מין אנאלי

liran9111

New member
מין אנאלי

שלוםם,

רציתי להתייעץ עם הפסיביים שבנינו.
אני ורסטילי, אוהב גם וגם.
יש לי בעיה.
כשאני הפסיבי באקט אני חייב לאונן תוך כדי בשביל שזה יהיה לי כיף, ואז אני ממש נהנה מהחדירה ולא כואב לי.
העניין שאז לוקח לי לגמור 3 דקות.
כשיש חדירה, בלי שאני מאונן תוך כדי, החדירה היא לפעמיים כואבת ולא נעימה.

אני תמיד מקנא באנשים שמסוגלים לקבל שעותת, בלי בכלל לגעת באיבר, וממש נהנים מזה, ואני לא מסוגל, אני חייב לאונן תוך כדי.

הקטע, כשאני במקלחת עושה חוקן וכד', אז אני ממש נהנה מלהחדיר אצבעות, ואני מסוגל במשך עשרות דקות פשוט להחדיר אצבעות בלי בכלל להגיע לזקפה.

למה פה זה שונה?

ItsikH

Member
יש לי ההרבה מחשבות על זה אבל נתחיל באחת הכי פשוטה
משהו ששנים רבות תרגלתי - ללא תלות בצד בו בחרתי, להחזיק כמה שיותר בלי לגמור, להתקרב לסף אבל לא לעבור אותו.

jwin

New member
מורכב.

מה שקרוי נקודת ה G , שהוא אינו אחר מאשר צומת קטן ומרוכז של מעברים עצביים, מעין תחנת רכבת מרכזית, אצל הגבר, ממוקם באיזור של בלוטת הערמונית. וכמו אצל נשים - מספר סנטימטרים ימינה או שמאלה, קצת עמוק יותר או פחות עמוק. האיזור הוא זה. לכן עיסוי וגירוי באיזור זה, עם כל דבר שהוא, גורם להנאה רבה. אלא מה? מרכז עצבים נוסף נמצא אצל הגבר בפין ובאישה בפות. לכן אתה נהנה מהאוננות ואתה צריך אותה בנוסף לגירוי שאתה מרגיש אותו על הערמונית שלך. ולשאלה השניה - יש מי שהמרכז הוא הG ולכן כמעט לא זקוק ליותר מזה, יש מי שצריך ״עזרה״ מאיבר המין שלו.
לענין מתווספים אספקטים נוספים: כמה הפרטנר שלך ״ארוך״? כמה הוא מגיע לערמונית שלך? כמה הוא בקצבים שלך - משמע, נהנה יותר מגירוי עדין? מגירוי יותר אגרסיבי? כמה הוא רחב - כמה הוא מרחיב את פי הטבעת - פי הטבעת מאוד מעוצבב מינית וכל פתיחה שלו ( בעדינות!), עד גבול מסויים, היא בסיס להנאה! מעבר למה שאפשר, זה מתחיל לכאוב (זו הגנה פשוטה. זה מסר, עד כאן). גם למבנה כיפת הפין יש משמעות: כיפות רחבות יותר מענגות יותר (אם תרצה אסביר בהזדמנות).
ואחרון (...ראשון!!) חביב - הראש! מין היא אינטראקציה טובה של גוף וראש. פנטזיות. מחשבות. הרגשות...מאוד מאוד מורכב. אדם יכול לגמור עם מישהו שחודר אליו רק בגלל שהוא חודר אליו. עם אחר הוא צריך לעזור לעצמו ולאונן. עם שלישי זה כואב למרות שהשלישי יותר קטן מהשניים הקודמים... מאוד אישי. מאוד מורכב.
האטמוספרה? המיקום? זה מין עם גבר בלתי מוכר? הריחות, האור...
מאחל הנאות רבות.
יהודה.

למעלה