מיניות בדת.....

Xylophone

New member
אמא שלי היתה פעם ביערות דיי רחוק מיוקנעם

וראתה שם בשיא החור ערבים נוסעים בכביש. יכולים גם לראות אותך הולכת לשם גבר עם אוטו ולעקוב אחריך... עולות לי מלא סצנות של מה יכול לקרות.

את מדברת על מקומות שנמצאים בקרבת ערים

מאוכלסות. אני מדברת איתך על סוף ישראל (במלוא מובן המילה) מאחורי בתי המלון הקיצוניים של אילת. אין שם נפש חיה (חוץ מחיות כמובן
) זה ממש ליד הגבול. אם תפגשי מישהו, זה כנראה מסתנן. משהו שלא היה פעם וזה אולי הדבר היחידי שאמור להפחיד אותך. מצד שני, מסתננים מעדיפים כמה שפחות להתקל במישהו בסמוך לגבול..

Xylophone

New member
קראתי עליו עכשיו בויקיפדיה ולא מצאתי

כתוב שם שהוא שכב 15 שנה עם פילגש ואח"כ חזר בתשובה. אבל שום דבר על עינויים גופניים.

Berethor

New member
היה במערכת יחסית 15 שנה

ונולד לו רק בן אחד, זה ממש נס.. XD

Berethor

New member
כן אה

האישה הזאת רצתה כל כך הרבה שהוא פשוט כבר לא עמד בזה..

Nimrodster

New member
אולי זה לא הוא

כשלמדנו על הנזירות בשיעור היסטוריה של ימי הביניים קראנו קטע מזכרונותיו של מייסד אחד ממסדרי הנזירים. הנחתי שזה היה אוגוסטינוס, ייתכן שלא. בכל מקרה, בסוף הוא מת מזה.

Xylophone

New member
מה אתה מבין בזה?!

אולי בשבילך זה ממצא כי אין לך עולם פנימי עשיר ואתה צריך גירויים מתמידים מבחוץ. עדיף להסתכל על דשא צומח מאשר לראות טמבלויזיה או לגלוש באינטרנט ולחפש וידיואים מטופשים על נושאים שאתה לא מבין בהם כלום.

Berethor

New member
אבל הדבר הזה לא מייצג א-מיניים..

יש לא מעט א-מיניים שכן מוציאים זרע לבטלה מפעם לפעם, גם משום שרוב הא-מיניים הם לא חסרי דחף לחלוטין, וגם משום שזה לא בריא להמנע מזה לחלוטין(אוננות מדי פעם מקטינה תסיכון לסרטן הערמונית). חוץ מזה אפילו מי שלא יוציא אף פעם זה יצא לו מעצמו מדי פעם, זה נועד לצאת. אתה צריך להבין שהיהדות היא לא נגד הדחף, היא נגד זה שלא תשתמש בזה כדי להכניס מישהי להריון, ולכן מוסיפה הפחדות למינהם לגבי אוננות, זה אמור לגרום לגבר שלא באמת רוצה מין אבל כן מעוניין לפטר מהזרע, למצוא מישהי כמה שיותר מהר או ללבוש שחורים וללכת לנצל אישה, מה שאגב היהדות כן מאשרת. אני לא נגד מסורת וסיפור פנטזיה, הבעיה פה היא שיש פה הסתה והפחדה שמסוכנת לציבור, ביחוד לציבור הנשים(שהיהדות הרבנית במלא לא סופרת אותו).

CuzImSleepy

New member
חחחחח כה..זה נשמע הזוי

אבל אני מאמינה בזה...וילדים בלי גוף זה רוחות!! אעעע!!!

למעלה