מינאטו קיסריה

מינאטו קיסריה

12 בנות יצאנו אתמול לחגוג יום הולדת לאחת מאיתנו. אין ספק מוצ"ש באג'נדה - זה מקום צפוף, אבל עדיין מבחינת השירות היה נהדר. מבחינת האוכל? אין כאן סושי אחר בסביבה (מצודה לא נחשב) ככה שאין ממש תחרות. אבל הסושי? לא מדהים. שתבינו הוא לא רע, הוא טרי והוא נראה לא רע, אבל אין את אפקט ההתרגשות אפילו לא קצת. בערך מה אכלנו כי קשה לדעת בדיוק ב 12 בנות. מרקים - חלק מיסו חלק אטריות - המיסו לא הגיע חם מספיק (אף אחת מאיתנו לא מבינה גדולה בסושי, יכול להיות שככה המרק צריך להגיע אבל אם הוא היה מגיע חם היה הרבה יותר כייף) אני אכלתי מרק אטריות - לפי התפריט מרק נחמד - אטריות קמח חיטה בציר דגים מעודן עם פטריות שיטקה, בצל ירוק וג'ינג'ר טרי - בצל ירוק לא היה בנמצא והם ניסו לכפר על זה בכמויות בלתי הגיוניות של ג'ינגר. שוב לא רע אבל לא כייף. בסושי נלקחו קומבינציות - אני ועוד שתים לקחנו - ריצ'קו - 6 יח' i/o מידורי, 6 יח' i/o טופו מטוגן, קאמפיו, פטריות שיטקה מצופה בשבבי טמפורה (בעיקר כדי שהצימחונית תוכל גם לאכול) - 62 ש"ח מיוקי - 6 יח' i/o סלמון אבוקדו, 3 יח' i/o ספייסי טונה, 3 יח' i/o ספייסי ילוטייל, 3 יח' מאקי סלמון, 3 יח' מאקי דניס - 88 ש"ח שאר השולחן גם לקח קומבינציות מכל וכל. קינוחים לכולנו יחד - פאי תפוחים - עוגת גבינת מקרפונה עם מרנג וסוג של מוס אגוזים - מעולה סוג של עוגת שוקולד עם שלוש שכבות טופי באמצע - נפילת הקינוחים סה"כ מחיר - 1,680 ש"ח כולל טיפ. ושוב אני לא מבינה איך אומרים שזה אחד הסושיים הטובים בארץ. הוא לא רע - אין נפילות ועדיין במחירים כאלה הייתי מצפה שיהיהסושי נפלא ושאחזורמרוגשת הבייתה. ולא רק מבחינת הטעם אלא גם מבחינת ההגשה.

passioneta

New member
ובצדק

יכול להיות שהם מתקשים לשמור על הרמה בשני המקומות. הסיבה ששאלתי היא שיש מי שמצפים לטעמים עזים - ואילו סושי משובח יחודו הוא בטריות ואיכות הדגים, שלא זקוקים לשום דבר אחר. הטעמים הם מינוריים, אבל חגיגה יש.

noa scotland

New member
מסכימה לחלוטין!

הפעם הראשונה שהיינו שם היתה גם הפעם האחרונה. יקר והטעם לא מצדיק את המחיר. (הסושי שאנחנו מכינים לבד הרבה יותר טעים...
)

למעלה