מין אורלי

המלא

New member
מין אורלי

שלום
(אני בן/גבר/זכר) רציתי לדעת משהו על 'הצד השני' : החלק האהוב עלי במין (מלבד הנשיקות) , הוא המין האורלי שאני מבצע באישה שלי . הרבה יותר כיף אפילו מהחדירה עצמה . אני לא בטוח שככה זה אצל רוב הגברים . מילא .. רציתי לקבל השערה לגבי אותו הדבר אצל נשים . האם נשים (מיעוט או רוב) מ-מ-ש אוהבות לבצע מין אורלי בגבר ? האם זה מרכיב חשוב אצל נשים ? אני שואל , כי אני תחת הרושם שאיבר מין נשי מושך גברים למין אורלי הרבה יותר מאשר איבר מין גברי מושך נשים למין אורלי . אני מאד מודה על כל תגובה לעניין תודה

המלא

New member
שכחתי לציין

אני אישית , לא ממש מתלהב ממין אורלי שהאישה מבצעת בי . גם לא סובל

אסית10

New member
היא לא עושה את המין האורלי טוב.

תלמד אותה איך עושים את זה, ותהנה מאוד.

כן.

אני מתה על מין אוראלי וגם על אנאלי. זה תענוג גדול. לעשות את זה לפרטנר אני פחות אוהבת אבל הוא אוהב את זה, אז אני עושה. זה לא מגעיל אותי. אבל כשהוא יורד לי ומלקק... אחח... משכר חושים...

maya 23

New member
תשובה

קודם כל הכל תלוי בדבר, אם הגבר והאישה לצורך העניין הם זוג אז זה בכלל לא משנה, הם רוצים לענג אחד את השני ואין שום דבר מרתיע, ההפך, זה מספק אותך באופו אישי לענג את הפרטנרית, שנית, אני לפחות לא נגעלת מזה, הייתה לי חרדה כשהייתי טירונית" אבל ברגע שהתמקצעתי אני חושבת שהתחלתי לגמרי להנות מהכוח שיש... האם זה מרכיב חשוב אצל נשים? לא בהרכח, אפשר בלי, זה בדרך כלל משהו שהגבר ימשוך אליו אם הבחורה לא תעשה זאת קודם... בוא נגיד, כדי לאשש חששותייך, שאם אתה לא בעניין, אף אחד לא תעשה מזה ביג דיל, זה לא משהו חריג

משתנה מאדם לאדם

האיש שלי אוהב לענג אותי אורלית, לשמחתי הגדולה. לפניו היו לי גם בני זוג שעצם הרעיון הגעיל אותם זוועה... אני אישית ממש לא אוהבת לבצע מין אורלי בגבר, וזה מתחשק לי ממש לעתים רחוקות או שזה מין "נו שיהיה" שאני עושה עבורו (הוא מת על זה). אבל אני מכירה נשים שמאוד מאוד אוהבת לענג גבר אורלית. בקיצור, בניאדם הם יצורים מגוונים, וזה ממש לא קשור לגבר/אישה.

אסית10

New member
בילבולונט תעשי לו מין אורלי כשהוא

מלטף לך את הדגדגן. תהני יותר.

ארטימיס

New member
אני אישית אוהבת :)

למרות שבזמן האחרון לרוב זה תלוי במצב הרוח שלי.. (שהוא לא הכי כרגע) אבל בגדול אין לי בעיה עם זה.. אפילו להמשיך עם זה עד הסוף

מעניין...

