מין אנאלי

חרפש

New member
מין אנאלי

שלום בנות. אני גבר בן 60 גרוש ויש לי חברה כבר כמה שנים. חיים מצוין. אלא שחיי המין החלו להיות שגרתיים. ואני רוצה קצת לחדש ולרענן. הצעתי לגברת מין אנאלי אבל היא נרתעה בטענה שזה כואב ולא נעים. מה אתן אומרות? נסיתן את זה? מה החוויה? אני מתאר לעצמי שבן הזוג נהנה אך מה איתכן? כמובן שאני מתכוון להשתמש באמצעי סיכה מתאימים ואמצעי מניעה כדי לא לקבל זהומים. אז מה אתן אומרות?

yarrin

New member
אולי תבקש

מחברה שלך שתחדיר לך ויברטור מאחור ואז תוכל לדעת מה החוויה
ועכשיו ברצינות: אם החברה שלך לא בענין והיא טוענת שזה לא נעים וכואב לא כדאי להתעקש על זה. אני ניסיתי עם בעלי , זה נחמד בקטע של לנסות אבל מה לעשות זה לא כוס התה שלי ויש דברים הרבה יותר מגרים..(לטעמי). אם אתה בכל זאת רוצה לחוות והחברה כמובן לא מתנגדת, חשובה ההדרגתיות. קודם כל חומר סיכה טוב, בהתחלה אצבע אח"כ עוד אחת ואז כשהיא מוכנה חדירה.

חרפש

New member
ברור שרק בהסכמה

לא עולה בדעתי לעשות משהו בלי הסכמתה.וגם אז ברור שבהדרגתיות ובנקיטת כל האמצעים. אנחנו מנסים לגוון. להמציא פנטזיות ולממש אותן. כמו למשל בגינה שלי בלילה על הנדנדה. או במטבח שלה.ובאמבטיה משותפת עם שמנים ריחניים. אבל רציתי לדעת מה התחושה שלכן בעת קיום יחסי מין אנאליים.אתן נהנות מזה? זה יכול להביא לכן ריגושים?

lower sky

New member
האמ...

כשמגיעים לקטע של אחרי ההתחלה, כשהגבר חודר כבר, ומתרגלים לזה, זה יכול להיות נעים. לא כמו חדירה רגילה, אבל גם בזה יש משהו. אבל בהתחלה זה מאוד כואב ואם לא עושים את זה נכון, אפשר לפצוע או לגרום לכאבים לאורך זמן. אני חושבת שזה גם פסיכולוגי. אם זה משהו שלא בא מהאישה, אם היא חושבת שזה הולך לכאוב - יכאב לה, לא משנה כמה איטי ועדין זה יהיה. בסופו של דבר, הכל מתחיל בראש.

שגיתא

New member
חרפש יקר ההצעה של ירין../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

לא כל כך גרועה
, עד שלא תתנסה בחוויה לא תצליח להפנים
ולהבין את הכאב או הרתיעה המנטלית מוסרית שקשורה באיזור אני בעצמי עד שלא ענגתי את המדהים שלי באצבע בצורה אנאלית (וגם בצורות נוספות
) לא הבנתי מה לעזלאזל אתם רוצים מפי הטבעת זה ממש לא מקום טבעי לחדור אליו
, החוויה של מי שחודר שונה ומהנה הרבה יותר מזו של הנחדר
, אבל אני מתוך נסיון אישי משתדלת להמנע מתכשירים נלוווים מעבר לנוזלי הסיכה הטבעיים של הגוף בד"כ קונדום שחובה להלביש באקט אנאלי
לאחר שתתנסה בחוויה, אם זוגתך תסכים לשקול גירוי ידני שלה תתחיל בקטן ועדין ככה אולי תצליח להגיע למה שאתה רוצה, אבל קח בחשבון שהרבה מאד נשים גם באמת כואב להן וגם החינוך בעבר היה הרבה יותר שלילי
היא הגיבה כאילו הייתי יצאנית וזולה ככה זה דור אחר אין מה לעשות ולכן
לא כדאי בשביל דבר שולי יחסית בחיים להעיב ככה על זוגתך
אני יכולה להגיד שאני די נהנית ממין אנאלי אבל להגיד לך שזו הבחירה הראשונה שלי
ממש רחוק מזה, כמעט כל נקודה בגופי מענגת יותר (ואני מאד נהנית מנשנושי גוף הדדיים) מהאקט הזה כי למרות שהמדהים שלי
עדין והכל זה דורש ממני ריכוז, תנסה למצוא איזור או תנוחה שונים שיתאימו גם לזוגתך בהצלחה שגיתא

חרפש

New member
שגיתא - תודה רבה

אכן, זה מה שחפשתי. תשובה כנה, ברורה ללא התחכמויות. תודה לך.העניין הוא שידעתי שיש כאלה , משני המינים , שעושים מין אנאלי. וחשבתי לשאול אתכן ולהתיעץ בכן. אני מבין שפה ושם נסיתן אבל זה לא גליק גדול. כמו כל שאר הדברים במין אם יש רתיעה עמוקה וממש חשש וחוסר רצון מהתנסות "שונה" כדאי לוותר. כך ננהג גם הפעם. תודה רבה לכל המתיחסות. מאחל לכן חיים מלאי סיפוק והנאה.

למעלה