מיני או רגיל?

B E N 14

New member
מיני או רגיל?

יש לי התלבטות קשה עם עצמי, העניין של המחיר הוא לר כזה בעייתי מבחינתי אבל בכלליות אני פשוט לא יודע מה יותר כדאי, אין לי הרבה שירים סה"כ ואני לא יודע אם לקנות את המיני החדש- 6 ג'יגה או את האייפוד 20 ג'יגה?(דרך אגב זה נכון שיוצא דור חמישי בקרוב?) אנא עזרו לי להחליט!

B E N 14

New member
עוד משהו...

בנוגע לפוטו 30 GB, מה כל כך מיוחד בו מלבד העובדה שאפשר לשמור בו תמונות? וכמה הוא עולה דרך אגב?תודה מראש

oren*

New member
אפשר לשמור תמונות בכל אייפוד, הפוטו

מסוגל גם להציג אותן על מסך צבעוני (המסכים של האייפודים הרגילים הם בצבע אחד).

B E N 14

New member
אוקיי אז ככה...

אז על מה אתם ממליצים לי: מיני 6GB, רגיל 20GB או פוטו 30GB? אין לי ממש מה לעשות עם תמונות באייפוד (אלא אם כן אפשר לעלות תמונות של האלבום או משהו דומה).

B E N 14

New member
אוקיי אז ככה...

אז על מה אתם ממליצים לי ולמה: מיני 6GB, רגיל 20GB או פוטו 30GB? אין לי ממש מה לעשות עם תמונות באייפוד (אלא אם כן אפשר לעלות תמונות של האלבום או משהו דומה).

TheRealDeal

New member
אז ככה..

אפשר לראות תמונות של אלבומים, ליד השיר באייפוד פוטו, וגם אפשר להוריד אליו תמונות ישר ממצלמה, בעזרת מכשיר שנראה כמו דוק (ככה רשמו בCNET) שיתחבר לאייפוד ולמצלמה, המכשיר להעברת תמונות יצא במרץ, חוץ מזה, תמונות ממחשב אתה יכול להעלות בלי בעיות... יש לו 15 שעות בטריה, בפועל בבדיקה שמישהו ערך הוא קיבל 17, או 5-6 שעות של הצגת תמונות עם מוזיקה. אייפוד 20 ג'יגה... הפשוט, 12 שעות סוללה, בפועל קרוב ל14, מנגן מוזיקה, זה מה שהוא עושה. אייפוד מיני - אותו הדבר כמו הרגיל, רק קטן יותר, פחות מקום, ברור, ויש לו 18 שעות סוללה, ובפועל 26 שעות ו20 דקות.. כל האייפודים מנגנים יותר זמן ממה שאפל אומרים (חוץ מהמיני הראשון), איך אפל בודקים כמה זמן זה עובד?? כי יש אי-דיוק של שעה וחצי עד 8 שעות ו20 דקות! אם הם יבדקו יותר בדיוק הם אפילו ימכרו יותר... לדעתי, אם אתה קונה, אז או מיני או פוטו, מיני הוא קטן עם הרבה זמן סוללה, אייפוד 20 ג'יגה עולה 50$ פחות מהפוטו, לדעתי כדאי, תחליט אתה...

AGENT SHESH

New member
לדעתי -../images/Emo73.gif

כדאי לך ללכת על הפוטו 30. זה מה שאני לוקח, אני מזמין מהאתר של אפל ביום שני... למה? אז ככה: א. 30 ג'יגה זה מספיק כדי לאחסן את כל המוזיקה והתמונות\אלבומים שבעולם - לי זה יועיל במיוחד, כי אני מצלם הרבה, ואוכל להראות לאנשים את התמונות שצילמתי, פלוס זה שאוכל לאחסן מלא אלבומים של מוזיקה. ב. המחיר - 319 דולר לאייפוד צבעוני עם 30GB זה ממש זול (יחסית לאייפודים) ג. סתם - מבחינת הסטייל, צבעוני יותר טוב ממשהו שנראה כמו הפלאפונים הישנים... וגם אפשר להכניס עטיפות של אלבומים שיוצגו בזמן נגינת שירים מתוכם. בכלליות - לפי מה ששווה יותר בין כל הדגמים - לדעתי הפוטו לוקח בקלילות. הפוטו 60 - לא נראה לי שווה. הפוטו 30 - לך על זה.

