מין תקופה אדומה...

מחורפנת

New member
מין תקופה אדומה...

אני מסוכנת לעצמי . כך קבעו הרופאים . כך אמרו לי אבא ואמא. ורק בגלל שאנחנו דואגים לך אנחנו שולחים אותך לשם . תראי מה עשית לעצמך . תראי מה נהיה ממך . אז תהיי שם תקופה . יעזרו לך . ישגיחו עלייך .אנחנו נבקר אותך כל יום ויום . כשתחלימי יהיו לך חיים הרבה יותר טובים וקלים . אולי נמצא לך גם חתן . ואת עוד רצית לעבור דירה …תראי מה עשית לעצמך …. דם התפזר על שטיח מקיר לקיר בצבע ירוק . הוא ניגר והצטבר ונספג והותיר כתם גדול . פסים פסים שהיו מונחים על גופי זלגו להם מטה . ונחתו . בום . הדם לא משמיע רעש אך אזני שמעו היטב . בום ! כל טיפה נוחתת בכבדות . בום ! תופים ! בום ! מצילתיים . רק רציתי להרגיש . זה הכל . רק להרגיש. להרגיש להרגיש להרגיש את עצמי . לדעת שיש שם משהו . לדעת שיש עוד דבר בעולם שיכול לגרום לי צמרמורת או כאב . על עונג לא חשבתי בכלל . ואולי העונג היה הכאב. מצב קטטוני . אבל אף אחד לא שם לב . למה ? כי צחקתי ורקדתי ושתיתי וחייכתי וטיפלתי ונתתי ויצאתי ורקדתי והרעשתי . אני מסוכנת לעצמי אז זרקו אותי לאיזה חדר עם עוד אנשים מטורללים . מה יש ? יכול להיות דווקא מצחיק . אבל המחוייבות הזו לשגרה יומיומית במקום סגור עשתה לי בחילה . אז הקאתי . מה יש ? יש פתרון לכל דבר . אם יש בחילה – מקיאים . אם לא מרגישים – מכאיבים . מה רע בגישה הזו ? לא ניסיתי להתאבד ! אני צורחת ….אבל למה שיקשיבו … לא רוצה למות ! רוצה להרגיש ! מתי תבינו ?! לא רוצה למות ! לא יודעת מה יש שם ואם זה יותר גרוע . רק רוצה טעם לעוד …משהו שיחזיק אותי עירנית במשך היום . אז קניתי לי צרור סכינים . ומדי יום בשעות השקיעה הייתי לוקחת אותם ומעבירה עלי לינץ` . חתכים חתכים , שריטות מצטברות , צלקות לבנבנות שהתאספו להן זו ליד זו . והדם שהיה מצטבר על השטיח ומזכיר לי בשעת השחר את שהיה אתמול .

e_v

New member
שולהההההה יחרפהההההההה הגעת גם לפה?

שולה דברי איתי מזמן לא הייתי בצ`אט אבל יש לי אימייל ויש לי איסיקיו תשאירי לי הודעה ונמשיך משם........... שולה בקשר למה שכתבת יש לי מה לאמר ולא בפורום הזה.... עזבי הם לא מבינות כמה טרוף יש בחיים...ויהיו לך תגובות לא נעימות אבל תקשיבי לקול הפנימי שלך ותשרדי זה שווה את זה.......... אני מקווה שעברת את התקופה הזאת....בהצלחה אוחתי שולההההה יתימסחיתתתתתתתת בלופ...><>..... ( * )( * )

i_scream

New member
אי וייייייייייייייייייייייייייי

כל מקום את מגיעה... התפזרנו בגלות, נפגעות יואל וואלה- אנחנו שורדות. אני אלך לישון.

בוביט

New member
מחורפנת...

חשבתי הרבה... ובכל זאת אין לי מה להגיד לך. מקווה שהכל עבר... שתמצאי את הרגש.. ואל את הכאב אלא את העונג יום טוב

למעלה