בשאלתך אתה אומר על עצמך שאתה אוהב לעשות מין אוראלי, אבל שאתה לא בטוח לגבי שאר הגברים. אז איזו תשובה בדיוק אתה מצפה לקבל לגבי "כלל הנשים"?
כמובן שכל אישה אחרת בהקשר לזה, כמו שכל גבר אחר
יש כאלה שמאד מאד אוהבות ויש כאלה שממש סולדות. אני מניחה שאצל נשים זה גם קשור להמון תנאים סביבתיים כמו אהבה, קירבה, הגיינה ועוד

המלא

New member
ובכן

שבת שלום
כתבתי שאני לא בטוח לגבי שאר הגברים , משום שדיברתי בשם עצמי בלבד . הכיוון שממנו אני בא (דעה קדומה , אולי) היא , שישנה 'האדרה' רבה של איבר המין הנשי לעומת איבר המין הגברי . 'היחצנות' של איבר המין הנשי , מוצלחת לאין שיעור לעומת האיבר הגברי . כמובן שישנם גורמים נוספים המשפיעים .. בשורה התחתונה : המיסתורין של איבר המין הנשי , הוא בכיוון 'חיובי' (?) , הדוחף את הגבר לגלות אותו לא רק ע"י חדירה , אלא גם ע"י מבט מתבונן , נגיעה ו'טעימה' . ולעומת זאת , האיבר הגברי הוא משהו (שנראה לי) שיותר חוששים ממנו , מרתיע , מוזר , ואלי אף מגעיל ודוחה . *אני מצטער על כל ה'מרכאות' וה0סוגריים) . רציתי להיות בטוח שיובן שאת דעתי שלי זו קשה לבטא במילים מדויקות*
רבה

מעניין שאתה חושב ככה

אני חושבת הפוך. נראה לי שתמיד חינכו (לפחות אותנו כבנות/ילדות) שאיבר המין הנשי הוא מקום לא נקי, מסריח, שיש להסתיר אותו, לשנות אותו. מלמדים אותנו לשים טמפונים שלא ידעו שאנחנו במחזור, ושלא בימי הוסת - תחתוניות "ריחניות" או "סופגות ריח". הרי אפ אין בעיה רפואית - מה כ"כ מסריח שם? מלמדים אותנו גם שראוי וכדאי לקצץ ולגלח ולספר את שערות הערווה, כי כנראה שאיבר נשי בוגר הוא כעור ויש להשוות לו מראה ילדותי. לא שמתי לב שיש חינוך דומה לבנים ולגברים על האיבר שלהם. אני מכירה נשים שממש לא מסוגלות שירדו להן, המבוכה גדולה מיגדי, הן מפחדות להגעיל את בנהזוג (גם לי היו חששות כאלו בעבר). עד כמה זה נפוץ אצל גברים? אין לי מושג.

ellulli

New member
../images/Emo45.gif על כל מילה.

אני חושבת שמחנכים אותנו לשנוא את הכוס שלנו, או לפחות לראות בו משהו שצריך להחביא. מה שקל מאוד לעשות - כי הוא בעצם איבר פנימי, בניגוד לזין, שגם אם תנסו לא תוכלו להחביא אותו.

זה בדיוק העניין!

כפי שאתה יכול לדבר בשמך, כך גם כל אישה יכולה לדבר בשמה בלבד. כל אחת והעדפותיה...

aviva111

New member
מוחה בשם הגברים

"אני מניחה שאצל נשים זה גם קשור להמון תנאים סביבתיים כמו אהבה, קירבה, הגיינה ועוד" ואני מניחה שיש גברים שתנאי הגיינה חשובים להם לא פחות מנשים ולפעמים אף יותר. בסקר קטן(ולא מחייב כמובן) שערכתי לפני כמה שנים התקבל הרושם שדווקא אצל גברים נושא הריח מטריד יותר מאשר אצל נשים. ולשאלתך,במידה ואתה מעוניין לשמוע מנשים שונות מה דעתן זה בהחלט המקום,לגבי מה הרוב מעדיף זו בהחלט תשובה שרק סקר מקיף יכול לענות עליה. במקרה שלי אני מעדיפה יותר לקבל מין אוראלי מאשר לתת והגבר שלי מעדיף לתת מין אוראלי מאשר לקבל ....יצא מושלם

למעלה