מין וגישה שירותית

מין וגישה שירותית

שלום לכולם, בתור חדשה כאן,רציתי לשתף את הפורום בגישה מסויימת שאני נוהגת על פיה ולשאול האם היא נפוצה גם אצל נשים אחרות. המדובר בגישה שלי למין. אני קוראת לה "הגישה השֵירוּתית" (מלשון שֵרוּת). העיקרון המנחה אותי בעת קיום יחסי מין, הוא להיות קשובה ונענית ביותר לגבר, לרצונותיו ופעולותיו ולשתף איתו פעולה (גם באופן אקטיבי) בצורה מלאה עד כמה שניתן. אני חייבת לציין שאין זה אומר שאסכין לכל בקשה כמו סאדו, ביזאר, אלימות או כל פעילות אחרת (שאינה מקובלת עלי), אבל במסגרת הפעילות המקובלת, אלך על פי "תכתיביו" ורצונותיו באופן שלם ומלא (גם באקטים שאינם חביבים עלי במיוחד-כמובן רק אלו שאינם מעוררים אצלי התנגדות חד-משמעית). אפשר לומר באופן די גורף, שאני מעדיפה שהגבר יהיה זה היוזם והמוביל את כל המהלכים, אם כי,כפי שכבר ציינתי, איני פסיבית. בנוסף, קשה לי לקבל "להסכין" לפעילות מינית שבה אני הנהנית העיקרית, זה מפריע לי. אולי משום כך, הפעילות שאני הכי אוהבת היא חדירה, והיא חשובה לי יותר אפילו מהגעה שלי לאורגזמה. ההסבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו הוא, שלפחות בקטע החדירה אני יודעת שגם הגבר חווה הנאה, ולכן מבחינה נפשית קל לי יותר להתענג יחד איתו, מאשר בלעדיו. קיימת מבחינתי גם "רתיעה" כלשהי מפני העלאת בקשה או העדפה בפני הגבר, וכבר קרו לי מקרים שבהם הייתי קרובה מאוד מאוד לאורגזמה (ממש אוטוטו) והגבר שלא חש בזה הפסיק את פעילותו "המבורכת" ואני לא אמרתי כלום. אקדים ואומר כי אני אשה דעתנית, וההתנהגות הנ"ל אינה אופיינית לתחומים אחרים. הייתי מבקשת לדעת, האם הגישה הזאת היא ייחודית? נדירה? אשמח לתגובות.
זו שבעיקר שואלת

אש לי

New member
אני בעיקר עונה../images/Emo13.gif

הזכרת אותי מילה במילה מלבד אחת שרות? אני אוהבת להיות פסיבית ולהיות מודרכת על ידיו השמיים הם הגבול מלבד הסדו ביזאר ואחרים שציינת אני אוהבת לתת המון מעצמי זו אחת ההנאות שלי בלענג אותו לכן להבדיל ממך התחלתי להבין ולהאמין רק לאחרונה ופחות להתבייש כשהוא מענג אותי... אני יעשה גם דברים שפחות אוהב ולא אגיד לו שלא יוריד לו מההנאה אבל לקרוא לזה שירות? נשמע בהחלט זול אנחנו שמה יחד,עם הרגש עם הכייף ועם כל מה שכרוך בזה לא אישה אינך נדירה מצאת לך כרגע אחות תאומה

