מין בשאינו מינו

מין בשאינו מינו

יצא לי בשעתו להתוודע ל... איך להתייחס... קשה להחליט אם זה היא או הוא. בכל אופן, מדובר באיש בגיל העמידה, בעל תפקיד בכיר בחברת הייטק, ראיתי תמונה שלו מאותה תקופה: מעט מקריח, בעל כרס ומקטרת. יום אחד הוא שולח אימייל לכלל עובדי החברה ומודיע להם שהוא יוצא לחופשה שבמהלכה הוא עומד לעבור ניתוח לשינוי מין, והוא גם מבשר להם על השם החדש שיהיה לו אחר כך. הוא חוזר... היא חוזרת במתכונת אותה אני מכיר היום: אישה בגיל העמידה כאמור, מלאה, לבושה בהקפדה, שרשרת פנינים, בלי הכרס והמקטרת. הרבה שינוייים עברו מאז, היא ממשיכה את אותה עבודה שהייתה לה קודם לכן, האנשים התאימו את עצמם למצב החדש, בת הזוג התגרשה ממנה... ממנו על רקע השינוי, טוב, אני יכול להבין את זה. היום יש לילדים שלה שתי אימהות ואפילו לא אבא אחד, מדובר באישה גרושה וזו הנקודה המעניינת. נניח שהיא נכנסת מחר לפורום ג"ג, באיזה שרשור היא תמצא את עצמה? בשרשור נשים שמתלוננות על בן הזוג לשעבר שלא מפרגן, לא מעביר מזונות וכו'? מה היא תספר שם?

את כל אשר על ליבה...

העולם מוזר...(ראית את הסרט) מאז שום דבר לא חריג לי, ולא מפחיד הקושי של הגרושים בהתמודדות היומיומית קשה לעצמה בטח בסיטואציה שלה ומבינה את הקושי ואינו קל בכלל אך אשמח עבורה שתקח חלק מהבית לשתף, להשתפך, מכל מקום שתאפשר ותשתחרר מאחלת לה סובלנות, אמונה, והצלחה להתעלות על כל הקשיים שבחייה ואנחנו/אני כאן עמה לחבקה ולעודדה

יערית

New member
מה ההבדל?

אם הי/וא תצטרף היא תמצא את עצמה במקום שיעניין לה בלי שום קשר לשינוי המין. יאמר לזכותו שיהיה לו מה לומר הן בשירשור גברים והן בשירשור נשים:)

זה היפוטאתי נכון?

כיוון שעד שלא תזמינה היא/שיא..לא נדע. וחוץ מזה יש לה/לו עדיפות על כולם... מבט היקפי על כל הבעיות שנוצרות..בין גרושים..בינו לבינה..יש מצב לשמוע משני הצדדים בעת ועונה אחת. חושבת שימצא/תמצא את המקום מעניין ולנו יותר..זוית ראייה מיוחדת במינה.

ולי יש

ספר(יענו מעצב שיער)משגע ויפה עד כאב שבמשך שנה בתהליכים איטיים הפך לספרית יפהפיה. יש לציין שתמיד היתה ביננו שיחת בנות!על הכל! אשה הוא תמיד היה עמוק עמוק בפנוכו(ה)

t o t a l

New member
בעיני זה מקסים

אנשים שיש בהם את העוז ללכת עם עצמם עד הסוף. עזוב אותך משרשורי העשו לי לקחו לי שתו לי. באמת שלא זה מה שמעניין.

N D R

New member
פרדוקס הקסם והעניין...

מה יהיה אם היא תפתח הודעה בסגנון: "עשו לי ניתוח לשינוי המין" "לקחו לי את הבולבול" "שתו לי ימבה כסף" "עם ozzz64 מוכנה ללכת עם עצמי עד הסוף"

N D R

New member
זו הפעם הראשונה שנחשפת למסקנה

הזו או שמדובר בתהליך?

N D R

New member
זו בוודאי לא הפעם הראשונה שלא

עונה לשאלה שלי אלא מחזירה בשאלה

מצוטטת

New member
נמאס לי כבר עם זה...../images/Emo46.gif

תפנימי כבר..
האורך/גודל הוא חד מיימדי כאן בספור מה שיקבע הוא בכמה ממדים הוא מסוגל....... להמשיך
לא בא לי , שוב מוצאת עצמי
הלכתי......

N D R

New member
../images/Emo13.gif הגיע הזמן שתחפשי לך מימד חדש

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו שזה יעזור...

N D R

New member
סוף סוף...

עכשיו דבר תוכחה.... המושג "מה שוראים מכאן לא רואים משם... וגם להיפך" תפתחי את התמונה המצורפת
בחלון נפרד ע"י הקלקה עליה. הביטי בתמונה טוב טוב מקרוב. משמאל פרצוף כועס ומימין רגוע. עכשיו קומי מהכסא וצעדי הכי רחוק ממסך המחשב והביטי שוב. ככה זה גם עם אנשים מסביבנו...

למעלה