מיניות ורוחניות

הילהל

New member
מיניות ורוחניות

רק הגעתי ואני לא מפסיקה לשאול.... מישהו יכול לתת לי נק' מבט על הקשר בין מיניות לרוחניות באדם? אולי הפניות למאמרים? הנושא הזה מאוד מבלבל אותי ונראה לי שיש לגביו דעות סותרות לחלוטין.

יש מסורות שונות כאלו כמו בויפאסאנה

או בבודהיזם בכלל שבסופו של דבר מדברים על שחרור מהמיניות למען ההתעלות הרוחנית, גם באשראם של יוגה מלמדים שאם כי לא חייבים להתנזר בכלל היוגי שרוצה להיות בחיבור מסתפק במין פעם בחצי שנה. אנרגיית הצי' היא האנרגיה המינית אבל היא גם אנרגית החיים והאנרגיה שדוחפת להתפתחות הכל תלוי לאן מנתבים אותה, אני חושבת שסוג החשיבה היוגי מבוסס על התפיסה ברפואה הסינית וההודית שיש לנו כמות נתונה של צ'י ואני צריכים לחשוב על מה להוציא אותו, ברפואה הסינית בכלל אקט מיני מחליש את הגבר כי גורם לו לפלוט צ'י מטען של אנרגית חיים ומחזק את האישה שהיא מקבלת והרבה פעמים גם מוטענת מאד מהיחסים המיניים. הורסיות של הטנטרה למיניהן בעצם מנסות ללמד איך להנות מיחסי מין מבלי לבזבז צ'י כלומר מבלי להגיע לאורגזמה פיזית אצל הגבר או ללא פליטה ואז מתוך שליטה בדינמיקה האנרגטית שנוצרת לנתב את האנרגיה להתעלות ברמה הרוחנית מבלי לוותר על ההנאה המינית. החניכות של הנזירים במיוחד אלו שמצטרפים כילדים למנזרים במזרח בדרך כלל כוללות מה שנקרא קונדליני יוגה שזה טכניקה שמלמדת להתשתמש באנרגיה של הקונדליני לצורך פתיחת החסימות בצ'קרות ולדחוף עם כל העוצמה של הקונדליני או למעשה האנרגיה המינית לפריצת החומות שלנו ברוח. לא מתעלמים מהאנרגיה המינית, לא מדחיקים אותה ולא מבטאים אותה פשוט מנתבים אותה אחרת. יש כמובן זרמים אחרים כמו היהדות או מסורות אפילו בבודהיזם שמתיחסות לאנשים שאינם נזירים ושפוט מדברים על נאמנות מינית מוחלטת כיוון שיש התחברות וקידוד אנרגטים בין בני הזוג ויש התאחדות ליצירה משותפת ואז כאשר מדובר בזוג יש הנחיות איך להשתמש באנרגיה המינית כדי להעצים את הזוג כשלם וזו סוגיה בפני עצמה. לגבי ספרים פשוט תקראי על טנטרה, או שפשוט תיכנסי לגוגל ותקישי רוחניות ואז בחיפוש בתוך התוצאות מיניות ותראי לאן תגיעי בהצלחה

שנינו באתו גיל ויש לנו מספיק ניסיון

ממה נובעת השאלה שלך? מה את באמת רוצה לדעת? כי יש לזה הקשרים רבים.

הילהל

New member
מבילבול...

מזה שאני חייבת להגיד שכשאני עם האיש שלי, אני מרגישה באמת (נא לא לצחוק) התעלות רוחנית. לפעמים כ"כ טוב לי בחיבור הזה שאני יכולה ממש לבכות מאושר! וזה משהו שמעולם לא היה לי ושמדגיש בעיני את הקשר החזק בינינו (הנה משהו שאנחנו לא מספרים לכל אחד - אנחנו מאוד בטוחים שכבר הכרנו קודם, בגילגול אחר). ומצד שני - הדת (שלנו, הנוצרית) די מגנה את המיניות. אומרת שזה למטרת "פרו ורבו" ולא יותר מזה. וגם הדברים שיפית כתבה כאן אומרים שבעצם, מבחינת הגבר, המין יוצר איזושהי ירידה בדרגה הרוחנית (ולא נראה לי שנתחיל ליישם טנטרה בקרוב). אז הדברים מתנגשים לי ולא ברורים לי. בין מה שאני מרגישה כאדם, לבין מה שדברי חוכמה כתובים מלמדים אותי, יש תהום עמוקה מאוד!

