מין פינה שיצרתי לעצמי

an li shem

New member
מין פינה שיצרתי לעצמי

להודיע את ההודעות אז======>>> היום בעשר בלילה יש בווי אייץ' 1 משהו על פרל שלנו..אז לכל המעוניינים..תתענגו לכם

RuNoOsH

New member
כן שמעתי על זה, זה מספרי הסיפורים,

הם אמורים לנגן, ואחרי שהם מנגנים לדבר על השירים או משהו..

הוד11

New member
היום בעשר

בוי אייץ' 1 ספיישל מאוחרי השירים עם פרל ג'אם

Wine

New member
../images/Emo41.gifחובה ושלא תעיזו להפסיד!

זו לא סתם הופעה, הם גם יושבים ומדברים על השירים שלהם, עונים לשאלות של מעריצים ומרביצים פאקינג הופעה מעולה, אז אל תחמיצו (ראיתי קטעים ב - YouTube)

הוד11

New member
היה מעולה

אדי מלך פשוט בנאדם ענק נתן פרשנויות מעניינות לשירים ונתן הופעה משובחת הביצוע לאלייב היה יותר טוב מכל הופעה ששמעתי בקיצור היה אחלה

Jagged chaos

New member
../images/Emo45.gifבאמת ALIVE קטלני....

לא הכי טוב מבחינת ביצוע של אדי אבל מעולה... בהופעות ל-Alive בסוף הוא צועק "יה יה יה יה יה יה"...הפעם הוא לא עשה והקהל עשה את זה במקום...ושקהל ככה מחובר זה עושה ת'הופעה הזאת לבת אלף זונות... פירוש ענק הוא נתן לזה... הציטוטים לא מדויקים...הם ממה שאני זוכר ופחות או יותר הם הרעיון...
"Alive זה על נער שאימא שלו סיפרה לו שהאבא האמיתי שלו נפטר ומי שגידל אותו זה אבא חורג... הכרתי את הנער הזה..." (בשלב הזה הייתי WTF
) "הכרתי אותו קצת" (
)... "הנער הזה היה אני..." (
סרקזם) "נו..בקושי הכרתי את עצמי
..." (
) "זה השיר הראשון שכתבנו כלהקה.." "זה שיר הקללה שלי....הגישה למעשה היא 'אוף...אני עדיין חי...' ואנשים לא הבינו את זה נכון... באיזשהו שלב המעריצים שינו את המילים לשיר...הם שרו אותם 'I'm still alive'...בצורה שהמילים נשמעות אופטימיות.. וברגע שהשם שרו את השיר ככה...הקללה נשברה
**וידר מסמיק**..." הקהל עשה הרבה WOOU בקטע הזה ואותי זה הרשים...ואחלה הופעה

הוד11

New member
כבר אמרתי שהוא בנאדם ענק

אהבתי את השיר על מלחמת וויטנאם שהוא שינה לו את המילים אפשר להתאים את השיר בראש גם למנהיגים אחרים שיש בכנסת

אוף

עד שהם שמים משהו על פרל אני מפסידה את זה. הם בטח לא ישדרו את זה בשידור חוזר, פעם אחת הם שידרו תאנפלאגד שלהם וזהו. שיעשו שידורים חוזרים שלהם במקום לשדר אלף פעם תאנפלאגד של נירוונה ואת מאחורי המוזיקה של גאנז.

Wine

New member
עונג שבת ../images/Emo9.gif

היה נפלא. יש עליו דאווין על אדי, אבל בכיף, זה חלק מהקסם שלו.

cold metal ass

New member
היה מעולה !!

נהנתי מכול רגע. והקהל נראה לי קצת צנוני עד אלייב שפתאום הוא נפתח , קיצר אם הייתי שם הייתי עושה שמח !! אבל אני לא אז אני אסתפק בהופעה (הנהדרת ! ) בטלויזיה , דרך מצויינת לסגור את השבת

למעלה