מיניות לא מוגדרת

holyXtruth

New member
מיניות לא מוגדרת

יש מספיק רמיזות בספר על המיניות הבילתי מוגדרת של כמה דמויות ואף הצהרות בולטות. אז הנה מס דמויות שעד עכשיו התגלו כמעורערים מינית: Oberil Mertell - דו מיני Loras Tyrell הומו? Ranly Baratheon דו מיני? מזמן לא קראתי את הספר אבל אני בטוח שיש עוד... מה דעתכם?

לגוטל

New member
בנוגע לאוברין

מדובר בשמועות בלבד, אנחנו יודעים שהוא מטורף ואוהב סקס אבל אין שום הוכחה או רמז שהוא דו-מיני, רק שמועות שיש עליו ללניסטרים (טיריון וג'יים). לגבי רנלי ולוראס, עליהם יש יותר מדי רמזים שהם היו זוג ואין ספק בעובדה הזו. אבל רנלי כמובן היה שומר על זה בשקט בשביל להיות מלך ושוכב עם מארגרי.

ykblackjack

New member
לא שמעתם

ג'ורג' הודיע רשמית כי לוראס ורנלי הם נושכי כריות מפליצי קוטג' ועומוים והוא אכן התכוון לכך שכתב.

רנלי כבר מזמן לא בוחש בשוקו

אלה אם כן רהלור או האחרים יחזירו אותו עם הנטיה :) ותוסיפו לרשימה גם את סאטן ז"ל שלא לדבר על טורמונד [ או איך שלא קראו לברברי ההוא - איזה מין נטיה זו לשכב עם דובים/דובות?] אבל זה רק עוד פן לריאליזם של הסידרה שמכילה את כל מה שאנחנו מכירים מהחיים האמיתיים - נדיר בפנטזיה -ז'אנר שבו בד"כ שיא ה"שוני" הוא אלף שמתאהב בבת אדם רחמנא לצלן.

myochay

New member
ירון אז אתה כן כותב בפורום

ואני חשבתי שנעלמתה מדפינו

בלי אאוטינג יוחאי

אם אני כותב בניק, כנראה שלא בא לי להופיע בשם שלי, כבד את זה. אם חברך ירון בוחר לעשות כך [ ואני לא הוא, ולא ההפך :)], כבד גם אותו. נעלמת כותבים כך ולא עם ה בסוף המילה.

holyXtruth

New member
ג'ורג' הודיע מה?

שהם דוחפי קלמנטינות, סועדים בטוסיק ובוחשים בבמבה? השמועות על אוברין אומרות שמהוא בניסוח של: "bedded down with man and woman alike" אני חושב שזה אומר חד משמעית הכל...

holyXtruth

New member
דאני רק התנסתה קצת

וזה היה בלהט הרגע, לא אומר כלום...

לא נכון. דאינריז היא סטרייטית.

היא מציינת במפורש שבזמן המעשה היא חשבה על דרוגו, ולאחר מכן על דאאריו. כך שהמעשים עם אירי זה יותר כמו אוננות בעזרת מישהו אחר...מוזר ככל שזה יהיה...

יש גם את... ../images/Emo58.gif

מארגארי. סרסיי תוהה בפרק שלה אם היא באמת בתולה, כי היא כל הזמן מוקפת בבנות הלווייה שלה ואולי יש לה כמה דברים במשותף עם אחיה. אבל זה עדיין רק בגדר תהייה.

הלדין

New member
מממ...

מארגארי ישנה עם בנות הלווייה שלה לפי עדותה של סאנסה. למרות שהתיאור שסאנסה מוסרת מתאים יותר למסיבת בנות נוסח ווסטרוז.

למעלה