מינון דפאלפט משתנה..

chaplin81

New member
מינון דפאלפט משתנה..

היי אנשים, טוב.. אז יש לי ניורולוג שאומר לי לשחק עם הכדורים לפי איך שאני מרגיש, לטענתו אין מינון מדוייק ו"ללכת עם הרגש".. קיצר, הבנאדם זורק %$$# ? או שהוא צודק? נכון לעכשיו אני לפעמים לוקח 600 ולפעמים 800.. לפני שנה 400, וראוי לציין שמדובר ללא בדיקות דם, פשוט אמר לי שאם אני מרגיש ממש טוב אז להוריד מינון בהדרגה. נתקלתם בזה? זה נורמה? ללכת לאחר?

chaplin81

New member
אממ.. קראתי

אני שוקל ללכת לאחר.. אבל זה לא שהוא יגיד לי שאזדקן מאושר ועשיר.. עדיין, שאלתי באופן כללי אם אנשים משנים את המינון באופן עצמאי, או בעזרת שיקול דעת ניורלוג בתדירות די גבוהה (אין הכוונה במעבר למרשם אחר-תרופה שונה-לצורך ניסוי, אלא לאותה תרופה במינון שונה) ?

בשום פנים ואופן!!!

גם אדם שלמד רפואה יודע היטב, שיש להתייעץ ברופא אחר. רופא שנותן לך את ההחלטה לגבי מינון של תרופה, הוא רופא חסר אחריות!

התרופות הן לא משחק

זה נשמע לך הגיוני? אם זה היה המצב אף אחד פעם אל היה הולך לניורולג וכולנו היינו קובעים לעצמו כמה למה ומתי.. לא מומלץ לשחק עם המינון, בטח שלא שינוים גדולים ובטח שלא תוך זמן קצר..

רציתי להוסיף ש

ניורולג טוב הוא לא הניורולד שבהכרח יאמר לך שתחיה באושר ובריאות.. אלא ניולוג שידע איזה מינון לתת לך ואם יש צורך בשינוי, אם התרופה מתאימה וכו'..

chaplin81

New member
לא נשמע לי הגיוני בגרוש..

אבל גם בצבא היה לי ניורלוג שהמליץ על אותה שיטה. חופשי אני יוצא מבולבל מכל זה, כי יש ימים שאני לא מרגיש "במצב מאוזן" ואני לא יודע מה ומתי לקחת.. חוצ'מזה.. אני לא יודע אם אני אשם או לא. אני אחפש לי ניורולוג אחר.. אם יש למישהו המלצות לרופא טוב בב"ש אז שישלח לי (בפרטי או לכאן..) תודה על התגובות וסופ"ש מלא הנאות..

DesertVoise

New member
אולי

חולה אחת סיפרה לי , שיש לה מינון בסיסי , וכל פעם שהיא מרגישה שזה בא, היא מעלה מינון. ושנירגע היא חוזרת למינון הבסיסי.

זה משהו אחר

כשהייתה לי תקופה קשה, בנוסף למינון הקבוע, היו לי גם כדורים של 200 מ"ג, ובכל פעם, שהייתה לי אאורה, הייתי מוסיפה כדור למינון הרגיל, אבל גם זה בהדרכת נוירולוג ולא באויר.

rosso2004

New member
מינון דפלפט

איך אדם יכול להחליט לשנות את המינון של הדפלפט?

למעלה