מינון יתר

orende

New member
מינון יתר

האורטופד נתן לי כדורי קטאפלם 50 מ"ג לדלקת במרפק. במשך שלושה ימים לקחתי שני כדורים ביום, אחד בבוקר ושני בערב אחרי האוכל. היום שהסתכלתי שוב על המרשם ראיתי שהמינון הוא כדור אחד ליום. אני מרגיש טוב אבל רציתי לדעת אם יש ללכת לרופא או שיתכן נזק כלשהו מלקיחת שני הכדורים ביום במשך שלושה ימים. תודה ארז

rafagav

New member
אינשאללה הכל בסדר!!

יופי שאתה חש בטוב ובכ"ז ממליץ לך להיבדק... בפעם הבאה ממליץ לך בחום לבדוק את מה שממליצים לך הרופאים. הם רחוקים מלהיות אלוהים...

mevav1

New member
גם אני קיבלתי את הקטפלם והמינון

שנתנו לי הוא 3 פעמים ביום וכששאלתי מה אם יהיו לי כאבים חזקים..?אז הוא אמר שאני יכולה לקחת שניים בפעם אחת ואת השלישי בערב למשל,אבל לא לעבור את ה 3 כדורים ליום. אין לי מושג אם זה בסדר שאני נוטלת כמות כזו אבל בבית המרקחת וכמו שהרופא רשם,מותר לתת 3 פעמים. לי זה עוזר מאוד לכאבים ולא איכפת לי אם זה לא טוב ולכן,אימצתי חזק את זה ומאז,אני איכשהו פורחת. אבל זו אני ואולי לך אסור..אז תשאל את הרופא מחר ואל תיקח אותי ברצינות כי אולי גם אותי הרופא הטעה. תרגיש טוב.

rafagav

New member
ללמוד לחיות נכון.. רק זה ארוך טווח

ללמוד לשכב מבלי לעוות את עמוד השדרה, כך לגבי ישיבה, קימה מישיבה ועמידה... זה לא ממש מסובך. אז = למה כמעט איש לא מדבר ומדריך לזה?
ראי שלל עצות באתר האינטרנט מהקישור למטה!!

למעלה