מיניות נשית?

מיניות נשית?

שלום
רציתי לשאול אתכן, איך אתן תופסות את הקשר שסין מיניות לאהבה? כשאני מרגישה נאהבת, אז אני גם יותר מינית. אבל אם אני מרגישה (ואני מאוד רגישה) שהגבר שאיתי רק נמשך אלי, ובשבילו זה רק סקס, אוטומטית זה סוגר אותי. אפילו אם אני עצמי לא מאוהבת. היתה לי מערכת יחסים קצרה לא מזמן וזה גרם לי לתהות, ההתלהבות שלו בהתחלה היתה מאוד גדולה ולמרות שרציתי ללכת לאט נסחפתי עם זה. אבל באיזשהו שלב התחלתי להרגיש שהוא לא ממש מרגיש כלפי וזה רק סקס, ולמרות שהוא החמיא לי כל הזמן על כמה שאני סקסית (בדר"כ אני לא מרגישה כך) זה לא עשה לי כלום. ובסך הכל היו לי כמה סטוצים בחיי כך שזו לא "מילה גסה" להיות עם מישהו רק בשביל הסקס. אני עדיין תוהה לגבי עצמי מהם הדברים ש"מפעילים" אותי ומה אוטם אותי, ולכן רציתי לשמוע גם מה אתן חושבות. סליחה על המגילה, כשפורים כבר מאחורנו
עוף.

שגיתא

New member
עופיונית יקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

עצם זה שאת מתייחסת לעצמך כעוף קפוא כבר בעייתית משהו הפשירי את עצמך הוסיפי תבלינים וגלי שאת בעצם מעדן מלכים
,אבל כנראה שהגעת לשלב בחייך שהריגוש המיני כמה שמענג וכייפי, אינו מספק את הצורך באינטימיות של קשר, לדעת שאת יכולה להפתח לגבר שלך בכל ולדעת שלא יבהל ויחשוב שאת סקסית גם אם לא הורדת שבועיים שערות מהרגליים
(חבר'ה אני לא מדברת על נקיון) שנהנה לספק אותך ומכיר את גופך, נסי מידי יום כשאת מול המראה חייכי אל עצמך, בהדרגה התחילי באותו אופן לחייך אל בבואתך כשאת עירומה מייד תרגישי בהבדל, אבל את צודקת לעיתים גברים יחמיאו לך רק כדי לקבל את הסיפוק שלהם, והמזוייפות הזאת ממש מורידה חשק טוטלית, לדוגמא הגבר הראשון שלי למרות שלא הייתה שם אהבה של בוליווד
, עדיין היה שם רגש מעבר לתשוקה, ועד היום כשהוא רואה אותי הוא יודע להחמיא לי על ריח בושם טוב על איפור (ברור שהוא היה מוכן לשכב איתי) ולמרות שזה לא יקרה שוב, עדיין יש לי פיק ברכיים (וקשה לי להתנגד למרות אני עומדת על שלי) כשהוא לוחש לצווארי ומעביר בי רטט ולמרות שהוא לא הזיון הכי מדהים שלי, עדיין בקטע המחמאות הוא היה מצטט לי שירים מהתנ"ך אין עליו זה היה הכשרון המיוחד שלו אני רק מקווה שהגבר של חיי ידע לספק חלק צורך זה. נסי ללבוש תחתונים סקסיים שנעימים לגופך, לטפי את עצמך בחיבה ואהבה מכף רגל ועד ראש כי גם אם את נאהבת או לא, חבל שאת לא מרגישה סקסית מעצמך בהצלחה
אני לדוגמא שמנה וגובה 1.45 כמעט בת 35 מרגישה סקסית אבל העניין הזה חלחל לתודעתי רק בגיל 25 מאז ומעולם גברים נמשכו לגופי ולא תמיד התייחסו לאישיות ולי העניין הזה חשוב בתוך קשר שלא מושתת רק על סקס תהני ומקווה שתמצאי אהבה במהרה אבל הרגש לעצמך חייב להיות מתוכך פנימה אל תסמכי על אדם אחר כדי להרגיש שלמה ומאושרת
אני מעולם לא עשיתי אני בעד זוגיות פורה ולא תלותית, בהצלחה שגיתא

הי שגית ../images/Emo39.gif

תודה על תגובתך האמפתית ןמעוררת המחשבה חג שמח ממני עוף

למעלה