מיניות של נשים..

מיניות של נשים..

אני נמשך בטירוף לכפות רגליים של הנשים.. זה מדליק אותי, ומחרפן לאאלה ובמיוחד בימי הקייץ החמים..(מעדיף לא להסתכל זה סתם משגע.. ) ואני לא יודע מה הסיבה.. ואיך מתגברים עליה..

שגיתא

New member
אפשר לשאול ../images/Emo8.gif../images/Emo54.gif

לכל אדם כמעט יש איבר כזה או אחר או ריח או טעם שמגרים אותו במיוחד, אבל רובנו לומדים לשלוט על התופעה במידה כזאת שלא תפריע בתפקוד היומי (החברה האנושית ברובה מחנכת לאיפוק מיני ויזואלי או גינוני כזה), אבל עיתים יש בעייה שאדם לא מצליח להתגבר על זה, אם זה מפריע לך לדעתי תפנה לייעוץ מקצועי פסיכולוגי הם יעזרו לך איך להתמודד בהצלחה שגיתא

tudu

New member
למה להתגבר ?? הרווחת בענק !

אני ממש מקנא. אתה יכול להביט ארוכות לכפות רגליים של נשים ולהדלק.. רוב הגברים לא יכולים להביט ארוכות לתוך החזה, או לישבן בלי להתפס כמטרידים. וברצינות, למה להתגבר ? זה מי שאתה, זה מה שאתה, זה לא מזיק, לא מפריע (בניגוד למבטים בחזה) תהנה וזהו.

זה נכון מצד אחד..

מצד שני.. כל גבר נורמאלי.. (ואני מתכוון לגבר גבר) היה משתגע מסיבוב בקניון או ברחוב בת"א של שעתיים כשהוא היה רואה שנשים היו מסתובבות חשופות חזה .. = לצורך השוואה.. מה שיוצא מזה שאתה כל היום מאותגר מינית.. (וזה בעדינות)

tudu

New member
האמת כאשר אתה מציג את זה ככה..

זה אכן היה די מבאס.

תיהנה מזה

כ ל אחד והפטיש שלו. יש בצט תפוז פנטזיות וסטיות כנס לשם ותמצא בחורות שמחפשות גבר שמעריץ כפות רגליים. יש פורומים שלמים בנושא באתרי בי די אס אם

למעלה