מימשק על הפנים

אנדרי ז

New member
מימשק על הפנים

בתור משתתף די כבד בפורומים יוצא לי להתעצבן פעם אחר פעם אחרי לחיצה על כפתור ה"שלח" כשהודעה נתקעת וגם אחרי דקות שלמות לא זז כלום. והכי מעצבן, אם מנסים לשלוח שוב מאותו חלון כפתור ה"שלח" כבר לא מגיב והדרך היחידה היא לפתוח חלון חדש ולהעתיק לשם את תוכן ההודעה, בתקווה שהפעם השליחה תצליח. אח"כ גם רואים הודעות כפולות בפורומים, כי בחלק מהפעמים ההודעה הראשונה כן עוברת, אך אין דרך לדעת זאת. בעיות נוספות יש גם במנגנון ההודעות באי-מייל על תגובות להודעות. לפעמים המימשק נתקע וההודעות האלה מגיעות רק אחרי יום שלם. ומדי פעם, כולל היום, יש תקלה אחרת שלא מאפשרת את תוכן ההודעות בעברית בתוך תוכנת אי-מייל שהיא לא אאוטלוק. אני משתמש ביודורה וזה די מציק לי. האם אתם מודעים ופועלים לתיקון הבעיות האלה?

עד כמה שהבנו את הדברים

אינך מתייחס לממשק, אלא לתקלות שעולות בגלישה באתר. לעניין משלוח הודעות שנתקע, והודעות כפולות בפורומים, זוהי אכן תקלה, ואנו פועלים לשינויה, הן בחידוש החומרה והן בעדכוני התוכנה. לצערנו בימים האחרונים תקלות מסוג זה התרבו, ואנו עושים כל מאמץ לתיקונן. לעניין תיבת הדואר שלך, מערכת הפורומים בתפוז מתאימה לישמוש בדפדפן מסוג IE, מגרסאות 5 ומעלה, ויכול להיות שאתה מתקשה לקרוא את ההודעות ביודורה משום שאינה ממומשקת למייקרוסופט. אנו ערים לקושי שהדבר מציב בפני גולשים שאינם גולשים דרך מייקרוסופט דווקא, ואולם בשלב זה לא נוכל ליצור ממשק נוסף.

אנדרי ז

New member
בעניין האי-מייל

אני מדבר לא על מצב קבוע אלא על תקלות מזדמנות. בד"כ אני מצליח לראות את העברית יפה מאוד גם ביודורה. האם מדי פעם התוכנה שלכם "שוכחת" לשלוח את הטאג ב-HTML שמציין את השפה?

למעלה