מינון אוגמנטין

שבלולקה

New member
מינון אוגמנטין

שלום, חזרו תוצאות חלקיות של בדיקות דם המראות על זיהום חמור. מדובר בכלב לא צעיר (15) ויחסית גדול (במקור 25 קילו, עכשיו כבר 20...). האם אוגמנטין 875 פעמיים ביום זו כמות מופרזת? מגיגול ראיתי שמדובר בכמות סטנדרטית לטיפול באדם בוגר... כמו כן, כמה זמן לוקח לתרופה להיספג בגוף? הוא הקיא שעתיים אחרי... תודה רבה רבה!!

שבלולקה

New member
בנוסף

אשמח לקבל קישור לטבלת מינונים כללית לפי משקלים ותרופות. אני יודעת שוטרינרים מחזיקים באחת כזאת. כמובן שלא אעשה בה שימוש ללא עצת הוטרינר, אבל היא עשויה לעזור ולפקח (למשל, במקרה כזה בו אני חושדת שהמינון גבוה מדי). תודה.

לא ברור לי

אם עשית בדיקת דם, ומן הסתם גם בדקתם את הכלב, חזקה על הרופא שלך לתת לך תרופות או מרשם. שם כבר יהיה המינון המתאים. במידה ותרצי להתלבט לגבי המינון שקיבלת אולי אוכל לעזור. אסף

דוליטלה

New member
מינון אוגמנטין

אני מבינה מהתנסחותך שרופא אכן בדק את הכלב ובהמלצתו ניתן לכלב מינון של 875 מג? בתור התחלה, כמו שדר ירום המליץ - לא כדאי להחליט לבד על מתן תרופות או על המינון. גם מערכי מינון סטדנדרטיים לעיתים רופא יחליט לסטות לפי חוות דעתו. אם את סומכת על הרופא שלך, תסמכי על שיקול דעתו גם בנושא הזה. לגבי המינון - בהתאם לבעיה ולחוות דעת הרופא, נהוג לתת אוגמנטין לכלבים במינון שבין 10 מג לקג ל- 25 מג לקג משקל גוף של כלב, פעמיים ביום. ורצוי לתת עם אוכל, זו אנטיביוטיקה שידועה כגורמת לבחילה והקאות. מקוה שעזרתי...

למעלה