מינחת עין ורד למי שלא מכיר, מינחת עין ורד, ההנגרים וקטעים משני המסלולים
א אהוד דור New member 22/9/02 #1 מינחת עין ורד למי שלא מכיר, מינחת עין ורד, ההנגרים וקטעים משני המסלולים
ע עמית ג New member 22/9/02 #2 למה לא... מסדרים קצת את המסלולים בעין ורד. פעם אחרונה שהייתי שם המסלולי עפר היו במצב די גרוע והמטוס קיפץ לו כל ריצת ההמראה. לא בריא למטוס.
למה לא... מסדרים קצת את המסלולים בעין ורד. פעם אחרונה שהייתי שם המסלולי עפר היו במצב די גרוע והמטוס קיפץ לו כל ריצת ההמראה. לא בריא למטוס.
א אהוד דור New member 22/9/02 #3 המסלולים בעין ורד הייתי שם אתמול והמסלולים במצב די סביר, כמובן הם לא חלקים כמו מסלול אספלט, אבל זה האופי של מסלולי עפר, ולכן לרוב האז"מים יש גלגלים רחבים.
המסלולים בעין ורד הייתי שם אתמול והמסלולים במצב די סביר, כמובן הם לא חלקים כמו מסלול אספלט, אבל זה האופי של מסלולי עפר, ולכן לרוב האז"מים יש גלגלים רחבים.
S sagiari New member 22/9/02 #4 אורך המסלולים? מה אורך המסלולים? והאם במקרה הצורך ניתן לבצע בהם נחיתת חרום לצסנה 152/172.
א אהוד דור New member 22/9/02 #5 לא נראה לי אורך שני המסלולים הוא בערך 200 מטר, בסוף מסלול 25 נמצא אולם אירועים ובסוף מסלול 03 יש חממות, כך שאם לססנה אין ברירה הייתי מציע לנחות על השדה החקלאי שנמצא בין שני המסלולים או לחפש מקום אחר בסביבה.
לא נראה לי אורך שני המסלולים הוא בערך 200 מטר, בסוף מסלול 25 נמצא אולם אירועים ובסוף מסלול 03 יש חממות, כך שאם לססנה אין ברירה הייתי מציע לנחות על השדה החקלאי שנמצא בין שני המסלולים או לחפש מקום אחר בסביבה.