beeyourself
New member
מינה טומיי - Minna Tomei
למרות שיש כאן כבר מספר ביקורות יש לי מה להוסיף
הגענו בשעה 13:00 בצהריים, יום שבת, 7 אנשים. לא ניתן לשמור מקום מראש, אך כשהגענו למזלנו היה עדיין רייק. עם הזמן המקום התמלא לגמריי ואנשים שהחלו להיכנס פנימה נאלצו להמתין ממש "על הראש" שלנו, מה שדיי הפריע לסועדים שישבו בקצה השולחן. האנשים התסכלו להם בתוך הצלחות, התעניינו בתוך השיחות ודיי "אכלו" איתם
לא נעים. האוכל היה טעים מאוד, אם כי יש שהשוו אותו בטעות כמדומני לאוכל של "זוזברה". לדעתי, ולדעת שאר יושבי השולחן, עוד טעון שיפור אפילו בתחום התימחור, על אף היות המסעדה זולה להפליא (סגרנו ב - 900 ש"ח סה"כ). טעמנו המון מנות, אציין את אלה שאכלתי בחלוקה עם בעלי: הגיוזות היו מצויינות, מרק קטן למנה ראשונה על בסיס חלב קוקוס שהבעל מאוד אהב, פתאי מתוק אך מעט חריף שהיה עטוף בחביתה ובוטנים עם שרימפסים קטנים (חריף מידי לטעמי) והמנה השווה ביותר לדעתנו - ברווז סיני עם מנדרין פנקייק, שכבר דובר עליו פה, מנה שעולה 65 ש"ח ולדעת כל מי שהזמין אותה הייתה מעולה אך קטנה מידי. רצינו עוד
בנוגע לשאר המנות כמו מנת דג פילה שנקראת פאפאסן שמענו שלא הייתה מוצלחת משני אנשים שהזמינו אותה והיה גם איזה סלט ששמו לא זכור לי, שנותר בצלחת. למנה אחרונה חלקנו בננה לוטי מצויינת וחטיפי שוקולד קטנים. נחזור, אבל כנראה שלא בשבת, כי כאמור עודף האנשים היה מעיק. השירות דרך אגב - מעולה.
למרות שיש כאן כבר מספר ביקורות יש לי מה להוסיף