זרע=און=כוח=עצמה, 4 מטבעות

הקלף 4 מטבעות, מראה על אדם ששומר על כספו (זהבו) וחושש לתת או להשקיע. אדם כזה בדרך כלל לא יכול להרוויח. אני קורה לו הקמצן. היופי באון הגברי הוא "בעצמה" שלו, ביכולת ההתחדשות שלו. אם גבר לא משתמש בכוח הזה בדרך כלל תהיה לו פליטת זרע בלילה (קרי לילה). לכן ביהדות זאת מצווה לקיים יחסי מין מרובים ככל האפשר, כדי למנוע את תופעת הקרי לילה. המושג "לא תשפוך זרעך לשוא" ביהדות נובע מכך שיש רוחות (שדות) היכולות להשתמש בזרע הגבר כדי ללדת לפולט זרע ילדים. רשי תיבות של אלמ"ן הן שמותיהן של שדות אלה, אגרת, לילית, מחלת, נעמה. אלמן הוא אדם שרעיתו נפטרה, ואין לו מישהי אחרת. ליעקב אבינו היו ארבע נשים שרשי התיבות שלהן הוא ברז"ל = בלהה, רחל, זלפה, לאה. כוחו או אונו של יעקב היה כברזל, 12 ילדים (שבטים) נולדו לו. האון של הגבר תורם להרגעת האישה במובנים פסיכולוגיים רבים, שחלקם עדיין לא נחקרו כלל. יכולת ההתחדשות של האון הגברי תלויה בגבר, "המשביעו רעב המרעיבו שבע" ככל שתשתמש כן תרצה יותר. הסיפוק וההנאה בהתעלסות ובליטוף הם צורך נפשי המרפא הרבה בעיות נפשיות שיש לנו. כל חיבוק ליטוף או נשיקה יש אלמנט של רפוי נפשי, זה צורך, הזדקקות, כשיש חוסר בדברים אלה האדם נעשה נירגן, עצבני, מתוח, ולא מבין את החסך. 7 חיבוקים ביום יום מרפאים הרבה בעיות נפשיות, לנשיקות יש יכולת ריפוי עצומה. לכן כל התורות המבקשות לכוש את יצרנו, או לשמור אותו. מעוררות את התנגדותי הטיבעית.

../images/Emo45.gif מיקי , אהבתי ומוסיפה../images/Emo91.gif

יום של מלאכים , נזכרתי בציטוט כלשהו שכתבתי באתר שלי , להשלים את שכתבת: " ווירג'יניה סאטר , עובדת סוציאלית בארה"ב המליצה על חיבוק אחד ליום לצורך קיום נורמאלי , שמונה חיבוקים לצורך תחזוקה נאותה של הגוף , ושניים עשר חיבוקים ליום להבטחת צמיחה רוחנית " . אור ושפע והרבה
ים ו-
ות אריאלה באהבה

