menys10

New member
אני בחור בן27 ויש לי חברה שאני עומד להתחתן בקרוב המין בסדר הכל טוב ,אבל יש לי בעיה אני מאוד אוהב סקס גם עם גברים ואני מונע את עצמי מלעשות זה כי אני פוחד להדבק במחלות ולהדביק אותה וגם פוחד להפגע . אני בזמן האחרון נראה לי ניכנס לדכאון פחדים מסויימים ואני חושב שזה פשוט קורה לי בגלל שאני בעבר הקרוב הייתי רגיל לסקס עם גברים אני כבר לא חווה את זה אני פשוט מרגיש ריקנות . משהו חווה את אותה הרגשה הזאתי ? אני חייב שתכתבו לי ? או מה עלי לעשות יעוץץץץ????????

ZululuZ

New member
עזוב יעוץ!

תגן על עצמך. עם קנדון בכל מצב. לא חוויתי עם גברים אבל מבין את הפחדים שלך. בנוסף תבדק אצל רופא עור ומין ותעשה גם בדיקות דם. שיחפשו צהבת, מחלות מין, איידס. אחרי הבדיקות האלו שאתה חייב את זה לאישתך לעתיד ולמצפון שלך. כשימצאו שהכל שלילי תהיה פי 1000 יותר רגוע.

חברה שלך יודעת מה עובר עליך?

לדעתי, אתה צריך לספר לה. רוב הסיכויים שתוך פרק זמן תרגיש תסכול גדול יותר בגלל אי מימוש האהבה שלך. נסה לספר לה בעדינות ולראות לאן הרוחות נושבות. אולי עוד תופתע לגלות שזה עושה לה זה.. אולי תוכלו להגיע לפשרה מסויימת. מצב שני, אם היא לא תקבל את זה תהיה חייב להגיע להחלטה. המלצה חמה נוספת - כנס לפורום גאים או בנים ושאל שם. מן הסתם יהיו שם כאלה שעבר וחוו את זה ויוכלו לייעץ לך איך להתגבר על הקשיים. בהצלחה

מצחיcoolה

New member
לא נעים לי להגיד לך...

אבל נשמע שאתה לא במקום שאתה אמור להיות בחיים ואתה לא מי שאתה באמת כרגע. יש דברים שמאד קשה להכיר בהם, אבל אם אתה אוהב מין עם גברים ונמשך לגברים למה אתה מתחתן עם אשה?.. כדי שהסביבה תהיה מרוצה? נראה לי שזה רק יעשה את שניכם אומללים. אתה כבר מרגיש ריקנות והיא תהיה אומללה ושבורת לב כשהיא תגלה (אני מניחה שהיא לא יודעת). אם אתה גיי, קח את עצמך בידיים ותהיה אמיץ מספיק בשביל ללכת עם האמת שלך. זה נשמע קשה נורא, אבל נראה לי שגם הדבר הנכון. הלוואי שתצליח ושיהיה לך טוב

למעלה