מין אוראלי...

power head

New member
מין אוראלי...

היי, אני בן 15.
אני לא רואה אותי מקיים בעתיד יחסי חין אנאליים, לדעתי זה אכזרי, מלוכלך ומסריח, ואפילו זה קצת מפחיד אותי לראות את זה.
לעומת זאת, מין אוראלי נראה לי נחמד מאוד ולא פחות מחרמן ממין אנאלי. התנסתי לכמה שניות במין אוראלי לפני 10 חודשים, ומאוד אהבתי את זה.
בקיצור, יש לי כמה שאלות:
1. האם צריך קונדום במין אוראלי מזדמן?
2. האם צריך חומר סיכוך והאם הטעמים שלהם באמת טעימים?
3. האם זה מסוכן לבלוע?
ושאלה מטומטמת... : כמה זמן בערך לוקח לגמור ממין אוראלי במידה ואתה חרמן מאוד???

ItsikH

Member
תשובות 1 ו3 הולך יחד: הסכנות במין מזדמן רבות ושונות, המקפידים להזהר מפניהן ישתמשו גם במין אוראלי בקונדום. הגמירה - בליעה כלומר - בהחלט מעלה את הסיכון. אבל - אין כל דמיון בין הסכנות במין אוראלי לבין אלו שבמין אנאלי, מין אוראלי הרבה פחות מסוכן, וזה נכון בפרט ובמיוחד לסכנה שמפחידה רבים יותר מכל - HIV, לגביו נאמר שרופאים מסרבים להתחייב שאין סכנה, אבל ככל הנראה זה רק מפני שהסיכון אינו אפס ממש אלא רק קרוב מאוד לאפס. ללא גמירה - ודאי שהסיכון הזה מעשית אינו קיים. שורה תחתונה, אם אתה נותן מין אוראלי, בעיקר חשוב להקפיד להמנע מגמירה, ואם אתה מקבל, אפילו זה לא קריטי.

2. למין אוראלי אין שום צורך בחומר סיכה, הוא מיועד למין אנאלי בלבד.

לשאלה הנוספת, זה כל כך אישי, אין תשובה אחת נכונה כלל. בגיל צעיר אפשרי לגמור אפילו לפני כל מגע שהוא...

מעין תשובה

לא יודע למה מין אנאלי נחשב בעיניך מלוכלך ומסריח, אבל לא מתווכח על זה.
1. לא צריך קונדום במין אוראלי. 2. לא צריך חומר סיכה, הרוק מספיק טוב 3. לא יודע אם מסוכן, צריך להתרגל לטעם של הזרע 4. כפי שכבר ענה לך איציק - זה תלוי בהרבה גורמים.

power head

New member
תודה על התשובות

אבל עדיין נותרתי עם שאלות:
1. אם לא צריך חומר סיכה, אז למה מייצרים אותם בטעמים???
2. אם אפשר לדעת, במה תלוי הזמן שלוקח לגמור?

סורי על השאלות הטיפשיות אבל אני רק בן 15 ואין לי כלכך איפה לשאול.... נחמד שהקהילה עוזרת

ובכל זאת, קצת זהירות

יש מספיק מחלות מין שאפשר לקבל ממין אוראלי.
עגבת, זיבה, קלמידיה, וירוס הפפילומה to name a few.
הסיכון כמובן עולה כשמדובר בסטוצים ולא בפרטנר קבוע/בן זוג.
הסיכון עולה עוד יותר עם יש לך פצע/ים בפה.
קח לתשומת ליבך ותשמור על עצמך.

קונדומים בטעמים - לא כולם אוהבים שגומרים להם בפה.

שפיכה תלויה בהרבה מדדים, עם הזמן תלמד להכיר את עצמך.

ItsikH

Member
ענין הטעמים באמת לא כל כך ברור אבל אני מנחש שמכוון לשילוב של אוראלי עם פעילויות נוספות. כדוגמא, אוננות עם חומר סיכה במקביל לאוראלי, או אוראלי לפני אנאלי.

הזמן שלוקח לגמור, זה [TMI - עבורי לפחות] אחד הכייפים בסקס, אתה לומד את הגוף שלך [המאוד שונה מאדם לאדם] ומתוך כך גם לשלוט - במידה מסוימת - בזמן הזה, להאריך או לקצר לפי *בחירה* [ענין לנסיון]. ברור שמידת הגירוי משפיעה על הזמן הזה, אבל מצד שני זה כיף ללמוד לשלוט בזה.

למעלה