מין ראשון - חדירה לא מוצלחת - דם

מין ראשון - חדירה לא מוצלחת - דם

היי,
הכרתי מישהו לאחרונה דרך האינטרנט ונפגשנו פעם אחת אצלו, ועשינו קצת דברים - ללא חדירה.
קיבלתי ממנו את הרושם, דרך הדיבורים ודרך איך שאני מרגיש את הבן אדם, שהוא בן אדם הגון ונקי, שדואג ליחסים מוגנים עם אחרים.
נפגשנו בפעם השנייה והפעם כן ניסינו חדירה - הוא שם קונדום וראיתי את הקונדום עליו, ולאחר כמה זמן שהוא לא הצליח להחדיר מכיוון שזה כאב לי מדי, הוא ניסה בכח גדול יותר, ואז הוא הצליח להחדיר מעט, אבל אז זה ממש כאב לי וביקשתי ממנו לצאת ולא להמשיך יותר. ואז הוא יצא וראיתי כשהוא יצא שהקונדום עוד עליו, והדבר היחיד שהיה שונה זה שהקצה של הקונדום היה רופף יותר, אבל זה לא היה נראה כאילו הקונדום קרוע. הוא לא גמר בפנים (וגם לדעתי לא היה קרוב לגמירה).

המשכנו לעשות דברים רגילים, ובסוף הוא גמר לי בפה, אבל לא בלעתי, ירקתי את זה.

בשלב ההתנקות, כשאנחנו עוד במיטה, אני מגלה שיורד לי דם באזור פי הטבעת.
שאלתי אותו אם זה בסדר או אמור לקרות, הוא אמר לי לא לחשוש...

אבל אני ממש חושש שזה מסוכן.
הוא שם קונדום, וגם ראיתי את הקונדום עליו. לא הייתה חדירה באמת, אלא רק ברגע שהוא הכניס קצת לבפנים, זה היה כאב בלתי נסבל וביקשתי ממנו להפסיק.
אבל העובדה שיורד לי דם ממש מפחידה אותי... אולי קרה משהו לא בסדר?

כשחזרתי הביתה מיד נכנסתי להתקלח וסיבנתי את האזור כמה פעמים במהלך המקלחת.
זה היה שורף בהתחלה ולאט לאט נהיה פחות שורף, אך עדיין קצת שורף.
כרגע אני לא מרגיש את הכאב או את זה ששורף (אני יושב כרגע).

ולגבי הזרע בפה - דאגתי לא לבלוע כי יצא לי לקרוא שזה החלק היותר מסוכן, אבל אני חושש גם בעקבות זה שהיה לי זרע בפה...

אני לא יודע אם אני לחוץ סתם, או שיש לי סיבה לדאגה.
אשמח לכל עצה.

תודה רבה,
אנונימי מפוחד

Acoustic 3

New member
איזה חמוד אתה

אל לך לפחוד! אין סיבה.
אתה מוגן לחלוטין.
&nbsp
ראשית, הקונדום אף פעם לא באמת מתוח וצמוד לזין ב100%. תחשוב שאם זה היה יותר מדי צמוד, זה היה לוחץ מדי ואפילו כואב. לכן יש תזוזות מינימליות. זה שגרתי ביותר.
הדבר החשוב הוא שהקונדום לא נקרע ושהוא אכן נשאר על הזין עצמו.
&nbsp
בקשר למין אוראלי: גם לו בלעת את הזרע, זה בסדר.
אני לא ארחיב במילים, אבל לפי הועד למלחמה באיידס - עדיף לבלוע מיד, או לירוק מיד. החלק המסוכן הוא להתחיל לשחק עם זה ולהשאיר את זה זמן ממושך בפה. הסיכון נובע מפצעים או חתכים קטנים שיש לנו.
אתה ירקת את הזרע, וזה בסדר.
&nbsp
בנוגע לדם - זה טבעי ביותר כי כאב לך מאוד. חשוב לא לפצוע את פי הטבעת.
בפעם הבאה תנסה לשחרר קצת את המעצורים שלך, תנסו החדרות של אצבע, אח"כ עוד אצבע וכן הלאה.. לא ישר לעבור לחדירה של זין כי זה גדול מדי ופוצע את האיזור.
&nbsp
אין לך מה לפחד, לאט לאט והכל יסתדר.

Uri04

New member
לא נשמע שקיים חשש ממשי להידבקות ב-HIV

לגבי הדם - הוא פצע אותך כשניסה לחדור בכוח, גם אחרי שאמרת לו שזה כואב לך. אני הייתי מעיף אחד כזה לקיבינימאט. אחד שלא קשוב לפרטנר שלו וחושב רק על ההנאה הפרטית שלו הוא חרא זיון וכנראה שגם חרא בן אדם.

איזה תגובות יפות

אורי ואקוסטיק,
התנסחתם בצורה מעולה ומאוד רגישה לנושא ולבנאדם. סחתיין עליכם.

ItsikH

Member
החרדה עצמה מסוכנת, ובמקרה הזה יותר מהארוע עצמו. הסבר:
  • קונדום קרוע הוא קרוע ממש. זה לא שבלתי אפשרי פגם כלשהו שלא ייראה, אבל זה נדיר ביותר מצד אחד, ומצד שני לא קשור למה שתארת - מה שתארת הוא מצב טבעי וסביר של קונדום תקין. כשקונדום נקרע הוא מתפרק ממש מהעומס עליו.
  • לגבי הגמירה בפה: קודם כל אין ממש סיכון לHIV [רופאים מסרבים להתחייב, כלומר הסיכון אינו אפס מוחלט, אבל אין ממש מקרים מתועדים של הדבקה כזו], ושנית הבליעה לא עושה הבדל ממש. כך או כך, במין אוראלי יש סכנות אחרות, אפילו אם הסיכון נמוך בסה"כ, בשורה תחתונה - נדיר שמתעקשים על הגנה באוראלי, כי גם הסיכון לHIV לא ממש רלוונטי, וגם סכנות אחרות הן מזעריות. כמו שאמר לי פעם רופא מהתחום "המצב היחיד בו יש סכנה ממשית להדבקה בHIV במין אוראלי הוא מיד אחרי עקירת שן" ועל זה עניתי שזה נשמע לי פטיש מעניין של רופאי שיניים.

ItsikH

Member
עיקר שכחתי - הדימום
ראשית לגבי ההאשמות שהוטחו בו כאן, כאילו הוא מנוול חסר התחשבות, זה יכול להיות גם תוצאה של חוסר נסיון או חוסר ידע מצידו.
אם כך, לפחות שאתה תדע להבא:
  • חשוב מאוד להשקיע ולטפח את האזור בקביעות, בעיקר קרם לחות או חומר דומה [לא בזמן חדירה כמובן - רק חומר סיכה ייעודי על בסיס מים], פי הטבעת לא ממש בנוי לחדירה ונוטה להפצע ולהסדק בקלות, בטיפול הולם רגישותו פוחתת. ד"א ראיתי בסופרפארם משחות ייעודיות לטיפול בפי הטבעת - איני יודע עד כמה נחוצות או מועילות אבל נשמע מבטיח.
  • החדירה עצמה צריכה להיות עדינה, וכדאי מאוד להרפות את פי הטבעת לפני החדירה באמצעות האצבעות או עזרים אחרים, וכמובן - חומר סיכה חשוב ביותר.

למעלה