מין אנאלי ואוראלי-

Reign Of Chaos

New member
מין אנאלי ואוראלי-

1) בעיקר לבנות- כמה מכן התנסתן במין אנאלי? האם זה מהנה או שאתן עושות את זה כמחווה לבן הזוג שרוצה להרחיב אופקים? 2) אוראלי- בדרך כלל מקובל שבולעים או יורקים? תודה רבה לכל המנוסים למיניהם..

1. מחווה?! למה מה קרה?

כשאני אעשה את זה,זה יהיה רק בשביל ההנאה שלי. 2. לא מעניין אותי מה מקובל.אני לא אוהבת לטעום זרעים. נראה לי מיותר גם ככה.

../images/Emo45.gif לגבי 1!

לגבי 2 - דיברנו על זה כבר, לא?

shnupit

New member
תלוי...

מין אנאלי יכול להיות ממש ממש כיף עם עושים את זה עם הבן אדם הנכון... מומלץ מאוד שהאישה תעשה ביד תוך כדי... מין אורלי- אנשים שאני אוהבת גומרים לי בפה... אבל אז אני יורקת... מגעיל לבלוע!!! משאיר טעם לוואי שנים אח"כ...

november76

New member
אז ככה

אם הבן זוג רוצה להרחיב אופקים, שילך לאוניברסיטה, לא על חשבוני. מאוד אוהבת אנאלי ועושה את זה רק כשבא לי. לא כשבא לו. לגבי מס' 2, אין לי מושג מה מקובל <איפה בדיוק?> אבל אין לי בעיה לבלוע.

Reign Of Chaos

New member
אנאלי- הרחבה

אשה ממש יכולה להנות ממין אנאלי? ההגיון שלי אומר שסקס רגיל אמור להיות יותר מהנה כי הוא מלווה באורגזמה, וההגיון שלי בעצם לא מוצא מה ההנאה באנאלי. אפשר ממש לגמור באנאלי?

ממש ממש.

כן, היתה לי חברה שהיתה גומרת מאנאלי נטו, אבל זה נדיר למדי. בד"כ זה מלווה בגירוי הדגדגן או בדומה. וכן, גם לגברים וגם לנשים יש הרבה מאד קצות עצבים מתחתית הבטן ועד לסוף החריץ של התחת בצד שני, ובמיוחד מסביב לשרירים הטבעתיים. ואכן, גם גברים וגם נשים יכולים להנות מאד מגירוי אנאלי וחדירה אנאלית.זה אחד האיברים שרגישים באותה המידה ללא הבדל מין ובוודאי העדפה מינית. ישנם לא מעט גברים גם כן, סטרייטים לחלוטין, שנהנים מאד ממשחקי עם דילדואים או אצבעות השותפה לסקס. בקש פעם מהחברה שלך לקחת כמות הגונה של חומר סיכה על בסיס מים (אין דבר כזה יותר מדי) ולמשש לך את פי הטבעת בזמן שאתה כורע על ארבע או על הגב כשהיא יורדת לך. אם מרגיש נעים אז תן לה גם להכניס אצבע אחת ואולי בהמשך שתיים. אם תשתחרר יכול להיות לך מאוד מעניין, רק אל תפתח פחדים על שינוי העדפות מין, דחיל רבאק. כיף גופני פשוט ולענין. אם הצלחת להנות, תבין שעם עדינות ומגע נכון גם היא יכולה מאד להנות. מעבר לזה, כך היא יכולה להגיע לך לערמונית ולהקפיץ לך גם את עוצמת האורגזמה, אבל זה כבר סיפור אחר.

november76

New member
תשמע

אני לא מאלה שגומרות מחדירה <זונות
>. חייבת גירוי חיצוני על מנת שאגיע לאורגזמה. ההנאה באנאלי היא שונה לגמרי, היא מהולה בכאב עדין ולפעמים הגמירה הזו דווקא חזקה הרבה יותר מואגינלית.

prodigy45

New member
../images/Emo9.gif

1.לא התנסתי עדיין באנאלי, זה יקרה בהמשך,אבל מה שבטוח לא כמחווה לאף אחד, ואך ורק לכיף שלי ושלו, אני בטוחה שזה מוסיף המון. 2. מקובל זה מה שאתה מרגיש ולא אף אחד אחר, ולמה לירוק? זהטעם ממש לא נורא...

עונה.

*לא התנסתי עדיין במין אנאלי, כשאעשה את זה בכל אופן זה יהיה הדדי כמו כל דבר שאמור להיות בסקס מבחינתי, זה יהיה לא בשבילי ולא בשבילו, זה בשביל שנינו. הוא רוצה, כשאני ארצה גם, זה יקרה. סקס זה משהו שעושים בשביל 2 הצדדים. אם לא אהנה מזה, זה לא יחזור על עצמו רק כי "הוא רוצה". * אין דבר כזסה מקובל בסקס, סקס זה דבר דינאמי שמשתנה לפי הרצון של בני הזוג...מי שמעוניינת תבלע גם בלי שהחבר שלה יצמיד לה אקדח לרקה. מה שמקובל זה- לעשות מה שטוב לך.

יש לי תשובות..

לגבי השאלה הראשונה, זה התחיל כמחוה לאיזה חבר שנכנס בלי לחשוב ונתתי צרחה ולא רציתי לשמוע על זה יותר, עד שהכרתי את בעלי הנעים והמתחשב, איתו אני מוכנה הכל. גם איתו זה התחיל כמחווה, אבל בפעם השניה גמרתי בענק. הגמירה היא איפשהו מהצד השני של הנרתיק, גמירה מעולה. וזה נהיה אחד מסוגי הסקס החביבים עלי, כיף אדיר. בקשר ל"מקובל", אני לא יודעת מה מקובל אצל הרוב.. אבל אף פעם לא היתה לי בעיה שיגמרו לי בפה, ואני ילדה טובה בולעת הכל. כמעט שלא מרגישה טעמים, כי אני ישר בולעת. ממקמת את קצה האיבר כמה שיותר לכיוון הגרון ובולעת כמו שתיה. וכמובן "מרוויחה" את כל הויטמינים.

למעלה