מינון גבוה

שאוליקו

New member
מינון גבוה

מישהו יכול להסביר לי את המינון הגבוה והממשיך לגדול של מין ואלימות סמויים וגלויים ישירים ועקיפים כמעט בכל ערוץ?

שאוליקו

New member
מאחר ש...

מאחר שהיה צפוי שאקבל תגובה מעין זו, אני עובר לקושיה הבאה: אני מניח שזה מוכר טוב מאחר שהקונים מעוניינים. האם אין הקונים מעוניינים גם בסחורה אחרת?

rizla

New member
תן דוגמא.

תביא דוגמא לסדרה מצליחה ללא שום נגיעה לסקס ואלימות

dylan

New member
רוב הסדרות

עוסקות מן הסתם ביחסים בין אנשים, ומה לעשות שסקס זה חלק מזה, השאלה מה הכוונה ללא נגיעה? שסקס לא מוזכר בכלל? אני לא חושב שיש סדרה כזאת ואם יש אז אולי בסדרות פעולה אבל יש "נגיעה" מסויימת באלימות...

rizla

New member
מצאתי !!!

בסדרה האלמותית "מורשה" של אבא אבן לא מוזכר סקס, אבל יש נגיעות באלימות.

אביטל +

New member
למרבה הצער גם אלימות

היא חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו. אבל יש הבדל בין שימוש באלמנטים האלו (סקס ואלימות) בהקשר המציאותי שלהם לסיפור העלילה ובין שימוש בעלילה כדי להראות סקס ואלימות.

שמעת פעם על המושג

"המכנה המשותף הנמוך ביותר"? זה פחות או יותר מכסה את זה. ברגע שאתה מכוון כמה שיותר נמוך, עם אלימות ומין, יש סיכוי להגיע לאוכלוסיה גדולה יותר של צופים. אם אתה רוצה לעשות סדרה טובה יותר, עם תכנים, אתה יכול לצרף לאלימות ולמין גם אמירה. כך תזכה גם בצופים שפשוט אוהבים מין ואלימות ולא מחפשים יותר מזה, וגם לצופים שכן מחפשים יותר מזה. הדוגמא הכי טובה שאני יכולה לתת לך זו הסדרה "זינה", שאהובה על הרבה אוכלוסיות. הרבה אנשים צופים בה כי זו סדרה עם חתיכות בחצאיות עור קצרצרות ובטן חשופה שמשלבת קטעי אקשן לא רעים. אנשים אחרים צופים בה בגלל שהם אוהבים את השילוב של אלמנטים מיתולוגיים. אנשים אחרים רואים בה סדרה על עקרונות כמו אהבה, פצפיזם, מאבק של טוב מול רע. בשביל עוד אוכלוסיה, זו סדרה על מערכת יחסים מיוחדת בין שתי הגיבורות הראשיות, בין אם הם מפרשים את מערכת היחסים הזאת כחברות אמיצה, או כמערכת יחסים רומנטית. עדיין, בשביל שהסדרה, שאני מוצאת בה עומקים אינסופיים, תהיה פופולארית מספיק בשביל לשרוד, הוכנסו בה אלמנטים רבים של אלימות ומין שלהם קוראת לוסי לולס (השחקנית שמגלמת את "זינה") eye-candy.

A.L (boy)

New member
וחוץ מזה, אפילו פרוייד אמר ש...

מין ואלימות אלו 2 הגורמים העיקריים המניעים את האדם! אז מי אנחנו שנתווכח...

A.L (boy)

New member
את בטוחה? כי אני בדיוק לומד אותו

עכשיו בשיעורי פסיכולוגיה.

למעלה