הנשיקה ../images/Emo25.gif

ה נ ש י ק ה
ובכן קוראים יקרים חזרתי אליכם עם טעם של עוד בשפתיים. הרוצות לספר לכם על הנשיקה... מהי הנשיקה? משמעות הנשיקה בעיני רבים, זה אקט ארוטי המעשיר את החושים, הגורם להנאת חושנית בין הגבר לאישה, בין הפלוס והמינוס. מה מסתתר מעבר להנאה החושנית הארוטית המורגשת?.. מדוע בני זוג רבים )לא כולם כמובן( מפסיקים במשך הזמן להתנשק? או חשים אי רצון או חוסר חשק לכך?.. אך אם תציבו לגבר נערה נאה אחרת, הוא יחפוץ לנשקה. כמובן כנ"ל גם לגבי האישה. יצאניות תעשינה הכל למענך תמורת כסף, אך בשום פנים ואופן לא תסכמנה להתנשק איתך... )מעניין למה?(. מהו אקט הנשיקה? מה משמעותו?.. מדוע תינוקות מקבלים נשיקות רבות, מהוריהם אחיהם דודות אפילו מזרים. זה נעים לנשק תינוק, לא משנה איך והיכן, גם אם אינו רוצה בכך. רבים האנשים הנפגשים בנשיקה, ממה נובע הרגל זה. ובכן, סביב השפתיים ישנם שרירים קטנים ורבים, באמצעות השרירים העדינים המקיפים את השפתיים דרך כיווצם ושחרורם, אנו מרבים בהבעות פנינו. תנועות שפתיים ללא מילים, מביעה את שאט נפשנו או הנאת חושינו, סלידה ובוז, תמיהה, כמיהה וחיוך העולה על פנינו יביע בלי מילים את אושרנו, שמחתנו וברכתנו לזולת. כל החומרים שאנו מכניסים לפינו כדי להפוך אותם לאנרגיה שתפעיל את הגוף, עוברים דרך השפתיים אוכל, משקה, ואויר תינוקות לאחר לידתם כפעולה ראשונה בחייהם מוצצים ויונקים את פטמות אמותיהן, ויש הממשיכים במציצה אצבע או מוצץ במשך שנים לאחר היגמלם מתוך הנאת המציצה וחדוות היניקה. סוג מסוים של עצבים המצוי בגופנו, ניקרא גופיפי מיסנר או קולטני מגע. סוג זה מפוזר בכל גופנו הוא פתוח ברגישות גבוהה לכל מגע וחום לכל ויברציה או תנודה ומשדר למוחנו במהירות גבוהה באמצעות פולסים חשמלים המתורגמים במוח למגוון שלם של גירויים וריגושים. רק קו דק מפריד בין דגדוג לדקירה בין עונג לכאב. יש ריכוז גבוה במיוחד של קולטני מגע אלה באזורי השפתיים, כפות הידיים, אצבעות ואיברי המין. יש כ- 1500קולטני מגע על כל סמ"ר במקומות אלה לעומת 300בחלקי הגוף האחרים. האנרגיה הנקלטת והמשודרת גורמת לכיווצם ושחרורם של קבוצות שרירים סביב השפתיים, היוצרים בקו השפתיים מגוון של הבעות אצל הגבר והאישה. הבעה זעפנית, כעסנית, צוחקת, אדישה וחושנית. לאן הגעתי? זה לא שיעור באנטומיה. נחזור לנשיקה. מציצת שפתי בן בת זוגנו, ליחוך השפתיים ויניקתן. ערבוב הרוק, )איכס( בפיות שנינו, נישמע כדבר דוחה ומגעיל אז מדוע אנו אוהבים זאת? מדוע אנחנו כמהים לנשיקה הנפלאה והמעוררת? הגורמת לגברים רבים לברך את בירכת "ברוך זוקף כפופים" ולנשים לטבוע בים של ריגושים. בכל מגע יש חילופי אנרגיה, מגע מיקרי באוטובוס, ברחוב, לחיצת יד לשלום, חיבוק או טפיחה על שכם. מגע זה מעניק לנו ומשגר מאתנו כמות כלשהי של אנרגיה. השפתיים הן מקור אדיר ועצום להעברה וקבלה של אנרגיה, אנרגית ריפוי, אנרגיה מינית ואנרגית אהבה. במציצת השפה התחתונה אנו מטפלים ומרפאים את בעיות העיכול, בעיות המעיים של בני זוגנו. במציצת השפה העליונה אנו מטפלים בכל בעיות הדם, לב, ראות, טחול ובטן של בן בת זוגנו. בזויות השפתיים נטפל בבעיות בכליות. הנשיקה הצרפתית המוענקת באהבה היא הגורם והמפתח לשחרור חסימות במרכז אנרגית מקלעת השמש, בין הצלעות בחזה, במפתח הלב. היכן שמצטברים כל התסכולים שלנו, כל הרגישויות מהעבר שלנו. בעת השחרור נוצר מצב המרפא חסימות באיברים הפנימיים בחלל הבטן. לכן במצב של כעס, איבה, או העדר אהבה איננו חשים צורך להתנשק ונמנעים מכך במפגיע, כדי לא לשגר אנרגיה רוויה בכעס, קשה מאוד להתנשק עם אנרגיה של כעס או שינאה. אימהות מנשקות את ילדיהן על מכה שקיבלו ובאמת מרגיעות את הכאב, באמצעות אור האהבה המוקרן משפתיהן. אב, סב או דוד מנשקים את ילדיהם במצח כדי להעניק להם אנרגית חכמה מחכמתם שלהם. דודות טובות ואימהות מנשקות בלחיים ומעניקות אנרגית בריאות. אנו מנשקים ידי רב כדי לקבל ממנו אנרגית ברכה וריפוי. אנרגית הנשיקה היא אנרגית האהבה והריפוי.
) 587מילים(

../images/Emo124.gifמיהההההההיקי../images/Emo70.gif

גם את זה מבקשת להעביר למאמרים, ושואלת: למי נותנים את הקרדיט
(תגיד שזה שלך....
)
על השיתוף

כן מאמי זה שלי ורק שלי.

כתבתי את זה פעם בעיתון "במקום" של ידיעות אחרונות. דרך אגב כשעזבתי את העיתון, העברתי את הטור שלי לטליה טל. פשוט המלצתי עליה, כבר אז ידעתי שהיא גדולה מהחיים. איזה עולם קטן.

הילהל

New member
מעניין

אבל חשבתי ש"שפיכת זרע לשווא" זה גם, למשל, כאשר משתמשים באמצעי מניעה. כלומר, שקיום יחסי מין שאינו למטרות רבייה אסור.

blackcat2

New member
ככל שתשתמש כן תרצה יותר

כמו שאמר מיקי קשור ישירות גם למיניות האישה.

