מין המתאמנים

einatgross1

New member
מין המתאמנים

שלום לכל המאמנים/ות בפורום, כחלק מהכנת כתבה על קאוצ'ינג אני בודקת אם יש נציגות רבה יותר של מין מסוים בקרב המתאמנים. מתוך הכרותי את התחום עד כה, לדעתי מספר המתאמנים והמתאמנות דומה, בשונה כנראה ממקצועות טיפוליים אחרים בהם יש נציגות גדולה יותר לנשים מאשר לגברים. מה מראים המעקבים שלכם בנושא? תודה,

shosh arie

New member
שיוויון בין המינים

מניסיוני בלבד, אני יכולה להצביע על נציגות זהה משני המינים. מעניין, זו שאלה ששאלתי קולגות שלו - והמצב דומה אצלם. ניסינו להעלות השערות הכיצד גברים פונים לאימון יותר מאשר לטיפול. כמובן שיש לנו השערות...השערות בלבד...

einatgross1

New member
תודה על השיתוף

השאלה שאת מעלה בהקשר לסיבות מענינת אף היא. נראה לי שהמכוונות של האימון לפיתרון בעיות וזירוז אתגרים מדבר אל שני המינים. בנוסף, הקאוצ'ינג צומח בתקופה בה לגברים יש יותר לגיטימציה לבקש עזרה ותמיכה. כלומר הקאוצ'ינג מקבל בולטות גדולה בתקופה בה יש צורך שמתעורר אצל גברים. מעבר לכך, מאחר והקאוצ'ינג מאופין בתהליכים קצרים ומועילים, הוא מתאים לאנשים שמחפשים את השורה התחתונה

הסטיסטיקה אצלי:

80% מתאמנות נשים 20% מתאמנים גברים. עוד נתון: מתאמנות מספרות בגלוי על התהליך שהן עוברות - וממליצות לחברות. מתאמנים גברים בתהליך אימוני ממושך מוכנים לשתף בקושי שלהם במציאת זוגיות את הסובבים אותם. בהצלחה בהכנת הכתבה

einatgross1

New member
כלומר שמתאמנים

גברים פחות נוטים לשתף בקושי שלהם בתחום הזוגיות? מממ... מענין. תודה עידית על הנתונים ועל איחולי ההצלחה,

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אצלי יש כרגע שיוויון

אבל זה משתנה, באופן כללי קצת יותר נשים. מענין - בשלב ההתענינות יש הרבה יותר נשים מגברים. האם נשים מהססות יותר, בודקות יותר אופציות?

einatgross1

New member
תודה על המידע

לא הרגשתי שיש הבדלים בין המינים בהקשר למידת ההחלטתיות. תודה על השיתוף במידע,

למעלה