מין בקשר

Fighter9

New member
מין בקשר

היי. אני רוצה לשתף אתכם בסיטואציה במערכת היחסים שלי. סיטואציה שמטרידה אותי והיתי רוצה שתביעו דעתכם עליה ותייעצו לי. יש לי חבר כבר 5 חודשים, הבעיה היא שבתחילת הקשר שתינו נהננו מיחסי מין של לפחות 3 פעמים ביום וזה היה כיף מכיוון שזו היתה תקופה של תחילת קיום יחסי המין שלנו. אבל בחודש חודשיים האחרונים זה ירד לפעם פעמיים בשבוע מכיוון שהחבר אומר שהוא לא מספיק חרמן כדי לקיים מידי יום יחסי מין. אני לא היתי רוצה לחזור לקיים יחסי מין 3 פעמים ביום אבל היתי רוצה לפחות לקיים יחסי מין 3-4 פעמים בשבוע. יש את הימים שלא ממש בא לשכב אבל למשל השבוע, נורא רציתי לקיים יחסי מין כמה ימים ברצף והחבר לא ממש שיתף פעולה ברעיון והעדיף שלא. שאלתי אם זה קשור לזה שלא נמשך אלי יותר או שלא אוהב אותי יותר אבל הוא אמר שהוא נמשך אלי ואוהב אותי מאוד רק שלא מספיק חרמן. זה מה שאמור לפרק מערכת יחסים או שזה פשוט שבוע לא טוב ביחסי המין? תודה מראש, Fighter

יותר מידי שוקולד

מה שקורה ביניכם ניתן להבין בשני היבטים: 1.כמו שילד אוכל יותר מידי שוקולד, בסוף נמאס לו והוא רוצה להחליף ממתק. 2. נראה ששניכם הגעתם למסקנה שהקשר הפיזי לבד אינו מספק עוד ואתם צריכים לחפש תוספת לקשר זה. כך או כך ומאיזה צד שזה לא יבוא הגיע הזמן לחפש אופי אחר לקשר ביניכם. (זו דעתי האישית )

Fighter9

New member
לא הבנת נכון

הקשר שלנו נהדר, באמת. הוא ממש לא מתבסס על פיזי וזהו. פשוט שרמת החרמנות שלי גדולה משלו וסקס פעם בשבוע לא מספק אותי. יש לנו קשר אישי חזק ורומנטי. היינו ידידים הכי טובים במשך 10 חודשים לפני שנכנסנו לקשר ככה שאנחנו מאוד הדוקים אחד לשני. עברנו משבר עד לפני שבוע של פסק זמן שזעזע את שתינו מאוד חזק ואנחנו חוזרים לאט לאט למסלול, יש לי הרגשה שזה קשור ורק שממש נוכל לחזור למסלול דבריפ ישובו להיות יותר פעילים. מה אתם חושבים? יחסו בבקשה חשיבות גם לשאלתי הקודמת: האם צריך לפרק קשר רציני רק מפני שהשני צורך יותר סקס מהאחר?

seeyou

New member
למרות שתגובתי הקודמת "נעלמה"...

..."צריך לפרק קשר "רציני" רק מפני שהשני צורך יותר סקס ".... לא מאמין שישנם גברים שמסוגלים לקיים 4 פעמים בשבוע סקס(לא סתם חדירות") במשך הרבה זמן(קשר רציני) ! ישנה תופעה שהגוף מתרגל למנות גולות יותר עם הזמן....בכול תחום יוסי

הבהרה נוספת

יתכן ולא הבנתי אותך ואת כוונתך אך את עצמך התייחסת רק לקשר הפיזי ולא החברי. אם הקשר החברי ביניכם הוא יפה לא צריכה להיות בעיה כאשר יש שינוי בצורך הפיזי ביניכם. צריך לשים הכל בפרופורציה הנכונה ואז העינינים מסתדרים. לא צריך להבהל משינויים בצרכים זה רק מראה שאנחנו בני אדם המשתנים מידי פעם.

adam33

New member
מהר מהר מהר

אחד הדברים שמלמדים ביחסי מין זה לעשות הכל בטאקט לפעמים לעשות את זה מהר ובלהט התשוקה ולפעמים באיטיות תוך התאמת הקצב של הבין זוג אלייך לא מדובר בתדירות של יחסי מין אלא בצורך אם הוא רואה לנכון באותו שבוע להמעיט בגלל סיבה זו או אחרת הניחי לו.. כל עוד זה לא עכבי תני לו את הזמן תתארי לך שזה היה הפוך ולך לא היה נוח והוא היה חודר ואת הית רק שוכבת..הרי זה היה אבסורד ועוד יותר כשמדובר בו שהא אינו יכול להעמיד פנים כי או שיש או שאין אל תפרקי מהר מערכת יחסים אוהבת וההפך תתעלי על עצמך ותראי לעצמך שאת אוהבת אותו בגלל מי שהוא ולא בגלל הגוף שלו כל עוד זה רק משהו חולף... בהצלחה

למעלה