מין לאחר הלידה

• פותח הנושא tee
  • פורסם בתאריך

tee

New member
מין לאחר הלידה

אשתי ילדה בניתוח קיסרי לפני כשנה. מאז פשוט לא קיים המושג של חיי מין ביניינו. בחודשים הראשונים ויתרתי בכלל על מין מתוך הבנת המצב שלאחר לידה ובמיוחד קיסרי, וגם מתוך חשש לפגוע בה. אך כיום דומה כי רוב הסימפטומים הגופניים אצלה נחלשו, ועדיין היא לא מראה שום סימן או רצון לקירבה. ניסיתי לשוחח על כך, והיא השתדלה להבין אותי ע"י כך שעזרה לי להגיע לפורקן ללא יחסים מלאים, או מידיי פעם (פעם בחודש) השתדלה כן לקיים איתי יחסים מלאים. אבל מאז אני מתוסכל יותר, היות וההרגשה שלי היא של "בוא נגמור עם זה וזהו...". אפילו חיבוקים פשוטים, נשיקות וקצת רגש הפך להיות בעייה גדולה מכול מיניי סיבות (התינוק יתעורר, כואב לי פה, שם וכו'). אני חייב לציין שהיא אמא נהדרת, ואני פשוט מאושר שבני קיבל אותה. אין לי שום קינאה כלפיו, ההפך. אבל אני פשוט מרגיש נורא מבחינה אישית, לא מושך, אפילו מגעיל...ומצד שני רף ה - "חרמנות" שלי רק עולה... אני פשוט אובד עצות, והמצב הוא של מתיחות תמידית ביניינו. אשמח לקבל עצות.

tee האובד!

בוקר טוב!! חג -שמח ומזל-טוב
התופעה אותה אתה מתאר רווחת (לצערנו גברים כנשים) לא מעט לאחר לידה. השינויים ההורמונליים, מצבי -רוח, עייפות מצטברת, שינויים גופניים(הגורמים לירידה אפילו לא מודעת בדימויי הגופני) הפוקוס העובר מהבעל לילד , (ללא קשר לקנאת הבעל) כל אלו מורידים מאיכות ואופי הקשר בכלל ומיחסי המין בפרט. אמנם שנה אחרי זה זמן אשר בו זוגתך היתה אמורה להתאושש אך אין לי מספיק פרטים כמו: איך בנכם?! ישן בלילה או לא,ישן לידכם ? או לא וכו' ע"מ להבין את פשר הקושי. בנוסף, כאדם בוגר (ויהרגו אותי כולם) יש מקום שתבין שאחרי לידת ילד (בד"כ) יש מזרח תיכון חדש!! ותדירות המין משתנה. אין זה מחוייב המציאות, אך זה קורה הרבה. לאחר שנה שהמצב חרבנא, הייתי מציע לפנות לגורם מיקצועי שיעזור לאישתך "לחזור לעצמה" ולך להרגיש יותר מושך ומיני. לכו נסו ותהנו.!!! שלך ובשבילך עידן מיליצ'ר

qt1

New member
TEE אהלן עוד שאלות ברשותך

אתה כמובן לא חייב להשיב. א.איך היה הקשר הזוגי לפני ההריון? ב.?הריון לאחר כמה שנות נישואים? ג.האם ההריון היה רצוי מבחינתך? ד. הכניסה להריון היתה לאחר טיפולים או טבעי? ה. האם ההריון היה בסיכון גבוה מסיבה בריאותית כלשהי ובמהלכו נדרשתם לבדיקות חריגות או שהכל עבר חלק למעט הלידה אשר נעשתה בקיסרי? ו. איך היית מתאר את הדימוי העצמי שלך ללא שום קשר למה שקורה עכשיו? האם הוא היה ברמת הנורמה לפני כן , או שתמיד סבלת מבעיות בדימוי העצמי שלך? רק אם נוח לך כמובן.
אנחנו כאן כדי לסייע מכל הלב. qt1

tee

New member
תודה על התגובות

בננו מתחיל את השינה במיטתו, אחרי שעה בערך מתעורר ואז עקב עייפות של שניינו אנו מעבירים אותו אלינו. לא אידאלי זה בטוח אבל אני חייב לציין שאני נורא נהנה שהוא לידינו - הוא מתוק. ברור שיש לזה מחיר בזוגיות. הקשר לפני ההריון היה מספק. הריון אחרי שנה וחצי של נישואין. ההריון היה מאוד רצוי מבחינתי. אדרבא - אני רוצה עוד מתוקים כמו הבן שלי, עם כל הקשיים. הכניסה להריון היתה חלקה, אפשר לומר מייד כשהחלטנו והפסקנו להשתמש באמצעים. ההריון היה בסיכון ולכן תוכנן מראש כקיסרי. הדימוי העצמי שלי כגבר היה נמוך כשפגשתי את אשתי לראשונה עקב קשרים קודמים, אך רבות בזכותה המצב השתפר והיסתדר, לא רק במישור המיני. ואני חייב להוסיף שאני אוהב את אשתי מאוד, למרות התסכול המיני הקשה. תודה על העזרה.

qt1

New member
tee קראתי את הודעתך ../images/Emo63.gif

תודה לך על הכנות והפתיחות. למה אתה מתכוון בקשר מספק? היית משנה בו משהו לו יכולת , כבר אז לפני ההריון? כתבת שההריון היה מאוד רצוי מבחינתך , ומבחינתה? הריון בסיכון גבוה דורש הרבה בדיקות (אני יודעת מנסיון אישי) וגובה המון כוחות נפשיים , לכן שאלתי על טיבו של ההריון. לגבי הדימוי העצמי שלך , היה לי חשוב לדעת מפני שעידן הציע שזוגתך תיפנה לטיפול , אני יריתי באפילה לגבי הדימוי העצמי שלך (שוב , מנסיון אישי). ונראה לי שצדקתי. האם אתה מוצא אפשרות של טיפול שלך דווקא? (לפחות בהתחלה!?) כמובן שאני לא שולחת אותך לטיפול ולא כלום , אני מחכה לראות מה עידן יכתוב. בכל-אופן , להחזיק מעמד אה? חיבוק qt1

למעלה