מינון אופטלגין לילדים

מינון אופטלגין לילדים ../images/Emo53.gif

סוכריה, סליחה שפתחתי הודעה חדשה אבל זה חשוב ודחוף לי. תוכלי למחוק אח"כ כמובן... תודה. מהו המינון של אופטלגין לילד? איך אפשר לשלב אותו עם מתן של אקמולי ו/או נורופן (=אדוויל)? תודה רבה רבה

Navva

New member
כתוב על הקופסא-ערכים מאוד נזילים

מעתיקה לגילאים הרלונטים של הילדים שלך: גיל בשנים טיפות 1-3 4-12 4-6 6-19 7-9 10-25 עד 4 פעמים ביום לגבי השילוב, אולי תתיעצי עם רופא או רוקח? ההגיון שלי, לא לתת בסה"כ יותר מכל 4-6 פעמים ביום תרופות. לנורופן/אדויל לשמור על מרווח של 8 שעות, ואם החום עולה דרמטית אחרי 4-5 שעות נותנת אקמול או אופטלגין.

ellieg

New member
גם פעם הבא

אפשר להרים טלפון לכל רוקח בסופרפארם הם ידעו את המינון לפי משקל והם בד"כ מאוד אדיבים. אם לא מצאת ועדיין צריכה תשלחי מסר ואתקשר לחברה שרוקחת.

anguly

New member
אופטלגין מאד לא מומלץ

בארה"ב הוא ירד מזמן מהמדפים עדיף לתת אקמול או נורופן/אדויל - ובהחלט אפשר לשלב בינהם

תודה לכולכן ../images/Emo9.gif

ההתמודדות עם 40 מעלות חום שלא יורד אחרי אדוויל הלחיצה אותי וחשבתי לנסות גם אופטלגין נוזלי. לשמחתי כרגע החום בשליטה דווקא עם אקמולי ולכן לא נאלצתי להשתמש באופטלגין. תודה

ellieg

New member
אני תמיד בעד לחזור לשיטות הקלאסיות

של אמבטיה עם מים פושרים. לפעמים העוד מעלה שהאמבטיה מורידה עם השילוב של אדויל/אקמולי מספיקה.

זאת גם עשינו...

עשינו לו מקלחת פושרת ב- 3:00 לפנות בוקר אבל זה לא ממש הועיל. בכל אופן, המון תודה!

../images/Emo32.gif צריכה עזרה לגבי מתנה ../images/Emo77.gif

מה קונים מתנה לבת 7 שנולדה לה אחות קטנה ?

ellieg

New member
יש תקציב?

שמלה יפה. משקפי שמש קולים (יש לקדס יפים).

ellieg

New member
אפשר גם

בובת בראטס (נדמה לי שזה הגיל), בובת בארבי.

למעלה