TheRealDeal

New member
מס' שאלות לאייג'נט

א) האייפוד פוטו עולה 349$, ולא 319, אבל הבנתי שיש הנחה של שלושים דולר ולא הבנתי ממה, כי כבר דיברו עליה פה כמה פעמים, אז לכבוד מה מקבלים את ההנחה הזאת? ב) למה אתה מזמין את האייפוד פוטו ביום שני, אם בסוף מרץ אמור לצאת חיבור למצלמה, ואתה יכול כבר להזמין הכל ביחד, או שהחיבור הזה לא מעניין אותך? ג) 320$ זה זול לאייפודים, אבל 250 זה עוד יותר זול, אז למה, אם הוא לא צריך כ"כ הרבה מקום לאיכסון, כדאי לו לקנות אייפוד שגדול יותר פיזית, ויש בו פחות שעות סוללה? רק בגלל המסך הצבעוני? ד) מבחינת הסטייל... יש כאלה שלדעתם יותר יפה המיני, כי הוא קטן יותר, ועכשיו הגוונים טיפה שונו ונראים יותר יפים. ה) האם רק בגלל אפשרות הצגת תמונות האלבומים ליד שם השיר שווה להוציא כ"כ הרבה כסף? לי נראה מוגזם. ו) למה הפוטו 60 ג'יגה לא שווה? הרי אתה משלם פחות על כל ג'יגה, אומנם הוא טיפה יותר גדול, אבל אם יש לך מה לעשות בכ"כ הרבה מקום, הוא גם משתלם יותר. לי יש אייפוד 20 ג'יגה, אני משתמש ב5 ג'יגה מתוכו ולפעמים מעביר קבצים של לא יותר מג'יגה, קניתי אותו בעיקר בגלל הסוללה, אני בטוח שאם היום הייתי קונה אייפוד, זה היה ה6 ג'יגה מיני, אבל אני לא קונה היום, אני משתמש באייפוד שלי המון, מרוצה מאוד מהקנייה, ולא מתחרט לרגע שלא קניתי היום, וכשיגיע הזמן להחליף סוללה (בעזרת השם עוד שנתיים שלוש לפחות), במקום להחליף סוללה אני אקנה אייפוד מיני פוטו נחמד
בטוח יצא מתישהו, מה לא? P:

AGENT SHESH

New member
אוקיי:../images/Emo73.gif

א. פירסמתי פה כבר קישור לזה, אבל משום מה אנשים לא מתייחסים (אשמח אם המנהלים יטגלנו הודעה זו כך שנוכל לקשר אנשים בקלות לזה) - זוהי הנחה שאמורה להיות לתלמידים בארה"ב, אבל באפל לא בודקים את זה... אז אפשר דרך הכתובת הבאה: http://www.apple.com/education/k12/homeschool/ להיכנס לחנות של אפל, ולקנות משם הכל, במחירים זולים ב30 דולר מהמקור... ב. מאחר ומי שאמור להביא לי את האייפוד נמצא עכשיו בארה"ב עד ל13 במרץ, ולא תהיה לי דרך אחרת להביא בזמן הקרוב את זה. אני אזמין תוספים לאייפוד כשאראה מה חסר לי בו בעוד חודש-חודשיים, ואז אני מקווה שאמצא מישהו להביא את הדברים החסרים... ביחד עם הדברים החסרים אביא גם את החיבור למצלמה... ג. לא יודע, אולי אתה צודק... באמת אם הוא לא צריך הרבה מקום - שייקח מיני... אני חושב עדיין שהפוטו הוא הכי טוב. ד. ראה ג'. ה. שוב, ראה ג'. ו. זה פשוט נראה כמו עסקה לא משתלמת במיוחד, לאור המחירים של הדגמים האחרים.. אני מקווה שיצא מיני פוטו עד אז... גם אני אשמח לקנות אחד כזה...

TheRealDeal

New member
תודה רבה על התשובות!

