מין יום שכזה

מין יום שכזה

היום הוא יום שכזה משונה בלילה התקשתי לישון ב4 בבוקר התעוררתי מתקשה לינשום רק הפעלת המזגן הצליחה לשפר את הנשימה שלי רציתי לקום מוקדם לגשת לקפות חולים להביא תרופות ומאחר לא ישנתי בלילה ישנתי בבוקר עד שעה 10 איך שהוא הצלחתי לקום מהצמיטה מוטשת ועייפה רצץ של תקלות בבוקר גרם לזה שעד יצאתי מהבית כבר היהשעה 12 למזלי בית המרקחת סגורה היום לרגל ספירת מלאי אמרתי אסע לעיר ואחליף סלולה במכשיר בדיקת הסוכר ואביא תרופות רק שהגעתי לעיר גיליתי שאת מכשיר לבדיקת הסוכר השארתי בבית לקחתי תרופות מבסופרפארם ועברתי לחנות לרעוש פריט לבוש חיוני עבורי אז וסרתי לבית הטבע לבקר חברה אבל היא לא היתה אלא הבת שלה הייתי צריכה לחם לא היה, אז קניתי מה שמצאתי ושוחחתי עם אחד הקונים מכירה אותו כבר שנים , כיום הוא נראה רך יותר בעל זקן לבן ויפה יפה לו החזרה בתשובה עידנה אותו מאד וגרמה לו להיות יפה יותר שיצאתי משם עמדה אשה ברחוב כועסת וצועקת על אשה אחרת שלקחה פרטים מדוברי רוסית הסברתי לה בעדינות שאל לה לצעוק על האשה , אנחנו הבאנו את העובדים הזרים לפה שיטפלו בהורים הקשישים , הדור הקודם טיפל בקשישים שלו לא הביא עובדים זרים הגבר שעמד ודבר איתה וספג את רוב הביקורת שמח שהרגעתי את האשה המשכנו ללכת ונוצרה שיחה עירנית בינינו ותנחשו שוב מצאתי את עצמי מסייעת לאלמן שרצה חברה נעימה לשיחה סיפרתי לו על הפורום היפה שלנו , והחברים שכותבים פה הוא ספר על חייו איך הוא גדל את בתו בת ה8 ימים עד בגרותה , אשתו נכנסה לקומה בלידה , נפטרה כעבור זמן מה הוא גדל את שלושת ילדיו לבד, איש מאד נעים, לבוש היטב בלבי צחקתי גם שאני יוצאת מהבית מזמן לחי הבורא להקשיב לאחרים אמרתי לו שאשמח להקשיב לו ונתתי לו את מספר הטלפון שלי, מוטשת התישבתי על הספסל מביטה על חנות הדגים, רציתי לקנות לי דג נסיכת הנילוס, למזלי החנות היתה סגורה סרתי לחנות הירקות קצת מלפפוים , עגבניות במחיר גבוהה אז ויתרתי וקניתי בננות נגשתי לנהג המונית ואמרתי קח אותי הביתה ובלבי אמרתי רציתי דבר מה לא זכיתי שיעשה אלא רק התפשרתי אבל הקשבתי לאנשים בפתח הבניין ישבה השכנה שבקשה עצה, עמדתי לשוחח עמה , מאד אוהנבת אותה, ועליתי הביתה מאד מאוכזבת , לא הצלחתי לקדם את המטלות שלי בכלום תודה לאל שהצלחתי לסייע במקצת למי שרצה מילה טובה ממני ומי יודע אולי התפקיד שלי בעולם הזה לסייע ליתומים באלמנות אלמנים את זאת לא אדע, ומקבלת באהבה את כל מה שהבורא העולם שולח אלי ספר

2א מאה2ה

New member
המטר הראשית הושגה + + + +

נסיכה - את העיקר כבר השגת . נכון שהשגת רק 10% ממה שתכננת .. ככה זה! ונהדר שכך ! את יצאת והשארת טעם לעוד יציאות .. מי יודע בפעם הבאה תשיגי 45% ממה שתכננת.. ואולי רק 38% מי סופר? יש לך חיישנים בריאים ובכל מקום את מצליחה לעזור ולגלות אמפתיה לאנשים , מה הפלא שכל יציאה מעייפת אותך . עגבניות אמנם לא הבאת כי זה יקר (7 ש"ח?) אבל את הצרות מועקות וכאבי הלב של חצי עולם הוספת אל ליבך . אשה מיוחדת את ! ולו רק בשביל זה שווה עוד טיול מחר. ואחרי מחר ובכל יום .. המשך שבוע נהדר מומי

