מיניאטורות

עדניה

New member
מיניאטורות

שלום לכם. אני חדשה בפורום. כל הכבוד על הדברים היפים שאתם יוצרים! רציתי לעניין אתכם באומנות מסוג מיוחד - אמנות המיניאטורות. להלן קישור לאתר של האומן משה זמטר, שהוא אבי. אשמח לתגובותיכם! אמנות המיניטורות ותודה לציפורה נאמן על הסבת תשומת לבי לפורום! עדנה

matanpt

New member
עדנה - ../images/Emo2.gif../images/Emo91.gifכולי התפעלות

ברוכים הבאים לביתנו
, ותודה לצפורה. לולא המלצתה של צפורה - לא הייתי רואה כלל את המינאטורות היפיפיות והמושקעות של אביך. נא מסרי לו את הערכתי הרבה. האם אביך יסכים להציב בגלריות שלנו את המיניאטורה של בית הכנסת - התרגשתי עד מאד לראות אותה. ישר כח וכל טוב.

חביבתי על כל הטוב והברכה שאת מביאה

לנו מגיע לך גם איזו שהיא תמורה אני בינתיים שלולחתלך ארון הקודש ומקוה שמשה ידידי היקר יסכים לשלוח לך בית כנסת שלם. העבודות שלו כל כך מדהימות שקשה לתאר. כששואלים אותי לפעמים , אחרי שאני ממליצה על המוזיאון ממה זה עשוי אני עונה -מכל העולם האמת עולם ומלואו. אז תבואי לבקר בחיפה ובאותה הזדמנות תבקרי גם אותי אשמח לאססוף אותך מהרכבת צפורה

עדנה ברוכה הבאה לפורום

אמנות ממש יפה תרגישי חופשי להכנס לפורום שלנו ותמסרי גם לאביך בשמנו כל הכבוד בברכה

עדניה

New member
תודה!

ניתן לבקר במוזיאון! הדגמים (כולל דגם בית הכנסת) מוצגים שם. הפרטים באתר.

בבקשה , שמחתי מאד ואני מאד ממליצה!

זה באמת מוזיאון יוצא דופן מענין ומיוחד אני מא ממליצה לכלם לבקר בו. אני אורחת קבע שם בכל פעם שישי לי אורחים מחוץ לעיר או מח"ול אני לוקחת אותם לשם. באותה הזדמנות אפשר גם לבקר בתערוכת מגזרות נייר של חמי שנמצאת בקומת ההנהלה ממש באותה קומה של המוזיאון אבל במעלית עולים עןד קומה אם אתם מגיעים עם אורחים שקשה להם ללכת במדרגות אפשר לבקש שיפתחו לכם את המוזיאון מקומת ההנהלה (קומה ד) אז שיהיה לכם בהנאה רבה צפורה

matanpt

New member
צפורה מקסימה../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

העשרת את חיי באומנות יפיפה. תודה לך מכל ה-
על החוויה הנעימה ועל ההזמנה!

עדניה

New member
תודה

ציפורה, תודה על הפירגון! הייתי השבוע במוזיאון וראיתי (סוף סוף) את המגזרות המדהימות שתלויות שם. ויש לך גם ד"ש מרוזי. עדנה

למעלה