים מהרשימה, אז אל תצביע בסקר ותכתוב בפורום שלדעתך צריך לבחור אובייקט אחר שהוא לא גורד שחקים כמו תחנת כיבוי אש/מלון באילת." אז מה בדיוק עשיתי עם לא שאלתי מדוע אין אפשרות "אף אחד מהם"? לא הצבעתי בסקר כי אני לא מוצא לנכון להכניס אף אחד מהמגדלים הללו, אני לא צריך לנמק מה כן כי לא זה היה העניין. שאלתי בסה"כ למה אין אפשרות ששוללת את האפשרויות שניתנו בסקר....? מהשאלה הזאת הוצאתם אותי הכי טמבל שיש ורבתם איתי מפה ועד להודעה חדשה שיבושם לכם

DerBleistift

New member
ערן!!!

1. אני מעולם לא קראתי לך דיקטטור. אתה קראת לי! 2. אשמח לדעת באיזה אופן ה"כתיבה הגזענית" כטענתך פגעה בך אישית. ובכלל, מדוע רק אתה מוצא את זה כ"תגובה גזענית"?(אולי מאחר ואתה רוצה להתלות על עץ גבוה ולמצוא דיון-מריבה במקום שאין!?) ובכלל... משפחת לוי וכהן, אלה הם שמות המשפחה הכי נפוצים בארץ, ומה אתה מכניס מילים לפי? שכונת פחונים ברהט? את זה אולי אתה חושב... לא אני. משפחות לוי וכהן גרות בכל הארץ, ממטולה בצפון עד אילת בדרום. הכוונה הייתה למשפחה ישראלית מן השורה. אתה יודע את זה... אתה סתם מנסה להתנגח אותי בצורה אכזרית. 3. כאשתה כותב אלי\עלי הפורום בצורה "מעליבה" כביול, אני יודע לקחת את זה בפקופורציה. אני יודע שזו האופן שבו אנו "מתנגחים". אבל למה את לא יודע לקבל את אותה צורת הדיבור ערן? מה קרה לך!? באמת, השתנית בין לילה?

DerBleistift

New member
אני מסכים עם אורן.

חוששני ערן שאתה תוקף סתם את חבריך, ובאמת זה חבל.
אף אחד מאיתנו, ובטל לא אני(!!!), לא רוצה לפגוע בך. אתה יודע שאני מוכיר תודה לך על עזרתך ומעשיך הנחמדים, אז מדוע שאני ארצה להעליב אותך? איפה ההגיון? ככה אתה מכיר אותי? ואורן, אני מסכים(כרגיל!?), עם דבריך לגבי המגדלים.

DerBleistift

New member
יש וויכוח!

1. מרכז השלום, ראבק, זה שם המתאר לפיתוח המקום!!! תגידו, אתם חרשים!? הוגשו מספר הצעות לבניה במקום, הצעתו של עזריאלי בתכננו של עטייה זכתה... לא, לא בדלל שהייתה בכי זולה(ממש לא!), אלא בשל יופיה במרהיב ויחודיותה. המפרוייקט נבנה מראש ע"מ שיהיה פרוייקט הדגל של ת"א לשנים רבות. רוצה להתכווח על זה? שקחו אותה... אני מחוץ לוויכוח התפל הזה. אני לא קם בבוקר ומתכווח אם השמש זוחרת. אתם כן? תהנו. 2. ערן... ה WTC זה שפוט השם שנבחר למרכז. זה שאתה מתלהב מהשם שלהם, זה נחמד מאד. אבל גם עזריאלי יכל לקרוא למגדליו, "מגדלי מרכז הסחר העולמי". האם אז הייתי מנשק כפות רגליו? וגם בקאטר יש WTC, אז מה, זה אומר שזה נכון. צא מהבועה.

DerBleistift

New member
כל מילה תותח! אורן, שיחקת אותה!

ולגבי 1. אכן, כפי שציינתי, שם "מרכז השלום" הינו שם מרכז לתוכנית לפיתוח האזור הנקודתי הנ"ל על גדת האילון. אין שום הכרח רשמי להמשיך ולקרוא כך לפרוייקט, מאחר ושמו הרשמי הוא מרכז עזריאלי.

טומי*

New member
לכל מי שרוצה לבקר שם...../images/Emo91.gif

לא להתקרב לאיזור בחג כי....חבל"ז אין חניה ומיליון איש ואשה. סעו לים המלח כמוני טומי

DerBleistift

New member
לשון יבשה. ../images/Emo13.gif

טומי, האם הייתי במיני ישראל? צילמת? האם אפשר לראות את פרי מצלמתך?
איך היה אגב? מצא חן בעניך?

טומי*

New member
היה פקק מכאן עד להודעה חדשה...../images/Emo6.gif

לא היה אפילו מקום פנוי בחניה לכן עזבתי ואסע בשבוע הבא

coconut56

New member
ל: debby k -התגובה שלי היא ל...

להודעה הראשונה שלך שאמרת: ממתי גורד שחקים הופך לסמל? מה זה כלל? אז כפי שאמרתי מקודם גם האמפייר וגם התאומים היו גורדי שחקים ותתתפלא איזה סמל הם! (לא כולל התאומים)

למעלה