אורמור

New member
ואני לא חושבת

שזה בכלל חשוב אם זה נדיר או ייחודי.. אני חושבת שזה די עצוב שאת נמנעת מ-לקחת נמנעת מ-לקבל שאת מתמקדת כמעט רק ב-לתת אני חושבת שההנאה שלך נפגמת.. ואני שואלת את עצמי אם את יודעת.. שגבר יכול להנות מאוד מעצם הידיעה שהוא נותן לך.. וזה שאת נמנעת מלצעוק שם-"אל תפסיק".. ומוותרת על הרגע הנפלא, שמגיע לך כמו לו אני חושבת שהשאלה היא לא אם זה ננפוץ או ייחודי אלא אם טוב לך ככה? אם ככה מתאים לך להמשיך? כי אם לא.. אז נא לעצור, לפשפש,לחפש את ה-"למה".. להבין ולהפנים שאת יישות ולא צל ולהתחיל לצרוח שם.. <אפשר גם לקשור אותו לרגל של המיטה עד שיבין בדיוק מה את צריכה..ולהסביר לו לאט..> אור.. בתקווה שלא נשמעתי יותר מידי כמו המורה שולה.. אבל לא חושבת שרצוי לוותר על הנאה.. ו..... חיבוק של ברוכה הבאה! תתרווחי ביננו חם וטוב פה..

ואני חושבת

שאם אני אענה עוד פעם תשובה מהבטן בלי לקרוא מה שאת כותבת לפניי אני סתם מבזבזת מילים, משפטים נקודות וסימני שאלה.

ירקרק

New member
ואני חושב...

נו באמת? למי חשוב מה שאני חושב העיקר שאני חושב ונהנה. נהנה מלחשוב חושב שנהנה. וחושב גם ש.... ירקרק בחשיבה מתמדת

russo1

New member
אם רק כולן היו כמוך...

אבל בכל זאת קחי בחשבון שחלק מן התענוג והגירוי של הגבר הוא לגרום לך הנאה כך שאם את באמת רוצה לעשות לו טוב אל תוותרי על החלק שלך בעניין הוא יהנה הרבה יותר אם חלק מן העניין יהיה האורגזמה שלך ואני לא מדבר על אורגזמה מזוייפת אלא על כזו אמיתי שהוא במו ידיו/לשונו/שאר איבריו גרם

תבור.

New member
ממש לא ייחודי ולא נדיר

לצערך או שמחתך הגישה "השרותית" שלך לא נדירה . מכיר נשים עם אותה גישה ברמות שונות וניואנסים שונים. לדוגמא - מכיר מישהי שגומרת רק בקבלת מין אוראלי. יש לה בני זוג "טובים " בלתת לה מין אוראלי שגורם לה הנאה ואורגזמות אך הם "פחות טובים" בחדירה . למרות האמור לעיל "מעדיפה" את "הטובים" בחדירה איתם כמובן אינה גומרת . יכול רק לספר שנשים וגברים מצליחים לשנות את הגישה במהלך החיים ונשים שדגלו למשל בגישתך מתחילות ליהנות מגישות אחרות .

גישה שירותית??????

אם היא משרתת את שני הצדדים באותה מידה מילא.... אבל לשרת צד אחד? למה? למה? למה? יקירתי השואלת עצוב לי לשמוע שאת רק נותנת(גם מה שאת לא רוצה) אבל לא יודעת לקבל ועוד יותר מזה לא מסכימה להנות מפעילות מינית שאת בה הנהנית העיקרית????? שואלת, לטנגו צריך שניים לזוגיות טובה צריך פתיחות ופתיחות זה אומר לדבר גם על סקס (השם ישמור) זה להגיד לו... כאן בדיוק כאן... זה להדריך אותו.... ככה אני אוהבת.... זה לשתף אותו באיך את מרגישה עם כל נגיעה.... זה להבהיר חד משמעית זה מכאיב לי...או זה לא עושה לי טוב... זה להזהיר...שלא תעיז להפסיק כי אני תיכף....... בדיוק כמו שהוא מבקש ממך ומשתף אותך בדרישות שלו פעם אני נהינית, פעם הוא נהנה ופעם שיננו. יש לך מושג כמה תסכולים וחסכים תמנעי מעצמך אם רק תדברי? אנחנו לא רק גוף או כלי שרות להשביע רצונות של אחרים!!!! גם לנו יש רצונות ופנטזיות. מטבעי אני טיפוס פתוח ויוזם וכך גם במיטה ועד עכשיו לא נתקלתי בגבר שלא נהנה מהפתיחות שלי יש כאלו שהופתעו אבל שיתפו פעולה והודו שנהנו מאוד (אולי רק אם הייתי נתקלת ברוסו 1 הוא היה נבהל
) וכך זה גם עכשיו עם בן זוגי הנוכחי שהוא מה לעשות מעט ביישן אבל מאושר עד הגג שיש לו אותי בקיצור שואלת יקירתי תלמדי לבקש, לדרוש, תלמדי להנות ואחרי אורגזמה אחת מדהימה תראי איך תרגישי נפלא!! בכל מקרה זו דעתי! סינ בדרך הנכונה לאורגזמה הבאה

