מיניות נשית

sraga5

New member
מיניות נשית

שלום לכולם אני אשמח אם תענו לי על שאלתי. אני נשוי כמעט שנתיים, ולצערי אני לא יודע מה מדליק את אישתי. תשובתה לעיניין נעוצה בדברים שלא בשליתתי: עבודה, לחץ, מטלות, עייפות ומכאן היא היוזמת את המין ואני רק מחכה שתבוא (ומחכה..) איך אפשר לגלות ללא שאלות ישירות מה מושך מינית את אישתי ומה כן יצור לה את האווירה הנכונה גם בזמן שהיא לא חושבת שזה זמן נוח תודה לכולם

יש לי הצעה שהיא לא תשובה ישירה לשאלה שלך

תקבע איתה פגישה. תגיד לה שאתה מתגעגע אליה ותקבע איתה פגישה - בבית או בחוץ, זה לא משנה. לקראת הפגישה תתארגן ותתכונן ותן לה את הזמן שלה להתארגן. אל תחשוב על כן או לא סקס. תחשוב על האישה הזו, שפעם הייתם משקיעים בכל פגישה אחת עם השני ולהיפך. תקדיש לה זמן. מעבר לזה - תנסה לראות מה שרשרת ההתנהלות שלה בבית בסופו של יום. אני משערת שברגע שתגלה מה היא עושה אחרי שהילדים הולכים לישון, תיקח חלק בדברים ותקצר את זמן עשייתם - היא תהיה יותר פנוייה אליך. למשל - יש הרבה נשים שאחרי שהילדים נרדמים הבית מבחינתן מסודר אם אין כלים בכיור, אין משחקים על השטיח בסלון והכביסה עברה מהמכונה למייבש. תחשוב מה מתאים לבית שלכם (עם או בלי ילדים - זה לא משנה).

sraga5

New member
לא ברור לי

קורה גם קורה שהבית מסודר, וכל שנשאר הוא לרבוץ כמה שעות מול הטלויזה, או לצאת. ושוב - כלום לא יקרה בלי התחלה שלה. זה אולי נקרה לפתות, איך אני מפתה את אישתי אחרי שכל הסידורים סודרו והזמן לא לוחץ? ברור לי שהדחף המיני שלה שונה, אבל אפשר לעלות את הדחף ע"י דברים שימצאו חן בעינה? תודה

תנסה לרגש אותה ...

ליו דווקא בתחום המיני. ייתכן שתופתע כמה זה עשוי ישפיע לטובה על התחום המיני. מעבר לעזרה משמעותית במטלות יום-יומיות, כול מה שכתוב בספרות יפה על חיזורים, אהבה ורומנטיקה מתאים למקרה זה. לא רק עם מאהבת אשפר להיפגש באמצע היום , אלה גם עם האישה האהובה. מסעדה, הצגה, קפה, קניות קטנות וסתם טיול בעיר, כאשר היא המובילה - תשומת הלב היא המרכיב המשותף והחיוני. נקודה נוספת היא שלא תמיד טוב להימנע מהשאלה הישירה. כאשר תקשורת זוגית במצב טוב, אזי מותר ואפילו עדיף לדבר על מה היה לה נעים או לא נעים לקבל ולתת בתחום זה. משהו קטן ובלתי ניתן לחיזוי יכול להפריע מאוד , או שפנטזיה סודית שמפחדים לספר יכולה למשוך את כל התשוקות אל עצמה.

למה אתה מחכה..תיזום גם

משיח לא יבוא

5halo

New member
אני מצטערת

אבל העצה היחידה שלי היא בכול זאת לדבר איתה... תקשורת כול כך חשובה קח אותה לטבע, תעשו פיקניק בלי הילדים בלי טלפונים בלי כלום... ופשוט תדבר איתה על זה מתוך מקום אוהב ותומך, תסביר לה שאתה רוצה לענג אותה ולספק אותה ושאתה לא יודע מה לעשות וזה גורם לך תיסכול... אולי תופתע לטובה בהצלחה הילה

star2o

New member
היי sraga5

מעניין כל כמה זמן אישתך באה..אליך כדי שתעשו מין? זה מוזר לי מאוד שדווקא היא היוזמת רק ואתה מחכה , לא ניראה לי שיש הרבה גברים שיסכימו שרק האישה תיזום.... וגם ניראה לי שאישתך היא השולטת בך בתחום המיני ואולי ביתר הדברים! לא ניראה לי שתוכל ליצור אווירה מינית גם בזמן שאישתך אין לה חשק....בקיצור אין ביניכם "תיאום מיני..."

למעלה