חינוך ומיניות../images/Emo27.gif../images/Emo94.gif../images/Emo111.gif

היי הילהל
לפני שאני יושבת לכתוב מה דעתי על הנושא, אני רוצה להמליץ לך על כמה דברים: יש מאמר נפלא במאמרי הפורום שכותרתו "כל הנשים זונות
" מאת אירית רושין... היו לנו אי אילו דיונים בבית זה לא כבר בנושא מיניות, כך למשל - "מין וכסף" שאני ממליצה לעבור עליו, וכן "זוגיות: צורך? רצון? חובה?" שאני ממליצה בחום לקרוא. ועכשיו, אני הולכת לכתוב...
חוצמזה,
שמחה לאללה לקרוא אותך פה, כמו גם את תגובות החברים

הזכות לאהוב וליהנות../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

היי הילהל
אני קוראת את דברייך ונדמה לי לרגע שאני חווה "דה ז'ה וו".. או לכל הפחות כאילו יכולתי לכתוב את הדברים הללו בעצמי.
"לבכות מאושר"... "התעלות רוחנית".. "בטוחים שמכירים מגלגול קודם"... זה כמו לקרוא את ה"בפנוכו" שלי על גבי הפורום, ולתומי חשבתי שאני ממציאה את המושגים הללו
("לא נראה לי שניישם טנטרה בקרוב"... הרסת אותי..
) אני חושבת שלכל ההגדרות האלה אני קוראת אהבה, אהבה אמיתית שאני חווה לראשונה בגילי המופלג (ששש
)
על קצה המזלג: (ר' כתבתה של אירית רושין) חונכנו מגיל אפס לגנות את המין או לכל הפחות להשאיר אותו בחדרי חדרים, לזכור שהוא לא נועד לשמש להנאה, בטח לא אותנו הנשים, כי אנו נועדנו למצוות "פרו ורבו", חונכנו לחשוב שהמין הוא משהו "מלוכלך" או כל מיני כאלה שגרמו לנו להסתיר את הדחפים הטבעיים של כולנו כבני אדם מצד אחד ואף להתבייש בהנאה שלנו מאידך, גם כשאנו לבד עם עצמנו. מתי שהוא בדרך, התחלנו להבין שהמין הוא המקום בו רמת החשיפה והחיבור היא מהמעולות שיש, אם קיים בכלל מקום אחר. כאשר אנו מקיימים יחסים, (אני) מתוך הענקה נטו ולא מתוך איזה שהוא רצון לקבל, ובעוד השותף מתנהג גם הוא מאותם מניעים הרי שהחיבור בעיני נעשה עילאי, משהו ששום דבר לא משתווה לו. המין לדידי כבר לא אמצעי להולדה בלבד, כאשר דיברנו פה לא מזמן על "אורגזמה רוחנית" (קישור כאן) הבנו בעצם שכל הצ'אקרות משתתפות באורגזמה הזו, וזה כולל את צ'אקרת המין, מתחיל אולי בה, ומגיע עד לכתר, כלומר, כל הגוף הפיזי והרוחני משתתף באורגזמה כזו. מין הוא בין היתר מקור להנאה, הוא דרך עוצמתית ביותר להתחבר ללא צורך בהגנות, מתוך המקום הכי עמוק שלנו תרתי משמע, שלא לדבר על צורך, דחפים, פורקן וכיו"ב. אושו מסביר את המין כשורש של הפרח, כאשר האהבה היא הגבעול והחמלה היא הניחוח. מכאן, שהמין יכול להוות בסיס נפלא להתעלות, בתנאי שהוא לא מה שאנו מבקשים לעצמנו. בתנאי שאנו מבינים אותו כשורש.
זכות להיות מאוהבת

הילהל

New member
גילי! המון המון תודה לך

על המאמץ לחפש ולמצוא ולקשר לי. אמנם חלק מהדברים לא קלים לי לקריאה, העולם הרוחני חדש לי, אני עדיין צועדת בהיסוס. אבל גם ככה, בלי להבין כל מילה וכוונה, קיבלתי הרבה. אהבתי מאוד את הרעיון שבחיבוק האוהב שאחרי הגבר מקבל מהאישה בחזרה חלק מהתמצית ש"אבדה" לו בתוכה. זו מחשבה מאוד חמה ואוהבת.

בכיף מז'תומרת...../images/Emo45.gif

ואת יודעת, אשמח לקרוא על צעדייך הראשונים ב"עולם הרוח", לשתף, להיזכר בצעדיי הראשונים, כי כיף לי להבחין בשבילים המתמלאים.

למעלה