מין וירטואלי

infatuation

New member
גילה יקרה!

אני בטוחה שברגע שלעידן יהיה זמן להתפנות למחשב שוב הוא יענה לך, או שברגע שלאחד מחברי הפורום תהיה תשובה עבורך הוא יכתוב לך.. אנא קצת סבלנות

../images/Emo24.gifהי גילה!

יכול להיות שמה שקורה לך איתי , קורה לך גם עם גברים?????!!!. רוצה לומר שאם שאלותייך מאווייך לא נענים...ו מ י ד!!, את נעלבת ונהיית סרקסטית??!!.
. בכל מקרה , לגופו של עיניין, לא אי הוא שאוכל לומר לך אין וירטואלי כן/לא. המציאות נתנה לך תשובה חד משמעית. יתכן ובתשובה זו יהייה לך כתמריץ להתחיל בתהליך לקראת חיים אמיתיים ולא "אמת" וירטואלית !!. אני מניח שנפגעת , אולי יותר מפעם אחת, יחד עם זאת מבלי להכירך, מתוך פנייתך , אני יודע שיש לך הרבה נפש והרבה נשמה!!!.בטוח שנתת הרבה מעצמך, מגיע לך לך לקבל !!הפחד עוצר אותך...וחבל!לא יודע אם עברת תהליך כזה או אחר אצל בעל מקצוע...it is never too late !! אני כאן, גילה !! אבל קחי בחשבון שלא תמיד אני פנוי וזמין מיידית למתן תשובות !! עידן

הי גילה !

תודה על כתיבתך הכנה !! לא , לא נפגעתי, ולא לא התייחסתי המר לא בגלל שחשבתי שאת מקרה אבוד (ותשובתך רק מחזקת בי את ההרגשה שיש בך הר געש של רגש שנכון להיום את ורק את !!! דואגת בכל כוחך לשמור אותו כבויי!!! ו ח ב ל !!!!!!! אין לי ויכוח עם כל מה שכתבת ואני שמח שחייך מלאים ומאושרים! יחד עם זאת פנית לפורום במצוקה שקשורה לאותו צורך עמוק שקיים בך (ובכל אחד מאיתנו) ליצור קשר זוגי ממלא ומכבד!. אני אישית , למרות הטיפולים שעברת "ויש כבוד"
לא הייתי מוותר!! כיום את חזקה יותר, אסרטיבית, יודעת מה את רוצה והכי חשוב....יודעת שאת ראויה ומגיע לך !!! א ל ת וו ת רי !!! עידן

gila551

New member
מין וירטואלי

אני בת 50, גרושה שנים רבות וללא קשרים עם גברים כבר מספר שנים. לפי כשנתיים התחלתי בקשר טלפוני עם גבר שהכרתי בצ'אט. הקשר מאוד אינטנסיבי, אנחנו משוחחים לפחות פעמיים בשבוע, שיחות ארוכות ומרתקות על כל נושא שבעולם. נוצרה ידידות יפה ואנו משתפים אחד את השנייה ומתייעצים כמעט בכל נושא. עד לפני כשנה השיחות כללו גם מין. החווייה המינית הייתה עזה ומספקת. מצד אחד נהניתי מאוד והרגשתי קשורה אליו, אך מאידך לא הייתי שלמה עם עצמי, הרגשתי שאני עושה מעשה מוזר, או סוטה, או לא נורמאלי... . הרגשתי עלובה ופתאטית. ביקשתי ממנו להפסיק את הפעילות הזו והוא כיבד את בקשתי וממשיך להתקשר כרגיל לשיחות הנפש שלנו. היום אני בהתלבטות: לא היה לי כל קשר מיני מאז, לא אמיתי ולא וירטואלי. מין חסר לי. אני מתגעגעת לתחושות ולכיף, ומתפתה לחדש את המיניות שבינינו, אך אינני מתגעגעת לתחושת הגועל מעצמי שליוותה את המעשה. אז מה לדעתך נכון לעשות כרגע?

infatuation

New member
האם נפגשתם?

או שבמשך השנתיים האלה רק שוחחתם בטלפון? אם עוד לא נפגשתם, והקשר שלכם כ"כ חזק וטוב למה לא לנסות ולהפגש?

למעלה