מיניות נשגבת

VICKTORYA 52

New member
מיניות נשגבת

<h1>מיניות נשגבת</h1>
לפני כ-4 שנים הכרתי בחור, שהזדהה בגיל מבוגר יותר מגילו האמיתי.17 שנה צעיר מגילי ואני נראית צעירה ממנו. אהבתי. בחור שנעלם וחוזר.שיחק ברגשות-אכן.אך זה לא העניין. העניין, שחשבתי ודמיינתי כי עדיין רגשות לי אליו. ועם הרגשות -אין הגיון.בכל אופן, הבחור -שהוא-ON וגם OFFחוזר ומתחנן, ואני רצינית-מתחנן, שאקבל אותו בזרועות פתוחות באהבה. מציינת בהדגשה, מאז שהתחלתי את התהליך של פתיחת 7 הצ'אקרות בעיסוי טנטרי, העולם הפנימי שלי החל להיפתח. הביישנות אינה במקום הראשון. אהבה לגוף התעצמה/ היידע מהו סקס באהבה עם כל הטקסיות/ הרגישות לתענוגות הגוף/לאהוב את הרצונות שלי ולא לרצות/ ההתנהלות של הפרטנר בזמן סקס אהבה/ ובטח יש עוד והכתיבה היא מלאה ברגשות. מתרגשת. אסביר. אמש, העזתי לשאול את הבחור "המאוהב", מה זה סקס בשבילו?האם מכיר את המושג-טנטרה? האם מכיר -אורגזמה ללא שפיכה? האם אוהב מוזיקה סוחפת בזמן אהבה? האם מכיר אורגזמות שונות אצל האישה? והשאלות הגיעו מלימוד מעמיק על מיניות מקודשת -טנטרה-אגני אל. מה שמעשיר אותי ביידע עצום ומוביל אותי לפתיחות האינטימיות המקודשת לגוף שלי.
<p>הבחור ,שמציג עצמו כסופרמן הסקס העולמי, החל לגמגם.הוא מאמין שזה שהוא יודע "לרדת" ומצליח להוביל לאורגזמה, אז הוא -THE BEST . זה לא רק שלא מכיר דבר ממה ששאלתי ועוד זה במעט, אלא הפגין-שהכל שטויות.מכאן אתמול, הפנטזיה שאולי גם לי אליו רגשות, התמוססה בחלל החיצוני. קלטתי, איך התהליך שאני עוברת,המחבר אותי לאהבת הגוף ול"פרח הלוטוס", לא מאפשר לנפש ולגוף שלי לרצות לחוות חוויה סתמית עם איש סתמי שאינו מוכן להיפתח לאינטימיות מינית נשגבת.</p> <p>אתם הגברים, שלא מבינים עניין, ולא משנה הגיל, יכולים באמת להנות רק מעצמכם לבדכם.</p> <p>אתן הנשים, שבו עם עצמיכן, ותפשפשו מה באמת טוב לכן בלי לרצות פרטנר.קדשו את הגוף את המיניות הטבעית הקיימת בכן. היו מאושרות</p>

וואוו איזה כתיבה

תודה שהגעת לכתוב כאן.מדהימה כהרגלך
פוסט מעניין ונכון.מצפה לקרוא עוד ממך..
תודה

Ron W

New member
לדעתי הרגש הבין זוגי נשגב יותר

כפי שכתב בדרכו שלנו על התאהבות והחוזק שלה
למרות שהחלק הפיזי הוא דבק שמחבר, החיבור הרגשי
בלי לשבור אותו למבנה ומרכיבים - מרתק יותר,
כי יש 2 אישיויות שונות שמעצימות באינטרקציה ביניהן כמכלול.
האם ניתן בכלל להתיחס למרכיבים בסקס בהקשר..?
או למרכיבים בהתאהבות, לנסות למדר ולכמת גם מונחים שטרם המציאו ?
אגב, אורגזמה ללא שפיכה זה מבאס בערך כמו לשבת בשרותים ולהסתפק בנפיחה..

בקשר לחינוך ויחסי אנוש, הקשר הרגשי הנובע ממה שמקרינים,
הקסם האישי, שפת הגוף, טון הדיבור, משפיע יותר מכל נסיון
להתיחס למרכיבים וצרכים בצורה מרוחקת וחסרת איכפתיות.
זו גישה הפוכה למסכת הטיפולים הפסיכולוגיים המקובלים (יש חריגים)
האוסרים כל חיבור רגשי בין אישי - שנוצר תמיד ו"מחבל" במודע או שלא.

למעלה