מין אוראלי......

the Hunter girl

New member
מין אוראלי......

יש לי עכשיו חבר חדש שהוא מדהים מכל הבחינות האפשריות( גם כבן זוג, גם כבן אדם, גם כחבר ובכלל פשוט מדהים) ובלילה שבין יום שישי לשבת אני ירדתי לו.... לאחר כמה זמן הוא העלה אותי והתחיל לנשק אותי ומאז אני לא ירדתי לו יותר( הכוונה באותו הלילה)....אבל הבעיה שמטרידה אותי היא: הוא לא גמר, הוא מצידו העלה אותי כדי לנשק אותי ולעשות לי הפסקה קטנה ואני מצידי פירשתי את זה כאילו הוא הולך לגמור ולכן הוא העלה אותי למעלה( כאילו כדי לא לכמור לי בפה). אני די התעצבתי מזה שהוא לא גמר ושאלתי אותו האם הוא גם התבאס מזה,הוא אמנם אמר לי שלא ושהיה לא מאוד כיף, האמת שגם לפי שפת הגוף שלו ניתן היה להבין שהוא די נהנה אבל אני בכל זאת חושבת שהוא די התבאס מזה שאני לא משכתי אותו עד הגמירה...... אז אני רוצה לשאול אתכם, במיוחד את הגברים שבכם, עד כמה זה מבאס כאשר הגבר לא מספיק לגמור באוראלי???? רק יש לציין שהוא חזר די הרבה פעמים על זה שהוא נהנה מאוד ושהיה לו כיף למרות שהוא לא גמר. הוא גם אמר שזה לא חשוב שהוא לא גמר, מה שחשוב זה שהוא נהנה.... אבל אני מצידי בכל זאת רוצה לדעת עד כמה זה נורא ולא כיף לגבר אם הוא לא גומר באוראלי...... תודה רבה מראש! כל תגובה תתקבל בברכה!!!

Red 5

New member
היי ציידת אז ככה...

בעוד שהגירוי ממין אוראלי הוא מאוד גדול אני מוצא שהמון גברים דווקא מתקשים לגמור מימנו, לחלק כי זה יותר מידי גירוי ולחלק כי זה לא ממש אינטנסיבי כמו חדירה או אוננות (כשאני אומר אינטנסיבי אני מתכוון לחיכוך, למהירות החדירה וכדומה...) או שאולי הרעיון של לגמור לך בפה מגעיל אותו קצת וזה מוריד לו מהחשק. תמיד יכולה להיות גם האופציה שהוא לא היה מרוכז כל כך אבל כל זה לא משנה, הכי חשוב זה שהוא יהנה מהתהליך עצמו הגמירה זה ממש לא הכל! אז תהנו תעשו חיים כווצי שפתיים ולעבודה ואם זה יבוא אז בכיף ואם לא אז לא... מקווה שעזרתי

the Hunter girl

New member
תודה רבה לך red 5

אתה עזרת ממש, תודה! אתה פשוט הסרת את חששותי כי אם אתה אומר שעצם התהליך הכי חשוב ולאו דווקא הגמירה ( זה גם מה שהחבר שלי אמר לי) אז עכשיו אני הרבה יותר רגועה... עוד פעם תודה לך!

שגיתא

New member
היי ציידת ../images/Emo204.gif ישנם גברים ../images/Emo54.gif

מנסיוני שאינו רב בגברים, אבל לבצע מין אוראלי ולקבל מודה אני אוהבת ונהנית מזה
, וחלק מידע שלי הוא מתוך מענה ישיר של הגברים עצמם, ישנם גברים שקשה להם לגמור שלא מתוך החדירה עצמה, ובאמת לפעמים זה מתוך התחשבות בנו (לא לגמור לך בפה) ולפעמים דווקא מגע מעט שונה עושה את כל ההבדל, בד"כ ליטוף,ליקוק ויניקה של הביצים תוספת נעימה, היה לי מאהב שבמקום תנועת הלמעלה למטה עם הפה העדיף יניקה של העטרה אבל מה לקח לי שנייה להבין את זה כי מה לעשות הוא שתק כמו
, מאחר והרגשתי שהתגובות פיזית וקולית לא היו כפי שהתרגלתי מקודמיו גירוי הישבן פי הטבעת והחלק שבין הביצים לפי הטבעת עוצמתיים במיוחד, ומאז אני משתדלת לאחר הסקס הראשון או השני לנסות לדלות מה הוא באמת אוהב שעושים לזין שלו, כמובן שאני לא ננעלת על צורה אחת של גירוי אני מנשקת מלקקת כשהוא בתוך הפה שלי ומידי פעם מוציאה אותו ומלקקת מסביב מנשקת לא שוכחת את הביצים,
, וכמובן לא שוכחת את שאר הגוף הפטמות הפופיק הישבן הרגליים
הבדיחה האישית שלי על עצמי בתור אחת שלא אוכלת כמעט ביצים בשום צורה אפילו ביצי קינדר לא מדברות אלי, אבל מביצים אנושיות אני בהחלט נהנית
מקווה שתפיקו הנאה רבה בתהליך ההיכרות האינטימי,שגיתא

the Hunter girl

New member
שגיתא היקרה!

תודה רבה על תגובתך המפורטת!!!! האמת שיש לי שאלה קטנה בקשר לחלק של הביצים....ובכן ברגע שאני מתחילה לינוק או אפילו ללקק לו את הביצים אז הוא עוצר אותי ואומר שאני לא אעשה את זה כי הוא מתחיל לראות "כוכבים בעיניים", הוא מתכוון שזה לא כיף לו אלא אפילו כואב ואומר לי שאני לא ארד לאזור הביצים.....האם זה נורמלי שהוא חש תחושה שכזאת? כי עד כמה שאני יודעת אזור הביצים אמור להיות דווקא מאוד מגרה בשביל הגבר ואצלו זה ההיפך.... אשמח לכל תגובה בנושא! ~תודה רבה והמשך יום נפלא~

למעלה