מיניות נמוכה

אדם סתם

New member
מיניות נמוכה

שלום, אני בן 22 פעם ראשונה פה,
אני לא א סקסואל בהגדרה, אני חש משיכה לנשים אבל אין לי צורך בסקס, אף פעם לא עשיתי סקס, אני מרגיש לא בנח מסקס, עם זאת אני רומנטיקן, אני אוהב מגע פיזי (לא מיני), אני מאמין בזוגיות כדרך חיים, ויש בי את הצורך להעניק ולקבל חום, אינטימיות מרגשת אותי, ובקיצור באידיאל שלי הייתי אפילו מתחתן בלי לעשות אף פעם סקס (אולי פעם אחת בשביל ילד).
ולשאלתי:
האם לדעתכם יש אי שם פרטנר לאותם צרכים, איפה מחפשים?

ברוך הבא!

נתחיל מהסוף: כאן אתה יכול למצוא פרטנר כזה.

כנס ללוח ההכרויות וכתוב שם את מה שכתבת כאן. (תאור של הזוגיות שאתה מחפש)
בנוסף, מומלץ ורצוי להיות פעיל בפורום ולהגיע למפגשים. זה מעלה את הסיכויים להכיר פרטנר/ית מתאימ/ה.

בלי קשר, מאחר ומיניות היא סקלה, לא כולם כאן בפורום הם א-מיניים מוחלטים ויש מגוון די גדול של תחושות.
אני אישית מרגישה מאוד דומה למה שאתה כותב.
לרוב הרגשה כזו נכנסת תחת הקטגוריה של א-פור.
כלומר: משהו באמצע בין מיני מוחלט לבין א-מיני מוחלט.

אדם סתם

New member
אפשר הפניה לידע מקצועי?

עדיף בעברית. האמת היא שאני לא רגיל לחשוב על עצמי כשייך לאיזושהי "קבוצה" שונה מבחינה מינית, אני נוטה יותר לחשוב שיש לי צורך מוחלש במין, בגבולות הנורמה. ובלי שום קשר יש לי עכבות מיניות, כלומר יש לי בעיה פסיכולוגית עם סקס. מעניין אותי לקרוא קצת על הנושא. (את הערך בויקיפדיה כבר קראתי..). דבר מעניין אצלי, בזמן שהצורך שלי במין מוחלש, הצורך שלי במגע מוגבר, אולי זה פיצוי, ואולי אותם חשכים שגרמו לי את הצורך במגע גרמו לי את החוסר יכולת להכיל מגע אינטימי יותר. מעניין.

Brombit

New member
אני לא חושבת שזה קשור

למרות שאני מניחה שאצל אנשים מסוימים זה יכול להיות. נראה לי שבד"כ לא.

יש הרבה אנשים שמרגישים צורך במין, וגם בחיבוקים למשל.
באותה צורה יש אנשים שלא מרגישים צורך באף אחד מהם.

יש כאם בפורום קישורים למספר מקורות

שאלות נפוצות
מאמרים
קישורים

אתה יכול להגיע כל הדברים האלו דרך הטאב השני: 'כלים ומידע'

בנוסף יש את האתר העולמי - AVEN
הוא אומנם באנגלית, אבל המידע שם הכי מסודר ואמין שיש.
ויש להם גם מעין ויקיפדיה לא-מיניות ושאר ירקות...

alona 27

New member
אתה אומר שאתה מרגיש לא נוח עם סקס

אבל אם הייתה לך חברה רצינית שאוהבת אותך נאמנה לך ומסורה לך, והייתם מכירים הרבה זמן היית שוכב איתה?

alona 27

New member
נו אז אתה רגיל לגמרי, בחור רומנטי

למרות המיתוס לא כל הגברים הם חרמנים ציניים ואופורטוניסטים שבחיים לא יגידו לא לסטוץ. יש גברים שאפילו לא מסוגלים לסטוצים וצריכים אהבה ומחויבות בשביל לעשות דבר אישי ואינטימי כמו מין. ולדעתי לא צריך לתייג כל גבר שלא מתאים לקלישאה.

hatzilonit

Member
מנהל
האמת, לפי ההגדרה,

אתה נשמע בדיוק "א-מיני הטרו-רומנטי", אבל אם לא בא לך להגביל את עצמך בתווית אחת, זה בסדר

למעלה