מין אנאלי

CHOOKA8

New member
מין אנאלי

היי,

יש לי חבר חודש וחצי ובפעם אחרונה הוא הכניס אצבע מאחור בלי הקדמה... הופתעתי כי זאת פעם ראשונה שאני נותנת למישהו לגעת בי מאחור.
כל הזמן פחדתי שיהיה לי קקי בפנים ושהרקטום לא נקי.
איך אני יודעת אם יש שאריות של קקי או שנקי בפנים?
ואיך אפשר לנקות את זה?
ואיך אני אומרת לו בעדינות שלא תמיד הוא יכול להכניס אצבע כי אם זה לא נקי בפנים אז אני נגעלת...

תודה

In Limbo

New member
עד שסימור יגיע...

ויסביר לך איך לצחצח את הרקטום כך שיהיה אפשר לאכול ממנו -
לגבי איך להגיד לו בעדינות, את לא תמיד חייבת להגיד במפורש אם זה מביך אותך, את יכולה להזיז לו את היד ואם הוא לא מבין את הרמז תוכלי להגיד משהו כמו 'לא מתאים כרגע'. אם גם את זה הוא לא יבין, לא נותר אלא להגיד כמו בן אדם בוגר 'אני חושבת שלא נקי מספיק כרגע'.
אני חושבת שגם כדאי לציין ששניכם אנשים בוגרים ואם אתם שוכבים, אז אתם גם יכולים לדבר על הסקס שלכם בלי להתבייש

נתחיל מזה

שאף אחד לא מת מקצת קקי על האצבע. הכל יורד במים וסבון.
גבר שמכניס לך אצבע לתחת הוא אחד שלא נגעל וההתעסקות שם מדליקה אותו. הוא גם יודע שלהרבה אנשים (גברים/נשים) זה מעצים את הריגוש בזמן סקס.
&nbsp
לגבי ניקיון:
את יכולה להכניס אצבע עם מעט סבון כשאת מתקלחת ולסבן שם היטב.
את גם יכולה לעשות שטיפה רצינית יותר עם הצינור של המקלחת לאחר שהברגת את ה"טוש" החוצה. זה ממש מנקה הכל.
&nbsp
ולגבי להגיד לא- פשוט להגיד "לא בא לי היום" זה הכל.

dare devil ית

New member
יש כל מיני גברים שמביאים לי את הסעיף

סוג אחד זה גברים שרוצים לזין בתחת אבל מפחדים שזה לא יהיה נקי.
מה איכפת לך? שיהיה מלוכלך , באמת שלא צריך להתריד אותך. הדבר היחיד שחשוב זה אם את נהנת.
אם כן - שימי זין
אם לא - אל תעשי את זה

seymore butts

New member
מי שמכניס אצבעות לתחת

לא מצפה למצוא שם יהלומים ולא שהן תצאנה משם נודפות ריח שושנים.
כמובן שאת יכולה לנקות את התחלת ה"צינור" במקלחת על ידי החדרת אצבע ופעירת פי הטבעת אל מול זרם מים, אבל רק חוקן נוזלים יבטיח את זה שדברים שיכניסו לשם ייצאו ללא "עיטורים".
אבל באמת שאין מה להתרגש מזה. כאמור מי שאוהב להתעסק לבת הזוג שלו בתחת לא יתרגש מקצת קקי שייצא משם. אם תחשבי פחות על מגוון הפדיחות שעלולות לקרות - וככל שהאינטימיות ביניכם תעמיק, המונח "פדיחה" בהקשר הזה צפוי לצאת מהלקסיקון - ותתרכזי בהנאה שלך את עשויה לגלות מחוזות עונג צפויים שטרם ביקרת בם.

למרות כל האמור לעיל זה לגיטימי לחלוטין שלא תמיד תרצי החדרת אצבעות לתחת. את לא חייבת להיכנס לפרטים, הסיבה הנפוצה ביותר שיצא לי לשמוע היא "תחושת מלאות". מצד שני אם בא לך עיסוי רקטאלי מפנק והדבר היחיד שימנע את זה הוא החשש שהאצבע שלו תתלכלך - קצת חבל.

קטניפ

New member
תגידי לו לא תוך כדי האקט

שנעים לך אבל את מעדיפה שיגיד מראש

gulinew

New member
אנאלי

ראשית מחלקת טובה אחרי יציאה טובה לרוב תחסוך את מירב הבעיות,
לפני שהאדון מחדיר את האצבע שיפנק
אותך בליקוק קודם סביב פי הטבעת מענג עד מאוד.

gulinew

New member
אכן כן

אז כן חוויתי מספר פעמים בשילוב מין אוראלי והיה מטריף, מחפש את האמיצה שמוכנה לעשות זאת שוב

חופ שיה

New member
למה בעדינות ? את חושבת שזה יעליב אותו ?

אומרים לו בפשטות ובלי יותר מידי התנצלויות שלא מתאים לך הפעם. זה הגוף שלך ואת קובעת.

אין בטחונות שכלום לא יצא משם קצת מצופה או מריח. מי שדוחף אצבע למקום הזה צריך להיות מוכן להכל. סביר שיש ברז מים/מגבון לידכם והוא תמיד יכול ללכת לשטוף/לנקות במקרה של "תקלות". :)
לניסיוני זה לא קורה הרבה שיוצא לא נקי עד כדי גועל. כשזין נכנס לחור הזה - זה כבר סיפור אחר ועדיין לא היו לי הרבה תקלות וזה בלי חוקן אף פעם.:)

אם את מרגישה צורך להתרוקן בשירותים תוך כדי סקס, אל תתני לו לדחוף לך לשם אצבעות, כי במצב שאת יודעת שאם תשבי בשירותים יצא לך ממספר 2, סביר שאם הוא יכניס אצבע במצב כזה, זה לא יצא נקי.:)

עם הזמן והניסיון האנאלי כזה או אחר לומדים מתי זה זמן טוב לחדירה אנאלית ומתי לא מבחינת קקי "בקנה" או מבחינת רגישות יתר של פי הטבעת או אי גמישות זמנית של פי הטבעת.
לפעמים רק אחרי ניסיון החדרה מבינים אם זה זמן טוב או לא לגירוי אנאלי. בקיצור צריך להיות קשובים לנקב הזה.:)

תאונני במקביל לחדירת האצבע, על הדגדגן, רק אז תוכלי להבין כמה נפלאה יכולה להיות ההנאה מהמקום הארוגני הזה.

לא יכלו לחשוב על מקום פחות בעייתי, לא מבינה למה נתנו לנו עיצובבים במקום כל כך בעייתי כמו זה, זה כאילו להעניש את האדם.

seymore butts

New member
לדעתי ה"עיצובבים" במקום הזה הם ההוכחה

שיש אלוהים. אני רואה את זה כסוג של "משימה" שקיבלנו ממנו - לחקור את המיניות שלנו ולהתמודד עם המבוכות הכי גדולות תוך כדי, שתי דרכים שבסיומן המוצלח מגיעים לדרגת האינטימיות הכי גבוהה.

למעלה