אז מסתבר שידעתי על מה מדובר
(בקשר להנחה) פשוט לא הבנתי איך מקבלים הנחה אם אתה לא מארה"ב, אחרי שהסברת לי, הבנתי, תודה
המוח הישראלי אה... הכל בשביל הנחה
ואכן, האייפוד פוטו הוא מעולה, וכדאי להזמין איתו נרתיק כי אפל כבר לא מספקים נרתיק עם הפוטו, ואולי אתה לא מודע לזה עכשיו, אבל אתה עוד תדע עד כמה האייפוד רגיש לשריטות.

AGENT SHESH

New member
אני מודע לזה,../images/Emo73.gif

כפי שכבר כתבתי בפורום - יש לי חברים עם אייפודים... אני מזמין את הIpod Armbrand ביחד עם האייפוד פוטו... ועכשיו שאמרת שלא מקבלים נרתיק - יש מצב שאזמין גם אייסקין או משהו.. יש המלצה על נרתיק מסוים..?

TheRealDeal

New member
המלצות לנרתיקים...

iskin הוא טוב, או כל סוג של נרתיקע עור למשל, יש הרבה המלצות בipodlounge, המלצה לarmband שיש לי XtremeMac, אם אתה חושב שהיקף היד שלך הוא קטן יחסית אז זה יכול להיות קצת גדול, אני בדר"כ שם אותו מעל חולצה, וכמו שרשמתי כבר, אילתרתי סקוץ' לזה, וככה הקטנתי את המידה של זה. אוקיי, אז לי יש גם iskin וגם נרתיק עור, שהוא לא של חברה מוכרת אבל עושה מה שהוא צריך לעשות... לבית-ספר וכאלה אני לוקח תמיד את הISKIN, הנרתיק עור עדיף לשימוש עם הקליפס שיש לו לחגורה, עובד טוב והמראה של הנרתיק הזה הוא יותר אלגנטי, אז יש מקומות שאליהם אני לוקח את הנרתיק עור. במה אני משתמש יותר? בiskin, כמעט כל הזמן. חוץ מזה.. לשימוש בבית ולא רק לריצה, אני משתמש בARMBAND, נוח מאוד מאוד מאוד!

AGENT SHESH

New member
הבנתי...../images/Emo73.gif

כי אני לא הולך להסתובב עם הARMBRAND בכל מקום, רציתי משהו לשימוש במקומות אחרים...

B E N 14

New member
אחרי שחשבתי...

הקרב הגיע למיני 6 ג'יגה vs פוטו 30 ג'יגה. הבנתי שאם כבר עדיף לי להוסיף 50$ ולקבל אייפוד צבעוני, גדול יותר מבחינת אחסון, אפשרות לתמונות הבעיה זה שבאמת אין לי הרבה שירים ואני לא רואה את עצמי מנצל לגמרי את כל המקום הזה אז ככה שאולי עדיף לי המיני...

omriattar

New member
יש לי שאלה בקשר למחירי התלמידים...

מישהו כבר עשה את זה? זה בטוח? לא בודקים או משהו כזה? אם זה ככה, אח שלי טס עוד חודש לני ג'רזי, אני פשוט אזמין מהאתר שלהם לאיפה שהוא יהיה... אשמח לתשובה! עמרי.

OrlyNL

New member
אני קניתי דרך המחיר לסטודנטים

בזמן שעוד הייתי סטודנטית. ביקשו ממני את הפרטים של הבי"ס שלי, ולא יותר. אבל אני לא יודעת, אולי הם כן ביררו עם הבי"ס שלי שאני באמת רשומה שם...

GoatGuy

New member
כולכם מודעים לעובדה...

שכדי להזמין מהאתר של אפל חייבים כרטיס אשראי אמריקאי של בנק אמריקאי? (לא בינלאומי, אמריקאי.) וזה לא שזה כתוב איפהשהו, פשוט ניסיתי כבר פעמיים להזמין מהם משהו עם מאסטרקארד בינלאומי וזה לא ממש עובד. הם פשוט שולחים לך אחרי כמה ימים מייל שהם לא מקבלים כרטיסי אשראי של בנקים מחוץ לארה"ב...

GoatGuy

New member
רק כרטיס אשראי

של חשבון אמריקאי, שהונפק ע"י בנק אמריקאי.

למעלה