מינוס חיטה.

תומר88

New member
מינוס חיטה.

האם אפשר לבנות מבנים נוספים בכפר שהגיע למינוס חיטה כתוצאה מצבא גדול או שיהיה כתוב לי "שדרג שדות תבואה תחילה"?

SKruk

New member
ללא נושא

ה"שדרג שדות תבואה תחילה" מופיע רק כאשר יש לכפר כמות תושבים אשר כמעט שווה לייצור היבול ברוטו כלומר ללא החיילים של הכפר והתושבים, לכן המינוס בייצור היבול שנוצר ע"י החיילים לא משפיע על יכולת בניית המבנים שלך.

תומר88

New member
תודה. ועוד שאלה על משאבים-

אולי מישהו יכול לומר מנסיון. מישהו כאן נמצא בטופ 10 של השודדים? מדי פעם אני תוהה האם גם כשאתה שודד 20 מליון משאבים בשבוע אתה עדיין מרגיש את המחסור במשאבים במשחק הזה או שאז אתה חי טוב. מדי פעם אני נזכר בחודשים הראשונים במשחק, כשהכפר שלי יצר בין 600 ל900 יחידות מכל משאב והתלוננתי שזה לא מספיק, והיום כשאני מייצר כמה אלפים אני עדיין מרגיש במחסור... זה עובר מתישהו?

יובל200

New member
המחירים עולים באופן יחסי להתפתחות

בונים על זה שברמות יותר גבוהות..נניח ארמון בשלב 17 תתחיל להעביר משאבים מערים אחרות ושזה בכל זאת יהווה אתגר. עם המחירים היו נשארים או לא תואמים את עקומת ההתפתחות המשחק היה מאבד חלק מהעניין שבו (כי מה כיף במשחקים אם הם לא נותנים לך שום אתגר?
)

תומר88

New member
זה ברור... אני יודע. כל המבנים אצלי רמה 20

חוץ מרחבת טורניר ונפחיה. התמודדתי כבר עם עלויות גבוהות... גם אחרי שאני מסיים לשדרג את כל המבנים, חסרים לי משאבים לשיפורים לחיילים ולאימון חיילים. אני שואל אם זה נגמר מתישהו... כששחקן שודד 19 מליון משאבים בשבוע (זה הכי הרבה שראיתי. בשבוע שעבר), הוא עדיין במחסור או שאז המחסנים מלאים והשדידה סתם בשביל הכיף?

The Farmer1

New member
בשרת 5 הקודם הייתי שודד מעל 30 מיליון לשבוע

וזה לא הספיק. הכל הלך על בניית שדות יבול בבירה עד לשלב 19 ועל בניית צבא (קטות, אבירים טאוטונים וגרזנים 24/7 בבניינים רגילים וגדולים בכפר אחד + האכלת מינוס קבוע של לפחות 100 אלף יבול לשעה.)

תומר88

New member
זה מדהים איך הצליחו

לגרום למשאבים ולזמן להיות כ"כ יקרים במשחק הזה, כך שלא משנה כמה יש לך- עדיין אין לך מספיק.

mike00

New member
אתה יכול לתת הוראה לבניית חיילים

גם שבוע קדימה אם אתה רוצה...המטרה היא שבכל רגע נתון יהיו לך חיילים בבניה מה שבעצם מוביל אותך ל"מחסור" תמידי במשאבים... זה גם מאוד תלוי בסוג המשחק שאתה בוחר לשחק,אם אתה לא שואף להיות תוקף חזק ובעל צבא אימתני אתה לא חייב להתרכז בבניית צבא כל כך גדול וכך גם הצורך שלך במשאבים קטן בצורה משמעותית...

תומר88

New member
אבל אין סיבה להורות על בניית חיילים לשבוע...

שחקן ממוצע מגיע למצב שהוא מייצר משאבים לחייל אחד יותר מהר משהוא מאמן את החייל (בבירה כמובן). ככה יכול להיות מצב שאתה גם בונה כל הזמן וגם המחסנים שלך כמעט מלאים.

mike00

New member
אני לא מסכים איתך....

לבניית חיילים לא צריך "סיבה"......בונים כמה שאפשר :) עכשיו נסה לעשות חישוב של בניית גרזנים,אבירים טיוטונים ובליסטרות בו זמנית כל זה בקרופר15.....תגיד לי כמה משאבים נשארו לך,אני אשמח לאמץ את השיטה אם היא אכן פועלת...

תומר88

New member
למדתי את זה לאחרונה.

הרבה דברים אני לומד מאוחר מדי. לא היו לי חיילים במשך 4 חודשים במשחק. פלא שהפכתי למרות זאת לחוואי ולא לחווה... בכל אופן, לא צריך סיבה, אבל אם אתה יכול להורות על בניית חיילים ל10 שעות, ובזמן הזה לאגור משאבים לנפחיה 20 למשל ואחרי 10 שעות לבוא ולהורות על עוד בניית חיילים וככה להמשיך. אני מאמן כבר 3 ימים פלאדינים וחניתות בבירה בלי הפסקה. תוך כדי אגרתי משאבים למכרה ברזל לשלב 15. בינתיים זה עובד. אני לא שחקן עם 25 כפרים ו8 קרופרים ואני באמת לא מכיר את המשחק במימדים שהשחקנים הגדולים מכירים אותו, אבל בשביל שחקן בגודל שלי זה מצויין.

The Farmer1

New member
לי היו תורים במגורי חיילים ל1-2 שבועות קדימה

ולפעמים דומה גם באורווה. והסיבה: שלא יקרה שיום אחד שאני לא יכול לעשות פארמינג ועקב כך נעצרת כל הבנייה של צבא (הייצור של 30+ כפרים לא הספיק לבניית צבא בבניינים רגילים וגם כדולים כולל קטות ללא הפסקה ליום אחד אפילו). היו ימים שלא הייתי על המחשב והסיטרים שלי לא יעשו לי פארמינג של מאות תקיפות ליום וגם לא הייתי מבקש מהם, והיו ימים שהצבא שלי יצא לתקיפות ולא היה לי מספיק חיילים לעשות פארמינג רציני. בזמן הזה הצבא שלי המשיך לגדול עקב התורים.

למעלה