מינון שיחות טלפון

shiri60

New member
מינון שיחות טלפון

שלום לכולם. יש לי שאלה קצת "מוזרה". הגרוש שלי היה מתקשר לילדה פעם ביום. לאחרונה התחיל להתקשר בממוצע 4 פעמים ביום. בכל שעות היום. הילדה די נהנית מזה ובהתחלה גם אני, אבל זה קצת מתחיל להציק לי. פעם היינו חברים טובים והיום כבר לא. אני יודעת שהוא מקנא לי עדיין. יש מצבים שהוא אומר שיתקשר בערב ואני אומרת שהילדה לא ישנה בבית, אלא אצל סבתא שלה (כשאני יוצאת). אני מרגישה לפעמים קצת חדירה לפרטיות. דווקא אני מאד מעודדת את הקשר שלהם וכשלא יוצא לו לבוא באמצע השבוע, אני מתגמשת בשישי או שבת (כשהיא לא אצלו) ולפעמים מפסידה שבתות איתה רק כדי שתראה את אבא שלה מעבר לשבת כל שבועיים. אבל 4 שיחות טלפון ביום זה כבר יותר מידי בשבילי. אשמח לשמוע תגובות. כיצד אתם הייתם נוהגים?

m i c h a l i

New member
בת כמה הילדה?

ומדוע שהוא לא ירכוש עבורה מכשיר "טוקמן". כך הוא יוכל להתקשר ולדבר איתה כמה שירצה מבלי שתצטרכי "לתווך" בינהם. הגבילי אותה בסגירת הטלפון בשעות הלימודים וסגירתו גם כשהיא הולכת לישון.

m i c h a l i

New member
עדיין אפשר לרכוש מכשיר נוסף

כשאתן יחד הפעילי את הטלפון. כשהוא מתקשר תני לה לענות. הבהירי לו שעליו להתקשר למספר זה בלבד כשהוא רוצה לשוחח איתה. והטלפון שלך יהיה לשם תקשורת ביניכם בנוגע לילדה בלבד. כדאי לנסות

א ש לי

New member
מה בדיוק הבעיה?

במיוחד שהילדה נהינת מזה. מה בדיוק מציק לך?

shiri60

New member
מה שמציק לי זה

שהיחסים שלנו לאחרונה לא כ"כ טובים וזה על הרקע שהוא רצה לחזור הביתה ואני לא. אז התברר לי שהוא עדיין מקנא לי. מאז התחילו הטלפונים המרובים. אנחנו גרושים כשנה ותמיד היה מתקשר אליה פעם ביום ולוקח אותה פעם בשבועיים. אם מהתחלה השיחות היו כאלה תכופות וידעתי שזה לא בגללי, אין לי שום בעיה עם זה. אני פשוט יודעת שהוא רוצה לדעת אם אני בבית או לא, ומשתמש בה.. וזה מציק לי.

a44

New member
4 שיחות ביום זה מוגזם...../images/Emo4.gif

זה באמת נראה כאילו הוא מחפש אותך... הייתי מבקשת ממנו שיתקשר אליכם לא יותר מפעם - פעמיים ביום, כי מעבר לזה, זה מוגזם. גם אב/אם שגרים עם הילד לא מתקשרים כ"כ הרבה, ואם כן, זה אומר דרשני... אם הילדה תבקש מיזמתה להתקשר אליו, תני לה. ביתי תהיה בת 4 בחודש הקרוב, והיא מבקשת להתקשר אל אביה כמעט כל יום, כשהיא לא אצלו. אני מאפשרת לה. לעיתים רחוקות היא רוצה להגיד לו עוד משו, ואני מזכירה לה שהיא כבר דיברה עם אבא היום (השיחות הן מהפלאפון שלי, והקרינה היא לתוך האוזן שלה...- דבר שמאוד מדאיג אותי) מעניין שהיא אצל אביה, פעמיים בשבוע, היא כמעט אף פעם לא מתקשרת אלי...

shiri60

New member
תודה על החיזוק.

בוודאי שכשהיא מבקשת אני מתקשרת בשבילה, אבל זה קורה לעיתים רחוקות. לפעמים הוא מתקשר ולא בא לה לדבר. היא בעצמה אומרת - אבל אמא, כבר דיברתי עם אבא היום..

אמא פרח

New member
העצה לבעיה

את יכולה לעשות שיחה מזוהה לטלפון בבית ושאת רואה שזה האבא שהילדה תלך לענות כך אני עושה עם ילדי שהאבא מתקשר מילדי אני יודעת שגם להם אין סבלנות לדבר הרבה כבר מה אפשר לספר אחרי שמדברים כל כך הרבה פעמים ביום בצורה כזאת הוא רואה שהוא לא מדבר איתך וכך יוריד את המיניון של השיחות הכל עיניין של זמן ולהיות סבלנית בהצלחה

למעלה