מיניאטורות ! ! !

Gilgam69

New member
מיניאטורות ! ! !

אנשים, מישהו יודע היכן אפשר לרכוש מיניאטורות? (כופר שכמוני)

magnus the red

New member
באינטרנט

היתה חנות שנקראה "פלאדין" באזור כפר סבא או משהו, אבל למיטב ידעתי היא נסגרה (אם למישהו בפורום מידע אחר, אל תסתירו אותו!). דרור זיתוני\ "אוליב" לא מייבאים מיניאטורות, ודאי לא בכמות או איכות רצינית, וגם אין בפריק. המסקנה: לקנות באינטרנט. אם מדובר בwarhammer אני יכול להעיד מנסיון שהשירות שנותנת games workshop online store טוב, אמין, ובטוח. אם לא, נסה את new wave אתר שנראה טוב (למרות שהוא נשמע כמו שם של ארגון ניאו- פשיסטי), אבל לא הזמנתי דרכו אז אין לי מושג עד כמה הוא אמין.

pumiforever

New member
למיטב ידיעתי

החנות פלאדין עדיין חייה, אך לא כל כך נושמת. זה לא בטוח העיניין צריך לבדוק. מה שכן, אם אתה כבר נוסע לכפר סבא אז תעבור דרך רעננה, יש חנות משחקי-תפקידם שבה ישנם מיניאטורות ב-25 ש"ח. (אני יכול להגיד את זה? זה לא נחשב לפירסומת נכון? אם כן אנא מיחקו הודעה זאת מייד
בתור אביר פורום (Wanna be) אסור לי להרשות לשחיתויות כאלה להיתרחש פה
)

D e a t h

New member
אל תיסע לרעננה !!!

פומי רווצה לקחת את כיתת התקווונדו שלו להסתער עליך לשדוד את כול כספיך והלשאיר אוותך שותת דם בחוץ אם מיניטורה של חזיר ביד שלך ....

pumiforever

New member
../images/Emo67.gif

תקוונדו אמור להיות "טאיקוונדו" ~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~ מה בדיוק רע בחזיר בר
באמת
בהתחלה אומרים לי שהגובלין-מחמד שלי "גוש" הוא יצור רע, ואז אומרים לי שחזיר זה מיניאטורה גרועה! לאיפה הגענו?

pumiforever

New member
הממממ

זה קצת בעייה. אם יש פה מישהו מרעננה, אז אני יכול להסביר, ומי שלא יצטרך לחכות עד יום שלישי, בגלל שאז אני עובר שם ואני אברר.

ארו

New member
רעננה :

ברחוב אחוזה (הרחוב הראשי של רעננה. צומת כפר סבא פניה שמאלה ואתה שם) מספר 80 + ,אם אני זוכר נכון. תנסה גם את החנות של הפונדק : www.pundak.co.il

רמץ

New member
Why I never...

ברעננה? טוב לדעת... בכל אופן, עד כמה שאני יודע, פלאדין אכן נסגרה (שוב, אני לא מתחייב לזה, לא היה לי כח לרדת למרתפי קניון ערים שוב רק כדי לראות אם החנות שגם ככה התעסקה כמעט אך ורק בBattle-Tech עדיין שם... ובכלל - מינאטורות תמיד נראו לי מיותרות למדי... אע"פ שלפי מה שמסתמן מהרפרוף במו"ד 3, יש הרבה יותר חשיבות למיקום הדמויות.

magnus the red

New member
מיניאטורות הן לא רק עזרי משחק

יש משחקי אסטרטגיה שלמים מבוססים על צבאות של מיניאטורות, הכי מפורסם הוא warhammer חוץ מזה לצבוע\ לעצב\ לאסוף מיניאטורות זה תחביב בפני עצמו.

DDN

New member
נו טוב,

כבר הזמנו מאמאזון. מעניין מה נקבל. . . . כמו כן, הזמנו גם את הסרט "מעוף הדרקונים".

אני רק לא מבינה...

בשביל מה המיניאטורות טובות? ולמה הן עד כדי כך חשובות שצריך להזמין אותן מהאינטרנט?

DDN

New member
המחשה

זה דבר שעוזר חבל על הזמן להמחיש את המיקום בקרבות.

D e a t h

New member
אם אין מניטורות אפשר להשתמש ....

בדברים האלו של דמקה או של שחמט אולי זה יעזור .....

Elenlos

New member
למה מה רע בזה???

אתם הלבנים והרעים השחורים או שעם שח אז זה יותר טוב כי לכל דמות את "דמות" שלו (ועם שח זה גם לא יוצר בעיות של בעלי ברית). זה דווקה רעיון טוב ואני מתכוון ליישם אותו...

מחאה והארה (כן, עם א´...)

דבר ראשון, למה דווקא הלבנים אמורים להיות הטובים? מה רע בשחור??? דבר שני, אורו עיניי. באמת (עם פנסים והכל)! זה באמת רעיון טוב להשתמש בחיילים קטנים להמחשת הדמויות, אבל למה באמת להזמין אותם את כל הדרך מהאינטרנט ומחו"ל ולא להשתמש בכלים שימושיים שיש בבית כמו שחמטונים או אפילו אבנים צבעוניות נחמדות? מה "כ מיוחד במיניאטורות האלה, והאם הן באמת שוות את זה?

צורה מיוחדת של אומנות

הן שוות את זה אם את אוהבת לשבת ולצבוע במכחולים פצפונים פרטים פצפונים, ולאלו שאוהבים, זה שילוב של אומנות לשמה וריפוי תעסוקתי.

רמץ

New member
במהלך השנים נפלו לחיקי מספר

מינאטורות - חלקן מטד"י, חלקן מטמ"י, חלקן מביצת קינדר... יש לציין שהן אכן יותר אסטטיות - גם אם אינן מייצגות בדיוק את הדמות שלך (3 מהן בנות, למשל, מה שלא ממש היה לנו בחבורה למעט דב"שיות מזדמנות...) אבל פקקי הקולה, הז´טונים של הדמקה, החיילים של שחמט, הרמז וטריוויה והנעל של מונופול אינם נופלים מהן בהרבה. סיסמתי לך: עשה כל שתוכל להשיג מינאטורות, כל עוד הן בחינם

למעלה