russo1

New member
אני לא יכול

לעשות איתך אהבה בלי שתיתקלי בי קודם ומצד שני איך תיתקלי בי בלי ערובות לאהבה? בקיצור כנראה שלא נועדנו זה לזו

russo1

New member
את לא יכולה

להגיד ככה בפומבי שאני נבהל מה יהיה על תדמית הגבר שבניתי לי פה בכל כך הרבה עמל?

russo1

New member
אני מבין שנכנסתי כאן לחקירה צולבת

לא ידעתי שאת מתעסקת בעריכת דין גבירתי התובעת כבוד בית המשפט אני בוחר לשמור על זכות השתיקה על מנת שלא להפליל את עצמי

אוףףף עוד פעם זכות השתיקה?

ולא יקירי אתה לא בחקירה לא צולבת ולא במשטרה והזכות לשתוק אכן ניתנה לך רק צריך לבחור היטב איפה ואיך!!! סינ בעמדה מפוייסת

ירקרק

New member
אהבתי ../images/Emo13.gif אישה כלבבי ../images/Emo13.gif

מזכיר לך: "אשתי נשואה"

גישה שירותית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם היא משרתת את שני הצדדים באותה מידה מילא.... אבל לשרת צד אחד? למה? למה? למה? יקירתי השואלת עצוב לי לשמוע שאת רק נותנת(גם מה שאת לא רוצה) אבל לא יודעת לקבל ועוד יותר מזה לא מסכימה להנות מפעילות מינית שאת בה הנהנית העיקרית????? שואלת, לטנגו צריך שניים לזוגיות טובה צריך פתיחות ופתיחות זה אומר לדבר גם על סקס (השם ישמור) זה להגיד לו... כאן בדיוק כאן... זה להדריך אותו.... ככה אני אוהבת.... זה לשתף אותו באיך את מרגישה עם כל נגיעה.... זה להבהיר חד משמעית זה מכאיב לי...או זה לא עושה לי טוב... זה להזהיר...שלא תעיז להפסיק כי אני תיכף....... בדיוק כמו שהוא מבקש ממך ומשתף אותך בדרישות שלו פעם אני נהינית, פעם הוא נהנה ופעם שיננו. יש לך מושג כמה תסכולים וחסכים תמנעי מעצמך אם רק תדברי? אנחנו לא רק גוף או כלי שרות להשביע רצונות של אחרים!!!! גם לנו יש רצונות ופנטזיות. מטבעי אני טיפוס פתוח ויוזם וכך גם במיטה ועד עכשיו לא נתקלתי בגבר שלא נהנה מהפתיחות שלי יש כאלו שהופתעו אבל שיתפו פעולה והודו שנהנו מאוד (אולי רק אם הייתי נתקלת ברוסו 1 הוא היה נבהל
) וכך זה גם עכשיו עם בן זוגי הנוכחי שהוא מה לעשות מעט ביישן אבל מאושר עד הגג שיש לו אותי בקיצור שואלת יקירתי תלמדי לבקש, לדרוש, תלמדי להנות ואחרי אורגזמה אחת מדהימה תראי איך תרגישי נפלא!! בכל מקרה זו דעתי! סינ בדרך הנכונה לאורגזמה הבאה

למעלה