מיניות מתחבאת...

פאנות

New member
מיניות מתחבאת...

בעבר הייתי מאוד מינית ונהנתי מגברים ופחירטוט ויחסי מין.הרבה זמן שכבר איני יוצאת עם אף אחד,שלא לדבר על מגע מיני....ומרוב שאני ביקורתית כלפיי עצמי אני כבר לא יודעת איך לחזור למיניות שלי ולסקס אפיל שנהגתי לשדר בעבר.איני מצליחה לחשוב על גבר נוגע בי זה אפילו מגעיל אותי בשלב זה,מפחד...לא יודעת מה הסיבות לשינוי אבל כבר הסתבכתי כל כך בתוך זה שאני לא יודעת איך להסיר את החומה ואת השדרים המרחיקים ממני בחורים ......למישהו יש עצות?

sharpantie

New member
האם את יכולה לפרט

מה הם השדרים שאת מעבירה לגברים שגורמים להם להתרחק ממך? אולי כך אפשר יהיה להבין את כוונתך יותר טוב. באיזה תחום את ביקורתית כלפי עצמך? האם בעניין המראה החיצוני שלא מוצא חן בעיינייך?

מעגליות של החיים

יקרה, החיים נעים במעגלים, פעם למטה פעם למעלה, פעם שמחה, פעם עצב, פעם תשוקה גדולה ופעם חבויה. הכל לגיטימי כל עוד אנחנו מקבלים את זה ויודעים שזה בר חלוף. אני לא יודעת אם היה לך טוב עם המיניות הזדמנת שלך, אולי היתה לך ציפייה גם לאהבה גדולה, שאני בטוחה שתבוא... אך בעיקר חשוב לזכור שהחשק עוד ישוב. אם את מרגישה מחוברת לעצמך, אם את יודעת שהיו לך תקופות אחרות בעבר, אין סיבה שהן לא יחזרו. בנתיים, חשוב לשמור על גוף בריא ואנרגיה מינית. אני יכולה להציע לך אם בא לך שתמשיכי לעסוק בפעילות גופנית, לאונן ולהסתכל על גברים שנראים לך מענינים. את לא חייבת לעשות שום דבר, לא ליזום ולא לפלרטט אבל להיות מודעות לאפשרות שיש שם אופציות, כאלו שתוכלי לממש כאשר תרגישי בנוח. כמו עונות השנה, עוד מעט היובש של הקיץ יחלוף, והסתיו יביא איתו לחות, אורך נשימה והתחלות חדשות

Scorpio63

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם לי...

אולי גם תבדקי עם עצמך, אם יש איזה שינוי שעשית במקביל לשינוי שהתרחש במיניות שלך... אולי החלפת גלולות, שינית הרגלי תזונה... אולי את פשוט נמצאת בתקופה מלחיצה/לחוצה... מקווה שהכל יסתדר

למעלה