עגבניות שוות זהב

מלפפונים 1.50 שח לק"ג , ועגבניות רצו 12 ש"ח לק"ג ועוד משהושהייתי צריכה לקנות דחוף , ובאתי 2 תרופות שנגמרו לי מים התרופות שמקבלת כל חודש מחר יש משהו אחר, טיול שנתי למרפאת עיניים וטיפול לייזר לעיניים , מתכננת עם שחר לצאת לכוון בלינסון כבר שחכתי מתי ירדתי לטייל בעיר , חלפו כל כך הרבה חודשים מאז בלי נדר פעם הבאה אליך לקפה במסעדה שאני אוהבת לאכול חציל שרוף על אבנים מטעם שאני אוכלת רק שם המסעדה היחידה במרכז העיר שיודעת שכשר שם הפעם הרגשתי את ההליכה קלה יותר תודות לירידה במשקל שעבדתי עליה לאחרונה ובא לי כל כך על עוגה וקפה , איזו סברינה עם כוס קפה אספרסו מר והתענג על כל ביס מהעוגה שנים לא התקרבתי לעוגה כזו בגלל המתיקות של העוגה הזו

רוזהלי

New member
נסיכה

ליגה76

New member
וואו, את פשוט ענקית!!!חיבוק|

אדם אחר היה מתייאש מזמן.... אין עלייך
חיבוק
חיבוק
חיבוק
חיבוק|

הערב הצלחתי לשרוף סיר

הכנתי מרק ירקות לערב , לקחתי מלחת והלכתי לחדר לאכול ושחכתי לכבות את הגז , הרחתי עשן ולא התיחסתי חשבתי עושים בחוץ על האש בקרה קמתי לקחת משהו מהתיק בסלון כל המית היה מלא עשן כחול וראיתי אש דולקת מתחת לסיר שעל הגז , כיביתי את האש ושפכתי מים אל תוך הסיר המפוחם הסיר קיפץ לו על הגז , ואז נרגע , שכבת פחם העבה נפרדה מהתחתי מהר פתחתי מזגן וברחתי לחדר שלי לפתוח חלוןנות , אז חזרתי סגרתי את המיזוג ופתחתי חלונות מזל שקר בחוץ ואפשר לפתוח חלונות לרווחה , לקחת 3 שעות עד שהצבע הכחלחל התאדה דרך החלונות אך הבית עדיין מריח מעשן , ולי קשה לנשום , וקר לי ולא ניתן לסגור חלונות בגלל העשן

ליגה76

New member
את מוזמנת אלי ליום יומיים שלוש

עש שהעשן יעבור והריח יחלוף....

תודהההההההההההה

אני אשן עם מזגן דולק בחדר , זה יעשה את הלילה ומחר במשך היום אפתח חלון ואפעיל מאורר בעבר דירה נשרפה מתחתי ואני נלכדי בדירה , נלקחתי למיון וחזרתי לישון בלילה בדירה המעושנת בעזרת השם נעבור את הלילה בשלום ומחר נטפל באיורור של הדירה הקטנה

משתדלת להתאושש

הייתי מאד מבוהלת אתמול , והיה קשה לקום מהמיטה הבנתי שבגלל רגע של חוסר ריכוז יכולתי לשרוף לי את הבית במשך היום בכיתי המון , ובערב התקלחתי חממתי משהו במיקרו ולמיטה היום באה הדודה שלי מוקדם בבוקר העירה אותי לקחה אותי לקניות, ובשלה לי ממולאים לשבת , שטפנו את הירקות ושמנו במקרר עזרה לי להחליף מצעים נקיים לשבת, ושמה מכונת כביסה , תיכף אצא לתלות את הכביסה, וצריכה להשגיח על ממולאים וממני היא הולכת להתארגן לנסיעה לשבת אצל הבן בדרום , שם היא תכין להם שבת ותבקר את הנכד והנכדה הקטנים שמאד אוהבים שהיא באה אליהם דודה עמוסה בעשייה , אשה שעברה את ה70 ועדיין פעילה ברוך השם סבא וסבתצא שלי גדלו נשים חכמות ועצמאיות , ממש לא כמוני שצריכה חיבוק וכתף

צריך לבשל רק שעירניים

אם עייפים ולא מרוכזים דייף לא לבשל את הלקח הזה למדתי , שגם שהרחתי את העשן לא הייתי מספיק עירנית לקום למטבח זה עניין של עירנות ולהקדיש תשומת לב לחושים הם לא מטעים אותנו

למעלה