מין מזדמן

Dandelion07

New member
מין מזדמן

בחורה גרושה בת 37, אינטליגנטית, יפה ורצינית, חוזרת פעם פעמיים בשבוע הביתה לפנות בוקר עם גברים שפוגשת בברים. שעה שעתיים של מין וזהו. האם אפשר לחיות ככה ללא הרגשות אשמה. בשיהיה לה בן זוג, היא תוכל להסתקל לו בעניים ולספר לו? הוא יוכל לסמוך עליה?

הכול יחסי . אצל הערבים רוצחים

אים בחורה דיברה הרבה עים בחור . או שלא היתחתנה עים מי שההורים קבעו בן הדוד. ויש אנשים שזיון עים זר זה כמו ארוחה במיסעדה למחרת שחכו מה אכלו . כול אחד והגישה שלו למין חופשי

הדעה הרווחת היא :

גבר מזיין מהצד , שובב. אישה מיזדיינת מהצד זונה . אבל זה הולך ומישתנה עים הזמן. ונהייה שוויון מינים

פיאנו

New member
מה הקשר

מה הקשר בין התנהגותך המינית היום לקשר שיהיה לך בעתיד?האם את מצפה שהגבר הבא שתכירי ויצור איתך קשר רציני יהיה בתול? גם לו תהיה בודאי היסטוריה מינית כלשהיא. את נמצאת בדיוק במצב של בחורה רווקה שיש לה קשרים מזדמנים או קשרים יותר ארוכים,ובאיזה שהוא שלב מכירה מישהו רציני.מה שהיה עד לאותו רגע כבר לא רלוונטי,והכל מתחיל מחדש.יכול להיות שאת מרגישה לא טוב עם ההתנהגות המינית שלך בהווה,אבל זה לא משהו חריג שצריך לעורר דאגה,ובתנאי שלא יהפוך לדפוס התנהגותי קבוע. ייתכן שזה נובע מחוסר בטחון בגלל ערך עצמי נמוך, או בגלל צורך ברגש בלתי מסופק, בכל אופן אם זה מציק לך למה שלא תפני ליעוץ מקצועי?

Dandelion07

New member
כמה יפה להיות פתוח...

וגם אני ראש פתוח,לפחות על הנייר כשאני רוצה. אבל הייתי רוצה ליראות את כולכם, יפי נפש מתקדמים וליבראליים שכמוכם, מה הייתם מרגישים אם הייתם מתאהבים מבחורה כזאת מקסימה ופתאום היה נודע לכם שהבחורה המקסימה העבירה בשנה האחרונה כ- 100 גברים בין הרגליים שלה.

מה הקשר לבנזוג?

אנשים משתנים. יתכן שמישהי תנהג כמו שתיארת בכיף כל עוד לא תתאהב - תהנה לה מהחיים, וכשתמצא בחור ששווה השקעה של יותר משעה חולפת - צורת החיים שלה תשתנה. מה שצריך להיות חשוב בוא מי אני ומה אני עושה מרגע שהחלטנו שאני איתך. מה שעשיתי קודם מבחינה מינית/זוגית לא ממש רלבנטי.

יש לי שאלה..

תאר לך אתה יושב בפגישה עם בחורה וזורמים לכיוון של כמה הספקתם בחיים. ואתה אומר לה...תראי הייתי עם 70 נשים והיא, רק עם 2-3 גברים בסה"כ.... האם אתה מצפה ממנה לשפוט אותך על דברים שעשית בעבר???? האם לא תשים את רגשות הקנאה שלך בצד וכמו שציינת...משכילה יפה אינטיליגנטית.....לא תתן לה סיכוי לקשר????

Dandelion07

New member
אתן לה את כל הסיכוי

כי הי מושכת וכיף להיות איתה, אך בתוך תוכי, לפי ניסיוני, אדע שהסיכוי שאפגע ואסבול הוא לא קטן.

סלח לי יקירי..אבל...

לצערי יותר נכון לצערך אתה מראה כאן צורת חשיבה טיפוסית שלנו הגברים. אם אתה לעומת זאת תשכב עם כל העולם ואחותו...זה יהיה בסדר מבחינתך..(כיבוש..) אולם אם היא תשכב..יסלחו לי הזועמות..(היא זונה..). מראש אתה פוסל, כי אתה אומר שאתה תסבול מכך!!!! בקיצור, חבל שאתה עם קו מחשבה שכזה כי בסה"כ, אתה יכול להפסיד מישהי מדהימה, חכמה, אינטיליגנטית שיכול להיות מאוד שתטריף את דעתך במיטה ויכול להיות מאוד שתתאים להיות אם ילדך בגלל מה??? שהיא שכבה עם כמה וכמה גברים אולי בתקופת משבר.... חבל..

Dandelion07

New member
יש אמת במה שאתה אומר אבל

א. אני כבר מזמן לא שוכב עם כל דבר שזז, כי מין עם קצת אינטימיות וחיבה עדדית מעניין אותי הרבה יותר ואני נהנה ממנו הרבה יותר. ב. היא לא זונה, אבל כבר יצא לי בעבר להיות בקשר עם בחורה שלהשכיב גברים היה אצלה אורח חיים, וכמה שהייתי סבלני, בכל סבלתי מזה.

אחלא..ישנה התקדמות....

ציינת שאתה כבר לא שוכב עם כל מה שזז... ומין עם אינטימיות הדדית יותר מעניין( מודה..גם אני אוהב את זה ככה...) אבל לא ציינתי אם יש לך את המין+אינטימיות שאתה אוהב עם הבחורה שאתה בקשר איתה....אם יש לך את זה איתה...חבל לפספס!!!!!

למעלה