אנונימי18849
New member
מין ראשון - חדירה לא מוצלחת - דם
היי,
הכרתי מישהו לאחרונה דרך האינטרנט ונפגשנו פעם אחת אצלו, ועשינו קצת דברים - ללא חדירה.
קיבלתי ממנו את הרושם, דרך הדיבורים ודרך איך שאני מרגיש את הבן אדם, שהוא בן אדם הגון ונקי, שדואג ליחסים מוגנים עם אחרים.
נפגשנו בפעם השנייה והפעם כן ניסינו חדירה - הוא שם קונדום וראיתי את הקונדום עליו, ולאחר כמה זמן שהוא לא הצליח להחדיר מכיוון שזה כאב לי מדי, הוא ניסה בכח גדול יותר, ואז הוא הצליח להחדיר מעט, אבל אז זה ממש כאב לי וביקשתי ממנו לצאת ולא להמשיך יותר. ואז הוא יצא וראיתי כשהוא יצא שהקונדום עוד עליו, והדבר היחיד שהיה שונה זה שהקצה של הקונדום היה רופף יותר, אבל זה לא היה נראה כאילו הקונדום קרוע. הוא לא גמר בפנים (וגם לדעתי לא היה קרוב לגמירה).
המשכנו לעשות דברים רגילים, ובסוף הוא גמר לי בפה, אבל לא בלעתי, ירקתי את זה.
בשלב ההתנקות, כשאנחנו עוד במיטה, אני מגלה שיורד לי דם באזור פי הטבעת.
שאלתי אותו אם זה בסדר או אמור לקרות, הוא אמר לי לא לחשוש...
אבל אני ממש חושש שזה מסוכן.
הוא שם קונדום, וגם ראיתי את הקונדום עליו. לא הייתה חדירה באמת, אלא רק ברגע שהוא הכניס קצת לבפנים, זה היה כאב בלתי נסבל וביקשתי ממנו להפסיק.
אבל העובדה שיורד לי דם ממש מפחידה אותי... אולי קרה משהו לא בסדר?
כשחזרתי הביתה מיד נכנסתי להתקלח וסיבנתי את האזור כמה פעמים במהלך המקלחת.
זה היה שורף בהתחלה ולאט לאט נהיה פחות שורף, אך עדיין קצת שורף.
כרגע אני לא מרגיש את הכאב או את זה ששורף (אני יושב כרגע).
ולגבי הזרע בפה - דאגתי לא לבלוע כי יצא לי לקרוא שזה החלק היותר מסוכן, אבל אני חושש גם בעקבות זה שהיה לי זרע בפה...
אני לא יודע אם אני לחוץ סתם, או שיש לי סיבה לדאגה.
אשמח לכל עצה.
תודה רבה,
אנונימי מפוחד
היי,
הכרתי מישהו לאחרונה דרך האינטרנט ונפגשנו פעם אחת אצלו, ועשינו קצת דברים - ללא חדירה.
קיבלתי ממנו את הרושם, דרך הדיבורים ודרך איך שאני מרגיש את הבן אדם, שהוא בן אדם הגון ונקי, שדואג ליחסים מוגנים עם אחרים.
נפגשנו בפעם השנייה והפעם כן ניסינו חדירה - הוא שם קונדום וראיתי את הקונדום עליו, ולאחר כמה זמן שהוא לא הצליח להחדיר מכיוון שזה כאב לי מדי, הוא ניסה בכח גדול יותר, ואז הוא הצליח להחדיר מעט, אבל אז זה ממש כאב לי וביקשתי ממנו לצאת ולא להמשיך יותר. ואז הוא יצא וראיתי כשהוא יצא שהקונדום עוד עליו, והדבר היחיד שהיה שונה זה שהקצה של הקונדום היה רופף יותר, אבל זה לא היה נראה כאילו הקונדום קרוע. הוא לא גמר בפנים (וגם לדעתי לא היה קרוב לגמירה).
המשכנו לעשות דברים רגילים, ובסוף הוא גמר לי בפה, אבל לא בלעתי, ירקתי את זה.
בשלב ההתנקות, כשאנחנו עוד במיטה, אני מגלה שיורד לי דם באזור פי הטבעת.
שאלתי אותו אם זה בסדר או אמור לקרות, הוא אמר לי לא לחשוש...
אבל אני ממש חושש שזה מסוכן.
הוא שם קונדום, וגם ראיתי את הקונדום עליו. לא הייתה חדירה באמת, אלא רק ברגע שהוא הכניס קצת לבפנים, זה היה כאב בלתי נסבל וביקשתי ממנו להפסיק.
אבל העובדה שיורד לי דם ממש מפחידה אותי... אולי קרה משהו לא בסדר?
כשחזרתי הביתה מיד נכנסתי להתקלח וסיבנתי את האזור כמה פעמים במהלך המקלחת.
זה היה שורף בהתחלה ולאט לאט נהיה פחות שורף, אך עדיין קצת שורף.
כרגע אני לא מרגיש את הכאב או את זה ששורף (אני יושב כרגע).
ולגבי הזרע בפה - דאגתי לא לבלוע כי יצא לי לקרוא שזה החלק היותר מסוכן, אבל אני חושש גם בעקבות זה שהיה לי זרע בפה...
אני לא יודע אם אני לחוץ סתם, או שיש לי סיבה לדאגה.
אשמח לכל עצה.
תודה רבה,
אנונימי מפוחד